Рецепти womanlife.com.ua

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...

Млинці на топленому молоці

Млинці на топленому молоці

Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Класичний український борщ — дуже відоме і смачне обідню страву! По традиції, борщ готують з м'ясом, що робить блюдо наваристим і ситним. До речі, зі сметаною, пампушками і часником — смачніше! опис приготування: Перед вами — борщ, рецепт класичний з м'ясом. Для приготування Вам знадобляться т...

Брізоль з кальмарів

Брізоль з кальмарів

Для всіх любителів морепродуктів і особливо кальмарів пропоную ось такий простий, швидкий дуже апетитний варіант їх приготування — ви залишитеся від цієї страви в повному захваті. опис приготування: Французькі кухарі придумали приголомшливий спосіб приготування їжі, при якому ми обсмажуємо про...

Баклажани з начинкою

Лукумадес

Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...

Баранина з кус-кусом

Баранина з кус-кусом

Рецепт приготування баранини з крупою кускус. Ця африканська крупа дуже добре поєднується з бараниною. опис приготування: Баранина дуже популярна і є улюбленим продуктом у багатьох національних кухонь, особливо це помітно у народів Півдня. Баранину дуже добре подавати з рисом, а також, можна с...

Брага з яблук

Брага з яблук

Пропоную вам простий рецепт браги з яблук — універсального продукту, який можна вживати як самостійний напій, або використовувати для подальшого виробництва домашнього алкоголю. пробуємо? опис приготування: Простий рецепт браги з яблук особливо актуальний для щасливих володарів присадибних діл...

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...

Апетитні реберця з баранини

Апетитні реберця з баранини

Існує маса варіантів приготування баранячих реберець (гриль, фольга, мультиварка, мангал…). Найпростішим і доступним способом приготування є запікання їх в духовці. опис приготування: Найкраще готувати баранячі реберця повільно, на слабкому спеку. До баранячим реберцям підійдуть багато соусів ...

Безе без цукру

Безе без цукру

Приготування безе без цукру, за великим рахунком, неможливо. Білок не зможе нормально піднятися. Єдине рішення — замінити цукор екстрактом стевії та ванілі. Виходить дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування безе без цукру. Яєчні білки збиваються з лимонним со...

Млинці без борошна

Млинці без борошна

Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном — це оригінальна закуска, який може бути подана як гарячої, так і холодної. Але зазвичай важко втриматися і дати їй хоч трохи охолонути Настільки вона смачна. опис приготування: Цей простий рецепт баклажан з пармезаном, з ноткою італійського смаку, допоможе вам приготува...

Баклажани рулетики

Баклажани рулетики

Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...

Баклажани, запечені з помідорами і сиром

Баклажани, запечені з помідорами і сиром

Смачна страва. Може бути закускою або повноцінним другим блюдом. опис приготування: Наріжте овочі кільцями, сир натріть, зробіть соус зі сметани, часнику, солі і перцю. Викладіть гіркою і запікайте в духовці хвилин 10-15. баклажани— 2 штуки сир твердий— 100 грам помідор— 2 штуки сіль, перець...

Баклажани з нутом

Баклажани з нутом

Баклажани з нутом — дуже смачне і ситне блюдо, відмінно підійде як на обід, так і на вечерю. До того ж воно самодостатнє і не вимагає гарніру. опис приготування: Щоб прискорити приготування страви нут можна використовувати консервований або відварити його заздалегідь і зберігати в холодильнику...

Батончики з горіхів і сухофруктів

Батончики з горіхів і сухофруктів

В даному рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати батончики з горіхів і сухофруктів. Спосіб приготування максимально простий! Такі чудові фруктові батончики здатні зарядити енергією надовго! опис приготування: Я шалено люблю все корисне і смачне. Тому коли я вперше побачила подібні батончики в пр...

Біскотті (Біскотті)

Біскотті (Біскотті)

Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. опис приготування: Італійське довге жорстке печиво яке можна їсти погрожує в кави, гарячий шоколад або вино. цукор— 200 грам яйце— 2 штуки ванільний екстракт— 2 грами мигдальний екстракт— 1 грам тертий ...

BALSAMELLA Італійський білий соус

BALSAMELLA Італійський білий соус

Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...

Білі гриби в сметані

Білі гриби в сметані

ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...

Безе по Дюканов

Безе по Дюканов

Що робити, якщо дуже хочеться солоденького, а можна? Приготувати чудове дієтичне безе по Дюканов. Цукор замінюється Ізомальт, який абсолютно некалорійний. Спробуйте! опис приготування: Приготуємо безе по Дюканов в домашніх умовах. Замість цукру я використовую його замінник — ізомальт. Його мож...