Рецепти womanlife.com.ua

Бринза в беконі

Бринза в беконі

Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...

Баклажани з базиліком на зиму

Баклажани з базиліком на зиму

Настійно рекомендую приготувати баклажани з базиліком на зиму. рецепт простий, але дуже вдалий! Закуска виходить дуже смачна, робіть, не пошкодуєте! опис приготування: Взимку цей салат добре використовувати як гарнір або закуски, а під час посту, як самостійну страву. Готується дуже просто, а ...

Баклажан з сирним сиром

Баклажан з сирним сиром

Баклажан з сирним сиром - чудова закуска, здатна урізноманітнити будь-яке застілля. Готується це блюдо досить швидко і легко. Спробуйте, можливо, воно припаде до смаку і вам. опис приготування: Баклажан з сирним сиром - досить просте, але при цьому дуже смачна страва. Сирний сир для його приго...

Баклажани рулети по-кримськи

Баклажани рулети по-кримськи

Ваш святковий стіл стане ще красивішим та привабливішим. Приготуйте чудові рулети з баклажанів з додаванням спецій і волоського горіха. Від такої закуски дуже важко відмовитися! опис приготування: Охоче ​​ділюся з вами простим рецептом приготування баклажановий рулетів по-кримськи. Так як бакл...

Балик з яловичини

Хрусткі вафельні трубочки

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Безе з ягодами

Безе з ягодами

Дуже смачне і неймовірно красиве ласощі, все це — безе з ягодами! Готується дуже просто, зі звичайних яєчних білків і цукру. &Quot;фішкою&Quot; десерту є начинка — вершки з малиною. опис приготування: приготування безе — дуже простий процес. Якщо слідувати цим рецептом, у вас повинен вийти дуж...

Булочки з корицею сінабон

Булочки з корицею сінабон

Хочу поділитися простим рецептом булочок з корицею сінабон. Напевно, хоч якось кожен їв ці знамениті булочки. А я вам розповім, як їх зробити вдома! Красиві і ароматні, як в кондитерській! опис приготування: Рецепт приготування булочок з корицею сінабон дуже простий, і випічка виходить дуже см...

Бананові оладки з родзинками

Бананові оладки з родзинками

Солодощі - це ласощі, насолоду, джерело вітамінів щастя. Десерти - це завжди приємні відчуття смаку, залишаються надовго. Ось як, наприклад, бананові оладки. опис приготування: Банани я люблю в усіх проявах: свіжий, роблю з них смузі, десерти і взагалі додаю куди тільки можна придумати. Цього ...

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...

Вірменський квасолевий суп

Вірменський квасолевий суп

Пропоную вам простий рецепт вірменського квасоляного супу лобахашу — смачного, корисного і абсолютно вегетаріанського! При цьому, ситного настільки, що оцінять навіть завзяті м'ясоїди;). опис приготування: вірмени (як, втім, і представники інших кавказьких народів) вміють дивним чином створюва...

Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями

Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями

Готують курячий бульйон по-різному, але різночитання стосуються швидше деталей, а не принципів. Я пропоную свій варіант базового курячого бульйону з перепелиними яйцями. опис приготування: З курячих шийок виходить чудовий, наваристий, прозорий і смачний бульйон. Хочу поділитися з вами секретом...

Баклажани по-єреванськи

Баклажани по-єреванськи

Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...

Баклажани роду dunganski

Баклажани роду dunganski

Цей рецепт можна віднести до казахської і узбецької кухні. Баклажани обсмажуються з морквою, перцем, помідорами і цибулею. Виходить прекрасна холодна закуска, красива і апетитна! опис приготування: Це дуже простий рецепт приготування баклажанів по-Дунганскій. Всі компоненти цього чудового блюд...

Млинці тонкі на сироватці

Млинці тонкі на сироватці

Процес приготування млинців цілком можливий без яєць і молока, на допомогу приходить сироватка. Млинці виходять дуже тонкими, при цьому ситними і неймовірно смачними. Економно і дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців тонких на сироватці. Змішуємо за...

Бефстроганов з огірками

Бефстроганов з огірками

цікаве блюдо, яким можна побалувати близьких і дорогих гостей. Воно не дуже калорійне, але неймовірно смачне, а готувати його одне задоволення! даний рецепт — класичний. опис приготування: Це популярне блюдо російської кухні, яке готують у багатьох країнах. Його ще називають "; м'ясо по-строга...

Білковий заварний крем

Білковий заварний крем

Ви любите солодку випічку, але не можете знайти ідеальний рецепт крему? дивіться, як приготувати білковий заварний крем. Він виходить дуже пишним, повітряним, але густим. Класно підходить для торта. опис приготування: З білками потрібно поводитися дуже дбайливо, тому вам потрібно уважно читати...

Баранина з помідорами і сухофруктами

Баранина з помідорами і сухофруктами

Рецепт приготування смаженої баранини з помідорами, чорносливом, курагою, папркіой, цибулею і кінзою. опис приготування: У каструлі з щільно закривається кришкою нагріти масло на сильному вогні. Приправити баранину сіллю і перцем, смажити до коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин. Викласти бар...

Баклажани в мультиварці

Баклажани в мультиварці

розповідаю, як приготувати баклажани в мультиварці, щоб вони вийшли на диво смачними, соковитими і ароматними. Такі баклажани можна їсти як гарячими, так і холодними. опис приготування: баклажани, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними. Тушковані у власному соку разом з різними овоч...

Баклажани смажені зі сметаною

Баклажани смажені зі сметаною

Баклажани смажаться на олії і подаються зі сметаною. Просте і смачне блюдо подається як закуска. опис приготування: Поріжте баклажани кружечками, приправити сіллю, поперчіть, залиште на хвилин 7 пустити сік. Потім злийте і промокніть паперовим рушником. Обсмажте в маслі до золотистого кольору ...

Булочки «жайворонки»

Булочки «жайворонки»

Выпечка в форме зверей или птичек – это всегда забавно и мило. Такие чудные булочки вы сможете подать к любому празднику. Рассказываю о рецепте выпечки, как приготовить булочки «Жаворонки». опис приготування: Булочки в форме птичек часто готовят на праздники, особенно весенние, ведь птицы – эт...