Рецепти womanlife.com.ua

Безе «веселі свинки»

Безе «веселі свинки»

Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея? опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсад...

Млинці з печінкою і яйцем

Млинці з печінкою і яйцем

Млинці з печінкою і яйцем чудове блюдо, яке будинку у нас зветься "; чудесним частуванням ";. У млинчиків є свій особливий неповторний смак. І відірватися від них, як від насіння, також важко опис приготування: Млинці з печінкою і яйцем — це насправді дуже смачно! Для тих, хто любить печінку, ...

Борщ зі щавлем і буряком

Борщ зі щавлем і буряком

Борщ зі щавлем і буряком - чудове блюдо до обіду, він прекрасно вгамує голод і здивує вас своїм смаком. Щавель надає страві необхідну кислинку, вам не треба буде додавати оцет. Це смачно! опис приготування: Ви ніколи не пробували борщ зі щавлем і буряком? Саме час спробувати це чудове блюдо! Д...

Баклажани по-українськи

Баклажани по-українськи

Українська кухня завжди вміла приємно дивувати, ось і в даному випадку мені підвернувся чудовий рецепт. Баклажани по-українськи можна приготувати по-різному, ділюся рецептом для мультиварки. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-українськи. Звичайно ж, можна приготу...

Млинці з сосискою

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Не знаю, яку несолодке начинку придумати для вже готових млинців? Пропоную неймовірно простий варіант — млинці з сосискою в домашніх умовах. швидко, зовсім нескладно і дуже апетитно! опис приготування: При наявності вже готових млинчиків, така закуска займе не більше 10-15 хвилин вашого часу. ...

Биточки з червоної риби

Биточки з червоної риби

Побалуйте себе дуже смачними котлетами з червоної риби: соковиті, шалено ніжні і яскраві биточки можна подати з легким овочевим гарніром на святковий стіл. Дивіться і записуйте рецепт! опис приготування: Щоб приготувати биточки з червоної риби, візьміть два кілограми свіжої риби. Це можуть бут...

Безе з ревенем і малиною

Безе з ревенем і малиною

Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...

Булочки з горіхами і родзинками

Булочки з горіхами і родзинками

Рецепт приготування булочок з листкового тіста з начинкою з горіхів пекан, родзинок і кориці. опис приготування: Якщо вам потрібен швидкий десерт для несподівано прийшли гостей - це те, що вам потрібно. паличка несолоного вершкового масла— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/3 склянки листко...

Бешамель соус

Бешамель соус

бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...

Млинці на розсолі

Млинці на розсолі

Ці млинці печуться з використанням огіркового розсолу. Дуже цікавий рецепт, готові млинці виходять дуже ніжними і ароматними. природно, що для них підходить не солодке начинка. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців на розсолі. Тісто для цих млинців...

Білковий крем для торта

Білковий крем для торта

Хочу показати вам свій простий рецепт приготування білкового крему для торта — з ним ви змиєте приготувати повітряні і смачні десерти на будь-яке свято! Дивимося і записуємо. опис приготування: Білковий крем багато хто намагається уникати і бояться, що він погано приготується. Пара секретів і ...

Беарнскій соус

Беарнскій соус

Класичний соус високої французької кухні тепер і на вашому столі! Рекомендую рецепт приготування бєарнскі соусу. Він ідеальний до м'ясних і рибних страв, приготуйте і спробуйте самі! опис приготування: покажу вам, як приготувати беарнский соус. Він нагадує чимось Голландез або навіть класични...

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...

Бананове печиво з геркулес

Бананове печиво з геркулес

Десерт до чаю може бути найнесподіванішим: наприклад, бананове печиво з геркулес. Воно має дуже ароматним і ніжним смаком. сподобається дітям, і це добре, адже печиво досить корисне. опис приготування: Прекрасний рецепт бананового печива з геркулес не залишить нікого байдужим. Воно вигідно від...

7-шаровий пиріг з коржів без м`яса

7-шаровий пиріг з коржів без м`яса

Рецепт приготування семислойного пирога з коржів без м'яса. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Розім'яти квасоля Пінто. Додати 3 / 4 склянки пікантного соусу і часник. Змішайте залишилися соус, Kinzu, чорні боби і помідори. викласти 1 корж на деко. намазати 3 / 4 склянки суміші квас...

Абрикосове варення по-азербайджанські

Абрикосове варення по-азербайджанські

Абрикосове варення по-азербайджанські дуже просте і смачне варення, яке готується швидко і неймовірно просто. Рецепт підказала мені сусідка — стара азербайджанка. ділюся! опис приготування: Абрикосове варення по-азербайджанські варити потрібно швидко, але стежити, щоб воно не пригоріло. Варенн...

Аджика на зиму без стерилізації

Аджика на зиму без стерилізації

Є такі заготовки, які не завжди слід піддавати складній обробці. При цьому вони довго зберігаються і зовсім не псуються. Читайте, як приготувати аджику на зиму без стерилізації. опис приготування: Аджику без стерилізації готують різними способами. Взагалі-то її не завжди варять для цього. Можн...

Бефстроганов з мови

Бефстроганов з мови

Для багатьох може здатися, що бефстроганов з мови в домашніх умовах — блюдо не зовсім звичайне, але це не так. Субпродукти завжди вимагають до себе особливий "; підхід ";, тому їх слід обробляти. опис приготування: Спробуйте приготувати мову саме за цим рецептом. Попередньо обробіть його (відв...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Безе в домашніх умовах

Безе в домашніх умовах

Приготування безе в домашніх умовах — процес дуже цікавий і простий! Безе виходить легким, повітряним і дуже смачним! Як показує практика — та діти, і дорослі без розуму від нього! опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування безе в домашніх умовах. Збиваємо яєчні білки з цукр...