Рецепт Бобовий суп «маш»
Рецепт приготування першої страви з яловичиною та квасолею.
опис приготування:
Ретельно промити квасолю кілька разів. Закип'ятити на середньому вогні невелику каструлю з 3 чашками води. Додати квасолю і варити до пом'якшення. Злийте воду і відкладіть в сторону.
Поки вариться квасоля, наріжте м'ясо, солодкий перець, моркву і картоплю невеликими кубиками. Картопля необхідно покласти в холодну воду для того, щоб він не змінив колір. Нарізати помідори і цибулю соломкою. натерти часник.
Нагріти масло в каструлі. покласти м'ясо, обсмажувати до золотистого кольору. Додати цибулю, сіль, чорний перець і кмин. Коли цибуля підсмажиться, додати помідори і тертий часник. Додати солодкий перець, морква, варені боби і перемішати. Обсмажувати ще хвилину і потім залити кип'яченою водою. Коли суп закипить, включити тепло на середньо-низький рівень. покласти картоплю. через 10-15 хвилин додати промитий рис.
Варити до готовності рису. Зняти каструлю з вогню, покришити кінзи і кропу. заправити сметаною.
- яловичина— 140 грам
- цибулина— 1 штука
- помідор— 1 штука
- зелений перець— 1/2 штуки
- морква— 1 штука
- картопля— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- рапсове масло— 4 Ст. ложки
- кмин— 1 Чайна ложка
- чорний перець— 1 Чайна ложка
- сіль— 2 Ст. ложки
Поки вариться квасоля, наріжте м'ясо, солодкий перець, моркву і картоплю невеликими кубиками. Картопля необхідно покласти в холодну воду для того, щоб він не змінив колір. Нарізати помідори і цибулю соломкою. натерти часник.
Нагріти масло в каструлі. покласти м'ясо, обсмажувати до золотистого кольору. Додати цибулю, сіль, чорний перець і кмин. Коли цибуля підсмажиться, додати помідори і тертий часник. Додати солодкий перець, морква, варені боби і перемішати. Обсмажувати ще хвилину і потім залити кип'яченою водою. Коли суп закипить, включити тепло на середньо-низький рівень. покласти картоплю. через 10-15 хвилин додати промитий рис.
Варити до готовності рису. Зняти каструлю з вогню, покришити кінзи і кропу. заправити сметаною.
Подібні рецепти
Бобовий суп
салат, який поєднує в собі хрусткий мигдаль, ніжні боби, зі смаком бальзамічного оцту, сиром пармезан і зеленню. кількість порцій: 6 боби— 400 грам жменю пластівців мигдалю— 1 штука сир пармезан— — За смаком бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки оцет— 1 Ст. ложка оливкова олія— 6 Ст. ложок пучок зелен...
Бобовий соус
Це простий універсальний соус з садових бобів. Їм можна заправляти овочеві салати, додавати до макаронів або вмочати в нього начос. Соус отримує легким, з кремовою консистенцією і дуже смачним. опис приготування: Для цього рецепта я використовувала садові боби, але їх можна замінити на консерв...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...