Рецепти womanlife.com.ua

Боботай

Боботай

рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...

Риба в мультиварці

Риба в мультиварці

розповім, як приготувати балик в мультиварці в домашніх умовах. Та й не якийсь там, а свинячий, з чорносливом, горіхами і часником. смачно неймовірно, адже мультиварка збереже соковитість м'яса! опис приготування: розповім, як приготувати балик в мультиварці в домашніх умовах. смачно виходить,...

Биті огірки

Биті огірки

Основними інгредієнтами страви є огірки і спеції. Приготувати це блюдо зовсім не складно, і часу на приготування багато не йде. Блюдо оригінальне і смачне. кількість порцій: 4 кунжутну олію— 10 грам соєвий соус— 20 мілілітрів огірки— 500 грам часник— 2 часточки рисовий оцет— 20 мілілітрів сіль—...

Баклажани по-німецькі

Баклажани по-німецькі

Ось знайшла ще один приголомшливий класичний рецепт баклажанів по-німецьки. Одного разу в одному ресторані мені подавали щось подібне, але ось відобразити істинний смак традиційного блюда можна так… опис приготування: запечені баклажани — насправді дуже ситне блюдо. З'ївши таку порцію, точно б...

Бананові мафіни з медом і арахісовим маслом

Запечена камбала зі шпинатом і цибулею

Арахісове масло і банани просто створені одне для одного, мед чудово доповнює цю комбінацію. Щоб мафіни вийшли смачніше, використовуйте злегка перезрілі банани. кількість порцій: 12 розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка солі— 1/4 чайних ложки кориці— 1/2 чайних ложки стиглий банан— 1 ш...

«двір замку» шоколадний

«двір замку» шоколадний

Готуйте алкогольні напої просто у себе на кухні. Магазинні алкогольні напої коштують великих грошей. Можна вдома приготувати ось такий "; Бейлиз ";. Вийде смачно і майже як в магазині. опис приготування: Ірландський "; Бейлиз" дуже смачний. Його люблять як чоловіки, так і жінки. Цей напій дуже...

Борщ з реберцями

Борщ з реберцями

Національна страва України, яке знають у всьому світі. Є багато варіацій на цю тему, проте традиційно його готують зі свининою. Спробуйте і ви рецепт, як приготувати борщ з реберцями. опис приготування: Крім свинячих можна використовувати і яловичі ребра, а також готувати з цільним шматком м'я...

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Баклажани мариновані з часником і зеленню

Пропоную рецепт смачної і пікантною закуски з баклажанів. Такі баклажани можна приготувати на зиму, консервація добре зберігається і не втрачає смак. опис приготування: Зелень для приготування баклажан вибираємо за смаком. У мене петрушка і базилік. Кількість гострого перцю потрібно коригувати...

Апельсинове варення п`ятихвилинка

Апельсинове варення п`ятихвилинка

Дізнайтеся, як приготувати апельсинове варення п'ятихвилинку, — швидке, дуже апетитне і шалено ароматне. Смачно їсти як свіжим, так і з банки взимку, — додавати його в чай ​​або їсти ложкою. опис приготування: У мене бажання використовувати давно мені відомий рецепт апельсинового варення п'яти...

Бісквіт, який виходить завжди

Бісквіт, який виходить завжди

Самий пишний і високий бісквіт, який виходить завжди, можна спекти у формі маленького діаметра. Запам'ятайте, чим менше форма, тим пишніше вийде бісквітна випічка і навпаки! Спробуйте! опис приготування: Пориста випічка вийде навіть у школяра, якщо він піде всім радам в рецепті і для охолоджен...

Биточки з грибами і сиром

Биточки з грибами і сиром

З чим же ще можна приготувати дуже смачні биточки, як ні з грибами і сиром. Як мені здається це приголомшливе поєднання інгредієнтів, яке всім без винятку припаде до смаку. опис приготування: Взагалі-то, зазвичай це блюдо готують з м'яса, але мені завжди подобалося пробувати щось новеньке, том...

Баклажани по-херсонськи

Баклажани по-херсонськи

Рецепт вдалою зимової заготовки з баклажанів. Баклажани чудово поєднуються з червоним перцем і часником. виходить смачно, соковиті і ароматні. Подати можна до м'яса, картоплі або страв з круп. опис приготування: Універсальний овочевий гарнір можна запропонувати в якості закуски з скибочкою хлі...

Баклажани в горлодері

Баклажани в горлодері

Серпень - сама баклажанная пора! А ще в серпні стиглі помідори і зріла ароматна зелень. Саме час готувати смажені баклажани в заливці з гострого горлодера. Вкуснятина! опис приготування: Горлодер краще зробити напередодні, щоб настоявся і навіть трішки заграє - так смачніше! А взагалі блюдо пр...

Млинцевий торт з кремом із згущеного молока

Млинцевий торт з кремом із згущеного молока

Як солоденького до чаю рекомендую приготувати апетитний, дуже ніжний і смачний млинцевий торт з кремом із згущеного молока в домашніх умовах. Звичні млинці цілком можуть стати оригінальним десертом. опис приготування: Млинці ви можете зробити за своїм будь-якого рецепту, використавши молоко, с...

Млинці з крабовими паличками

Млинці з крабовими паличками

З начинкою з крабових паличок млинці виходять дуже легкими і смачними. Їх можна запросто взяти з собою в дорогу або на роботу в якості перекусу. дивіться рецепт. опис приготування: Приготування млинчиків з крабовими паличками не займе у вас багато часу. Приготуйте за вашим рецептом млинці. від...

Берлінер

Берлінер

Берлінер - це вид пончиків, які придумали в Берліні. Вони великі, пишні, без дірочки посередині, але зате з начинкою. Тому існує не мало смакових варіацій. Спробуємо одну з них. опис приготування: Рецепт не є складним, вам лише необхідно замішати дріжджове тісто, і дочекатися, поки воно піднім...

Бисквитные оладьи с черной смородиной

Бисквитные оладьи с черной смородиной

Вот вам очень выгодный рецепт, как приготовить бисквитные оладьи с черной смородиной. Их вкус одновременно сладкий, с тонкой кислинкой. Они воздушные и нежные внутри, но с хрустящей корочкой снаружи. опис приготування: Ягоды каждый раз можно менять, отлично подойдут все, що ви любите, наприкла...

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Баклажани, тушковані в сметанному соусі

Перед вами рецепт баклажанів, тушкованих в духовці в сметанно-вершкової заливки з часником і кінзою. страва — ситне, літнє, просте в приготуванні. Використовуються тільки натуральні продукти. опис приготування: Підійде і як самостійне блюдо, і як гарнір. Переваги цього способу приготування в т...

Баклажанна ікра на зиму без стерилізації

Баклажанна ікра на зиму без стерилізації

Якщо вам хочеться в холодну пору з'їсти що-небудь смачне і легке, баклажанная ікра на зиму без стерилізації стане відмінним варіантом. Ця страва може бути перекусом, закускою або гарніром до м'яса. опис приготування: Починається сезон баклажанів, і саме час запастися смачними закусками з них н...

Буженина из свинины в мультиварке

Буженина из свинины в мультиварке

Любите ли вы буженину? Стоит этот деликатес сейчас совсем недешево. Зато ее очень просто приготовить самостоятельно: можно в мультиварке или в духовке. Заходьте і знайомтесь з рецептом. опис приготування: Буженину традиционно готовят из свинины, но по этому рецепту вполне можно готовить и говя...