Рецепти womanlife.com.ua

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Класичний український борщ — дуже відоме і смачне обідню страву! По традиції, борщ готують з м'ясом, що робить блюдо наваристим і ситним. До речі, зі сметаною, пампушками і часником — смачніше! опис приготування: Перед вами — борщ, рецепт класичний з м'ясом. Для приготування Вам знадобляться т...

Булочки з соусом песто

Булочки з соусом песто

Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...

Банановий хліб з корицею

Банановий хліб з корицею

Рецепт приготування хліба з бананового пюре з корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: При бажанні ви можете додати в хліб шоколадні чіпси або горіхи, рівні кількості бананового пюре. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки сіль— За смаком топленого вершкового масла— 4...

Баклажани з майонезом на зиму

Баклажани з майонезом на зиму

Дуже смачна заготівля з баклажанів на зиму. Цікавий варіант закуски, яка стане в нагоді як для повсякденного столу, так і для святкового. опис приготування: розповім, як приготувати баклажани з майонезом на зиму. Салат не тільки смачний, але і поживний, а ще він багатий калієм, який так необхі...

Баранина з йогуртовим соусом

Пряні кабачки

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Ботвінья традиційна

Ботвінья традиційна

Рецепт приготування російської холодної супу на основі бурякової гички з рибою. опис приготування: Ботвінья - традиційний російський холодний суп з хлібного квасу, відвару бурякової гички і червоної риби. Ботвінья подавалася з дрібно посічений льодом в окремій чаші. Ботвінья відмінно освіжає в...

Стегна курячі в духовці з картоплею

Стегна курячі в духовці з картоплею

Як показує практика, курячі стегна, запечені в духовці з картоплею, морквою і цибулею — прекрасну домашню страву для всієї родини! соковиті, апетитні і смачні стегна не залишать вас байдужими! опис приготування: Не потрібно сумніватися і переживати, просто приготуйте стегна курячі в духовці з ...

Булочки з горіхами і родзинками

Булочки з горіхами і родзинками

Рецепт приготування булочок з листкового тіста з начинкою з горіхів пекан, родзинок і кориці. опис приготування: Якщо вам потрібен швидкий десерт для несподівано прийшли гостей - це те, що вам потрібно. паличка несолоного вершкового масла— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/3 склянки листко...

Булгур з баклажанами

Булгур з баклажанами

Це просте ситне блюдо приємно урізноманітнить ваш стіл. Воно не тільки смачне і ароматне, але і прекрасно заряджає енергією і насичує вітамінами. опис приготування: Булгур - це універсальний гарнір. Їм можна замінити рис першій-ліпшій нагоді його приготування, подавати з м'ясом і рибою, фаршир...

Баклажани, запечені з помідорами і сиром

Баклажани, запечені з помідорами і сиром

Смачна страва. Може бути закускою або повноцінним другим блюдом. опис приготування: Наріжте овочі кільцями, сир натріть, зробіть соус зі сметани, часнику, солі і перцю. Викладіть гіркою і запікайте в духовці хвилин 10-15. баклажани— 2 штуки сир твердий— 100 грам помідор— 2 штуки сіль, перець...

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Рецепт приготування бельгійських вафель з гречаного борошна з соусом з чорниці, цукру і крохмалю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 10 вафель. Подавайте їх на сніданок з бананами, кленовим сиропом, цукром і корицею і ванільним йогуртом. упаковка сухих дріжджів— 1 штука(2...

Булочки з цільнозерновий борошна

Булочки з цільнозерновий борошна

Тісто для булочок можна відстоювати до 12 годин, так воно вийде ще краще, але вистаїваться воно повинно тільки в холодильнику. З такого тіста випікають навіть пироги, а булочки роблять різних форм. опис приготування: Щоб булочки з цільнозерновий борошна вийшли ще смачніше, їх можна присипати н...

Баклажани по-азербайджанські

Баклажани по-азербайджанські

Такі баклажани по-азербайджанські в домашніх умовах виходять дуже ситними і смачними, так що раджу приготувати відразу ж, як почнеться сезон баклажанів! Вийде дуже смачно, обіцяю! опис приготування: взагалі, цей рецепт приготування баклажанів по-азербайджанські мною перероблявся не раз і не дв...

Безе на сковороді

Безе на сковороді

ви здивуєтеся, але безе можна приготувати прямо на сковороді! За смаком воно трохи відрізняється від того, що готується в духовці, але такий спосіб приготування теж має право на існування! пробуємо! опис приготування: Приготуємо безе на сковороді в домашніх умовах. Яєчні білки збиваються, поті...

Бараняча нога, запечена в тісті

Бараняча нога, запечена в тісті

Рецепт приготування баранячої ноги. кількість порцій: 12-14 бараняча нога— 2-2,5 кілограма рослинної олії— 4 Ст. ложки gornitsи— 1 Ст. ложка пучок петрушки— 1 штука гілочки розмарину— 1-2 штук борошна— 750 грам солі— 2 Ст. ложки чорний перець— 1 штука(за смаком) яєчних білків— 6 штук яйце— 1 шт...

Баклажани в мультиварці

Баклажани в мультиварці

розповідаю, як приготувати баклажани в мультиварці, щоб вони вийшли на диво смачними, соковитими і ароматними. Такі баклажани можна їсти як гарячими, так і холодними. опис приготування: баклажани, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними. Тушковані у власному соку разом з різними овоч...

Блюдо з солодкою гарбуза

Блюдо з солодкою гарбуза

гарбуз — універсальний продукт, з якого смачними виходять основні блюда, гарніри і десерти. При цьому гарбуз надзвичайно корисна, що в осінньо-зимовий період особливо важливо. опис приготування: Сьогодні я пропоную приготувати дуже смачну страву з солодкою гарбуза з яблуком і грушею і ароматни...

Булочки з малиною і лимонної глазур'ю

Булочки з малиною і лимонної глазур'ю

Рецепт приготування булочок з малиною і глазур'ю з лимонного соку і цукрової пудри. опис приготування: Хрусткі кисло-солодкі булочки приведуть в захват всю вашу сім'ю. борошна— 2 склянки розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/2 чайних ложки цукру— 2 Ст. ложки вершкового масла— 5 Ст. ложок лимон— 1...

Баклажани по-грузинськи

Баклажани по-грузинськи

Грузинська кухня — це не тільки м'ясо, вино і сири. Тамтешні кулінари чудово готують овочі — і баклажани по-грузинськи тому яскраве свідчення. опис приготування: 1. Баклажани промиваємо та нарізаємо на поздовжні скибочки товщиною не більше сантиметра. Гарненько солимо і залишаємо просочитися с...

Баклажани з морквою

Баклажани з морквою

Ця швидка і апетитна закуска не раз виручала мене, коли на порозі раптом з'являлися несподівані гості. сподіваюся, простий рецепт баклажанів з морквою стане в нагоді і вам! опис приготування: У начинку для баклажанів можна додати також цибулю, болгарський перець, сир або помідори, але і прости...