Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани солоні фаршировані овочами

Баклажани солоні фаршировані овочами

Якщо вам до душі пікантні домашні закуски, тоді раджу взяти на замітку цей класний варіант і дізнатися, як приготувати баклажани солоні фаршировані овочами. Відмінна закуска до будь-якого столу. опис приготування: Відразу хочу звернути вашу увагу на те, що такі баклажани в домашніх умовах можн...

Бананове варення з лимоном

Бананове варення з лимоном

При наявності великої кількості бананів, можна приготувати бананове варення з лимоном — воно стане ідеальним дуетом для будь-якої рум'яної солодкої випічки, для оладий, млинців, панкейк і т.д. опис приготування: Неймовірно ароматне бананове варення можна зварити за 15 хвилин. Такий десерт не в...

Белковое печенье

Белковое печенье

Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...

Биті огірки по-китайськи

Курка в сметанному соусі

Незважаючи на незвичайну назву "; биті огірки по-китайськи ";, виходить швидка, пікантна і дуже смачна закуска зі свіжих огірків. До того ж зараз, влітку, саме час її приготувати! опис приготування: Якщо ви любитель гостренького, обов'язково приготуйте "; биті огірки по-китайськи ";. Покрокова...

Баранина по-східному

Баранина по-східному

Рецепт приготування м'ясної страви з горіхами, овочами і спеціями опис приготування: Прогрійте горіхи на сковороді до появи золотистої. Лук нарізають невеликими кубиками, після чого обсмажується 3 хвилини на маслі. Після цього додайте до нього фарш і безперервно помішуйте для того, щоб не було...

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

Бігус зі свіжої капусти з м'ясом

На перший погляд може здатися, що це звичайна тушкована капуста з м'ясом, однак це лише здогадки. Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати бігус зі свіжої капусти, то дотримуйтесь рецептом, все вдасться! опис приготування: Блюдо виходить дивовижним завдяки спецій, томатній пасті і чорносливу. ...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...

Баклажани з помідорами в духовці

Баклажани з помідорами в духовці

Баклажани з помідорами - чудова закуска до Вашого столу. Вона не тільки смачна, але і красиво виглядає, тому відмінно прикрасить святковий стіл! опис приготування: Баклажани з помідорами, запечені в духовці - це дуже смачно і в якійсь мірі навіть корисно. Адже головні інгредієнти наділені чима...

Баклажани з морквою і часником на зиму

Баклажани з морквою і часником на зиму

Сезон консервації в самому розпалі, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати баклажани з морквою і часником на зиму. Цей рецепт обов'язково сподобається всім любителям баклажанів. опис приготування: рецепт баклажанів, маринованих з часником і морквою в кисло-солодкому соусі...

Британський Різдвяний кекс

Британський Різдвяний кекс

В європейських країнах до святкування Різдва підходять з усією відповідальністю. є рецепти, які передаються з покоління в покоління. Ця випічка якраз з подібних традиційних варіантів. опис приготування: Прочитайте про те, як приготувати Британський Різдвяний кекс. Його також називають фруктови...

Борщ зі бурякової бадиллям

Борщ зі бурякової бадиллям

Рецепт приготування борщу з бурякової гички, картоплі, кабачка, помідорів, морква і цибуля. опис приготування: З бурякової гички можна приготувати смачний наваристий борщ. приготування: Розігріти масло в сковороді і обсмажити нарізані цибулю, морква, помідори і кабачки. Довести воду до кипіння...

Аджика гостра

Аджика гостра

Рецепт присвячується любителям гострої аджики. В даному випадку, гостра аджика НЕ ​​заготовлюється на зиму, а готується перед безпосереднім використанням. обережно — диявольськи гостро! опис приготування: Цей рецепт не претендує на звання самого правильного і автентичного рецепта аджики в руне...

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...

Млинці на сироватці

Млинці на сироватці

Молочна сироватка - хороша основа для млинців. Вони виходять дуже ніжними, такими ж, як якщо б готували на молоці. До того ж, сироватка вважається дуже корисним кисломолочним продуктом. опис приготування: Перед вами проста покрокова інструкція, як приготувати млинці на сироватці. Найчастіше си...

Булочки мультизлаковий «корисний сніданок»

Булочки мультизлаковий «корисний сніданок»

Зараз у продажу стільки борошна з різних злаків - просто очі розбігаються! І все спробувати хочеться! наприклад, ось ці булочки відразу з льняної муки, з житнього і цільнозерновий, та ще й з кіноа. Ароматні вийшли і корисні! опис приготування: Для приготування дріжджового тіста я використовую ...

Баклажанна ікра

Баклажанна ікра

Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...

Баклажани під пресом

Баклажани під пресом

Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! опис приготування: як вид, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже ...

Баклажани солоні

Баклажани солоні

Хочу поділитися з вами рецептом солоних баклажанів з часником. Рецепт зручний тим, що не потрібно ставити овочі під гніт, потрібно всього лише щільно заповнити баночки, залити розсолом і чекати, поки баклажани будуть готові! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати "; Баклажани соло...