Рецепти womanlife.com.ua

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Зелені помідори завдяки своїй кислинки в поєднанні з гострим перчиком і спеціями стають пікантним, ароматним блюдом, який відмінно гармонує з кальмарами. опис приготування: Більшість людей ставиться до морепродуктів позитивно, а деякі від них прямо-таки без розуму. На жаль, людська фантазія за...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...

Баклажани консервовані на зиму

Баклажани консервовані на зиму

Цей красивий і дуже простий рецепт баклажанів консервованих на зиму вам точно сподобається, — робиться швидко і просто, впораються і новачки, зате виглядає як кулінарний шедевр! Та й смачно дуже! опис приготування: як вид, баклажани консервовані на зиму в домашніх умовах робляться на подив про...

Австралійське тістечко

Австралійське тістечко

Дуже швидке в приготуванні і солодке тістечко точно порадує ваших близьких і гостей! Цей варіант відмінно підійде тим, кому необхідно швидко приготувати якийсь десерт без втрати смаку. опис приготування: Мало хто знає, як приготувати австралійське тістечко, але це зовсім нескладно! Це дійсно о...

Брауні з гарбуза

Швидке листкове тісто

Цей Брауні оцінять любителі гарбуза і шоколаду, десерт перевершив всі мої очікування і тепер він підкорює моїх гостей. дивіться, я покажу вам, як приготувати "; Брауні з гарбуза ";! опис приготування: Хочете здивувати гостей цікавим пирогом? Приготуйте американський пиріг "; Брауні з гарбуза "...

Баранячі реберця в сметані

Баранячі реберця в сметані

Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...

Баранина в арабському стилі

Баранина в арабському стилі

Рецепт приготування баранини в арабському стилі кількість порцій: 6 м'якоті баранини— 1,5 кілограма чорносливу— 200 грам міцного гарячого чаю— 300 мілілітрів цибулина— 1 штука пучок петрушки— 1 штука пучок кінзи— 1 штука приправи до м'ясних страв— 1 Чайна ложка меленого імбиру— 0,5 чайних ложки...

Аджика на зиму без стерилізації

Аджика на зиму без стерилізації

Є такі заготовки, які не завжди слід піддавати складній обробці. При цьому вони довго зберігаються і зовсім не псуються. Читайте, як приготувати аджику на зиму без стерилізації. опис приготування: Аджику без стерилізації готують різними способами. Взагалі-то її не завжди варять для цього. Можн...

Брюссельська капуста з лимоном

Брюссельська капуста з лимоном

Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном. опис приготування: Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайт...

Бісквіт під мастику

Бісквіт під мастику

Цей шоколадний торт, що складається з бісквітних коржів, дуже простий у приготуванні. Його можна прикрасити на свій розсуд і бажанням. розповідаю, як приготувати бісквіт під мастику. опис приготування: Будь-торт вимагає прикраси, будь то торт до Дня Народження або без приводу. Є багато спосіб ...

Борщ по Дюкану

Борщ по Дюкану

любителям борщу, які дотримуються системи харчування по Дюканов пропоную рецепт цієї страви. Він такий же смачний, корисний і ароматний, як звичайний борщ, але менш калорійний. опис приготування: Борщ по Дюканов відрізняється від звичайного тим, що в ньому немає картоплі і жиру. Зварити його м...

Абрикос «Чорний принц» у власному соку

Абрикос «Чорний принц» у власному соку

Фрукти радують своєю різноманітністю, хочеться зберегти частинку літа і порадувати близьких смачними заготовками серед зими. Чорний абрикос має насичений смак і аромат, його і законсервуємо. опис приготування: & Quot; Чорний принц" — гібрид аличі, сливи й абрикоса, що зберігає в собі всі арома...

Баклажани з начинкою

Баклажани з начинкою

Рецепт приготування баклажанів з начинкою з кус-кус, болгарського перцю, помідорів чері і рікотти. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Обернути часник в алюмінієву фольгу. смажити від 20 до 30 хвилин. Дати охолонути і вичавити м'якоть, відкласти в сторону. розрізати 3 бакла...

Бобовий суп «маш»

Бобовий суп «маш»

Рецепт приготування першої страви з яловичиною та квасолею. опис приготування: Ретельно промити квасолю кілька разів. Закип'ятити на середньому вогні невелику каструлю з 3 чашками води. Додати квасолю і варити до пом'якшення. Злийте воду і відкладіть в сторону. Поки вариться квасоля, наріжте м...

Баклажани на сковороді

Баклажани на сковороді

Баклажани на сковороді — дуже смачна закуска на швидку руку. Здорово подати її на пікніку свежеприготовленной, але ще смачніше вона на ранок. Освойте простий рецепт баклажан на сковороді — сподобається! опис приготування: Так як в моїй родині майже у всіх день народження святкується влітку, то...

Булка з маком

Булка з маком

Німецький рецепт приготування усіма нами улюбленої булки з маком. кількість порцій: 12 мак— 220 грам молоко— 125 мілілітрів олія— 100 грам цукор— 80 грам ванільний цукор— 1/2 чайних ложки сіль— 1/8 чайних ложки ром— 1 Ст. ложка лимонний сік— 1 Ст. ложка цедра лимона— 1/2 чайних ложки обкладинка...

Баранина з салатом з авокадо

Баранина з салатом з авокадо

Вишуканий рецепт яловичини по-мексиканськи в поєднанні з салатом. опис приготування: М'ясо ріжеться поперек волокон тонкими шматочками, а чилі подрібнюється. Далі змішуються вино (1 ст. ложка), частина кінзи, чилі (третину), половинка часнику. Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо ...

Борщ з чорносливом

Борщ з чорносливом

Рецепт приготування борщу з чорносливом. Борщ з додаванням в нього чорносливу виходить наваристим і дуже смачним. опис приготування: Зазвичай варять чорнослив окремо і в каструлю з борщем додають тоді, коли він майже зварився. Борщ найкраще подавати зі сметаною. реберця свинина— 400 грам мор...

Млинці на катиком

Млинці на катиком

Якщо ви знайомі з чудовим напоєм катиком, то цей рецепт повинен вам особливо сподобається. Млинці на катиком виходять дуже красивими, рум'яними і шалено смачними! Спробувати повинен кожен! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування млинців на катиком. Тісто виходить дуже хорошим...

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...