Рецепти womanlife.com.ua

Бублики тыквенные

Бублики тыквенные

Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Брускетта з сиром, ікрою і перепелиним яйцем

Брускетта - дуже проста закуска, але цікава вона тим, що при її приготуванні може використовуватися безліч інгредієнтів іноді, здавалося б, зовсім не поєднуваних, як і в цьому випадку. опис приготування: Брускетта існує безліч. По суті, це бутерброд з різними начинками і смаженим хлібом. Виход...

Булочки з пісочного тіста з яблуками

Булочки з пісочного тіста з яблуками

Рецепт приготування пісочного булочок з начинкою з яблук, тушкованих з соком лимона. опис приготування: Пісочні булочки з яблуками і лимонним соком мають приємний кисло-солодкий смак. приготування: Очистити яблука від шкірки і серцевини, нарізати на шматочки. Викласти в каструлю, додати сік ли...

Баклажани в курячому філе

Баклажани в курячому філе

Рецепт приготування м'ясної страви з овочами і зеленню. опис приготування: баклажани миються, нарізаються невеликими шматочками, солятся. Потім їх необхідно витримати близько 20-30 хвилин, після чого знову промити і висушити. Після цього їх обсмажують з дрібно нарубают цибулею до стану готовно...

Болонська лазіння

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...

Безалкогольна Сангрия

Безалкогольна Сангрия

Сангрія - алкогольний напій на основі вина і фруктів. Я пропоную приготувати його безалкогольну версію на основі гранатового соку. Напій виходить солодким, фруктовим і пряним. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольну сангрию. З фруктів також можна додати ків...

Бостонський торт з кремом

Бостонський торт з кремом

Чому цей десерт назвали саме так, я не знаю, тому що по суті рецепт приготування бостонського торта з кремом настільки простий, що приготувати його зможе будь-яка наша жінка. Спробуйте самі! опис приготування: Цей красивий і простий рецепт бостонського торта з кремом — мій фаворит минулого сез...

Балик з амура

Балик з амура

Для всіх любителів рибних закусок розповім, як приготувати балик з амура в домашніх умовах. Я страсти к таким балыкам не питаю, але мої тато і дідусь просто без розуму! любителі рибки! опис приготування: Такий балик з амура в домашніх умовах готується легко, а виходить дуже смачним. Принаймні ...

Арахіс в глазурі

Арахіс в глазурі

мммм! Арахіс в глазурі! Спеціально для тих, хто шалено любить горішки за переглядом фільмів або просто як джерело енергії для перекусу. Варто спробувати! опис приготування: розповідаю, як приготувати арахіс в глазурі. повірте, це простіше простого! 1. Арахіс необхідно помістити в змащену масло...

Баклажани фрі

Баклажани фрі

баклажани фрі — приголомшлива закуска! Не вимагають особливих зусиль і не займають багато часу. Подавайте баклажани фрі з вашим улюбленим соусом. опис приготування: ви переконаєтеся, що баклажани фрі — прекрасна, смачна закуска, а головне, дуже проста і швидка в приготуванні. До цієї закуски в...

Бананове печиво з вівсяними пластівцями

Бананове печиво з вівсяними пластівцями

дієтичне, корисне і дуже швидке в приготуванні бананове печиво з вівсяними пластівцями в домашніх умовах — прекрасний варіант простий випічки для всієї родини. опис приготування: При наявності всього двох основних інгредієнтів ви можете повторити цей простий рецепт бананового печива з вівсяним...

Баклажани солоні фаршировані

Баклажани солоні фаршировані

Простий рецепт приготування баклажанів, солоних і фаршированих, стане в нагоді будь-якої господині, яка бажає здивувати своїх рідних і гостей оригінальною і пікантною закускою на святковому столі! опис приготування: Баклажани гарні не тільки смажені, але і у вигляді заготовки. Ви можете самі в...

Смачне абрикосове варення

Смачне абрикосове варення

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Баклажани кружечками в гострій приправі

Баклажани кружечками в гострій приправі

Сьогодні пропоную вам рецепт, як приготувати баклажани кружечками в гострій приправі. Це досить швидко, просто, а головне - виходить неймовірно смачно! Відмінне блюдо для заготовки на зиму. опис приготування: Практично всі гострі заготовки на зиму в своєму складі мають баклажан. І це не дивно,...

Млинці на молоці

Млинці на молоці

Млинці на молоці — найпростіші, найсмачніші і найпопулярніші млинці, які готують практично в кожній родині. Розповідаю і показую, як приготувати млинці на молоці. опис приготування: Млинці люблять все. Добре готувати — на жаль, не всі Спеціально для початківців і тих, хто хоче вдосконалити сво...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...

Борщ з кислим молоком

Борщ з кислим молоком

Уявляю Вашій увазі рецепт приготування холодного борщу з буряка, капусти, кислого молока, лука, моркви і картоплі. опис приготування: Додавши в борщ кисле молоко, ви отримаєте густий вершковий суп, який відмінно Вас наситить і освіжить в жарку погоду. Борщ ми приготуємо на основі варених овочі...

Березовий квас без дріжджів

Березовий квас без дріжджів

Рекомендую вам дізнатися, як приготувати березовий квас без дріжджів. Це дуже простий рецепт, який не вимагає багато часу і клопоту. Квас відмінно втамовує спрагу і заряджає енергією. опис приготування: як ви бачите, квас робиться елементарно і не требется витрат ні тимчасових, ні грошових. Сп...

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Баранина з кольоровою капустою і соусом

Рецепт приготування смаженої баранини із запеченою цвітною капустою, соусом з йогурту і рисом басматі. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У маленькій мисці змішати йогурт, Kinzu, лимонний сік і часник. Приправити сіллю і перцем, відкласти соус убік. Приготувати рис відповідн...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...