Рецепти womanlife.com.ua
Бефстроганов з мови
Для багатьох може здатися, що бефстроганов з мови в домашніх умовах — блюдо не зовсім звичайне, але це не так. Субпродукти завжди вимагають до себе особливий "; підхід ";, тому їх слід обробляти. опис приготування: Спробуйте приготувати мову саме за цим рецептом. Попередньо обробіть його (відв...
Арахіс в глазурі
мммм! Арахіс в глазурі! Спеціально для тих, хто шалено любить горішки за переглядом фільмів або просто як джерело енергії для перекусу. Варто спробувати! опис приготування: розповідаю, як приготувати арахіс в глазурі. повірте, це простіше простого! 1. Арахіс необхідно помістити в змащену масло...
Бісквітний яблучний пиріг
Бісквітний яблучний пиріг готується легко і швидко. Виходить він пишний, ніжний, смачний і відрізняється захопливою яблучним ароматом. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати бісквітний яблучний пиріг. опис приготування: Бісквітний яблучний пиріг здатний прикрасити будь-який стіл, він прекрас...
Алича з цукром
Смачна заготовка на зиму, ароматна, кисло-солодка і з великою кількістю вітамінів. А взимку аличу з цукром можна і з чаєм, і в випічку, і компот зварити. опис приготування: У вас немає часу довго варити варення, а алича може зіпсується? Раджу скористатися простим рецептом приготування аличі з ...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Що робити, якщо дуже хочеться солоденького, а можна? Приготувати чудове дієтичне безе по Дюканов. Цукор замінюється Ізомальт, який абсолютно некалорійний. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо безе по Дюканов в домашніх умовах. Замість цукру я використовую його замінник — ізомальт. Його мож...
Борщ на курячому бульйоні
Це прекрасний дієтичний борщ, приготований на основі курячого бульйону. Блюдо ідеально зігріває в холодну пору року, що дуже актуально в осінньо-зимовий період. Простий і смачний обід! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування борщу на курячому бульйоні. За рахунок того, що кур...
Бісквіт з бананом
У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати бісквіт з бананом і урізноманітнити Ваше вечірнє чаювання. Цей бісквіт відмінно прикрасить ваш святковий стіл і здивує гостей. опис приготування: Такий бісквіт може послужити як самостійним десертом, так і стати відмінним коржем для торта, а мій п...
Брокколі з чилі і медом
Рецепт приготування брокколі. кількість порцій: 4 брокколі— 500 грам рослинної олії— 4 Ст. ложки мідь— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 1 Ст. ложка гострий червоний перчик чилі— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) приготувати заправку. Чилі вимити і нарізати, видаливши насіння. У невеликій ми...
Аджика з морквою і помідорами
Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...
Баклажани із бринзою
У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:) опис приготування: Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав,...
Баклажани сациві з волоськими горіхами
баклажани сациві — це просто універсальна закуска з репертуару грузинських кулінарів і кухарів. Ця холодна закуска прекрасно виглядає на будь-якому столі, але особливо добре — природа. опис приготування: баклажани сациві — це моя улюблена страва грузинської кухні. Хоча це навіть не страва, а п...
25-хвилинний овочевий туніський кус-кус
Рецепт приготування овочевого туніського кус-куса за 25 хв. швидко, легко, смачно. опис приготування: Нагріти олію у великій каструлі на середньому вогні. покласти цибулю, кабачки, жовтий сквош і моркву в каструлю і варити, помішуючи, поки цибуля почне пом'якшуватися і стане напівпрозорим, бли...
Баклажани під пресом
Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! опис приготування: як вид, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже ...
Баклажани з печерицями
Баклажани з печерицями — досить просте, але дуже смачне буденне блюдо з найпростіших інгредієнтів. Готується без м'яса, так що це ще і бюджетне страву. опис приготування: Баклажани з печерицями — це блюдо для тих випадків, коли не хочеться нічого м'ясного. Само по собі приготування цієї страви...
Млинці-пиріжки
Млинці-пиріжки дуже зручні тим, що готуються відразу з начинкою. Вони мають форму складеного млинця, а за змістом схожі на пиріжок з начинкою. опис приготування: Млинці-пиріжки виходять пишними і ніжними всередині, а зовні злегка хрусткими. Начинку беріть за смаком. У мене це відварне м'ясо з ...
Брага з меду для самогону
Брага з меду для самогону є основою для чудового напою з неповторним медовим ароматом - самогону, має дуже цікавий смак. Спробуйте її приготувати, адже це дуже легко! опис приготування: Мед далеко не завжди бродить добре, тому його необхідно прокип'ятити, щоб отримати глюкозу (яка потрібна для...
Балтійський сирний суп
Рецепт приготування балтійського сирного супу. опис приготування: У супі відмінно поєднуються сир, домашні сухарики зі смаком часнику, свіжа зелень. Перець мелений і сіль— — За смаком ...
Млинці товсті з картоплею
млинці, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ситними, ароматними і корисними, так як для їх приготування необхідна не тільки закваска-опара з пшеничного борошна, але і терту картоплю. опис приготування: Якщо ви любите млинці, але хочете приготувати їх більш ситними, додайте до них терту ...
Бажання в духовці у фользі
Таке блюдо особливо затребуване господинями. воно святкове, годиться і для нарізки для бутербродів, і як частина другого блюда. З його використанням можна приготувати ще інші страви. універсальне! опис приготування: У маринаді маринуємо шматочок м'яса. Потім шпігуем його морквою і часником, за...
Бігос по-польськи
Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...