Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-корейськи смажені

Баклажани по-корейськи смажені

Баклажани по-корейськи смажені подають холодними. Виходить дуже смачний, ситний і вітамінний овочевий салат з пікантним смаком. Ще смажені баклажани по-корейськи називають "; Каді-ча ";. опис приготування: Як приготувати баклажани по-корейськи смажені? Дуже просто! Пропоную докладний покрокови...

Баранина з бальзамічним оцтом

Баранина з бальзамічним оцтом

Якщо раніше ви не готували баранину, у вас є відмінна можливість виправити ситуацію. М'ясо з красивою глазур'ю. смачно? Ще б! Пропоную рецепт, як приготувати баранину з бальзамічним оцтом. опис приготування: Багато хто не наважується на приготування баранини, адже її м'ясо може віддавати специ...

Британські ягідні Сконе

Британські ягідні Сконе

Сконе по-англійськи - відмінний варіант. Цей вид випічки прекрасно підходить для традиційних чаювань. Однак Сконе будуть вельми смачні і з кавою. дивіться, як приготувати британські ягідні Сконе. опис приготування: Привабливість таких булочок полягає в тому, що з'їдаються вони одним разом. Бри...

Баклажани з помідорами і сиром

Баклажани з помідорами і сиром

Баклажани і самі по собі смачні, але в поєднанні з соковитими помідорами і рум'яної сирної скоринкою вони перетворюються в справжні ласощі! Пропоную вам простий покроковий рецепт баклажанів з помідорами і сиром. опис приготування: Приготувати такі баклажани настільки просто, що впорається наві...

Яловича риба

Рецепти салат «наречена»

Ділюся рецептом приготування балику яловичого. Виходить смачна закуска, яку нескладно готувати і дуже смачно їсти. А час підготовки не настільки велика. Балик варто того, щоб його чекати! опис приготування: Хочу розповісти, як зробити балик яловичий в домашніх умовах. Це просто: багато зусиль ...

Булочки з курагою

Булочки з курагою

Булочки з курагою — це дуже смачна випічка, яка не вимагає великих зусиль і не займає багато часу! А булочки за цим рецептом у істину можна назвати ледачими булочками з курагою! опис приготування: Булочки з курагою виходять повітряні і дуже смачні. Багатьом подобається спосіб формування. Булоч...

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...

Бабусині рогалики

Бабусині рогалики

Скільки тепла і затишку в одному назві цього рецепта! & Quot; Бабусині рогалики" — це надзвичайно смачна випічка, така, як у бабусі! опис приготування: Рецепт приготування рогаликів дуже простий, дотримуйтесь рецептурі і покроковим рекомендаціям і готуйте із задоволенням! Борошно пшеничне— 2...

Млинцевий торт з варенням

Млинцевий торт з варенням

Перетворіть звичайні млинці в надзвичайно смачний млинцевий тортик. Це дивовижне ласощі, яке сподобається не тільки дітям, але і порадує дорослих. З таким блюдом звичайний день стане святковим. опис приготування: Моя племінниця жахлива ласун. Одного разу я потрапив до них на Масляну — сезон мл...

Блины из кефира

Блины из кефира

Еще один вкусный рецепт, как приготовить блины из кефира. Так, так, именно на кефире, а не на молоці. Он отлично подходит для выпечки тонких блинчиков, которые подают на завтрак или полдник. опис приготування: Млинці можна подавати на сніданок, на обід, на ужин и на полдник. Сладкие блинчики б...

Булочки будинку Паркеров

Булочки будинку Паркеров

легкі, з ніжним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою ... ці булочки подаються на сніданок в готелі Parker House (будинок Паркеров). Почастуєте улюблених цієї здобної випічкою і отримаєте у відповідь визнання в любові. опис приготування: Перед вами рецепт, як приготувати булочки будинку Паркеров...

Борщ з квашеного буряка

Борщ з квашеного буряка

Рецепт приготування пісного борщу з картоплею, квашеної буряком, морквою, цибулею і гвоздикою. опис приготування: З квашеного буряка виходить дуже смачна заправка для борщу. буряковий розсіл, який також додається в борщ, можна вживати в сирому вигляді. приготування: Щоб приготувати квашену бур...

Борщ з чорносливом

Борщ з чорносливом

Рецепт приготування борщу з чорносливом. Борщ з додаванням в нього чорносливу виходить наваристим і дуже смачним. опис приготування: Зазвичай варять чорнослив окремо і в каструлю з борщем додають тоді, коли він майже зварився. Борщ найкраще подавати зі сметаною. реберця свинина— 400 грам мор...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Бешамель соус

Бешамель соус

бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...

Млинці з цукром

Млинці з цукром

Приготуємо млинці з цукром - відмінний варіант для швидкого перекусу або хорошого сніданку в колі сім'ї. Млинці з цукром - це смак з дитинства, тому вони завжди бажані. опис приготування: Подавати до столу такі млинці можна просто з молоком або чашкою ароматного чаю, компотами або іншими улюбл...

Біфштекс з аругула

Біфштекс з аругула

Рецепт приготування біфштекса з яловичини з чилі, сальсою, сиром і аругула. У рецепті ви можете використовувати будь-яку сальсу за вашим бажанням. опис приготування: У маленькій мисці змішати мелений червоний перець, майоран, кмин, 1/2 чайної ложки солі. Розподілити суміш спецій рівномірно по...

Млинці з ліверної ковбасою

Млинці з ліверної ковбасою

Сьогодні будемо готувати млинці з ліверної ковбасою. На мою думку, у цих млинчиків свій неповторний смак, який дуже сподобається тим, хто любить печінку і паштети. опис приготування: Я дуже люблю млинці з ліверної ковбасою. Начинка виходить такою ніжною, що прямо таки тане в роті. чарівне відч...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Кавунові капкейкі

Кавунові капкейкі

Рецепт приготування капкейков з кавуновим ароматизатором і вершково-кавунової глазур'ю опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,5 дюжини капкейков. яйця— 3 штуки кавунового ароматизатора— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка розпушувача— 1/2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки сметани— ...