Рецепти womanlife.com.ua
Берлінер
Берлінер - це вид пончиків, які придумали в Берліні. Вони великі, пишні, без дірочки посередині, але зате з начинкою. Тому існує не мало смакових варіацій. Спробуємо одну з них. опис приготування: Рецепт не є складним, вам лише необхідно замішати дріжджове тісто, і дочекатися, поки воно піднім...
Батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів
У наш час люди стали приділяти все більше часу здоровому харчуванню. І, звичайно ж, корисні солодощі зараз в тренді! Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати батончики з вівсяних пластівців і сухофруктів. опис приготування: дієтичні батончики — відмінний варіант, як зарядитися енергією і зберегт...
Буженина из свинины в мультиварке
Любите ли вы буженину? Стоит этот деликатес сейчас совсем недешево. Зато ее очень просто приготовить самостоятельно: можно в мультиварке или в духовке. Заходьте і знайомтесь з рецептом. опис приготування: Буженину традиционно готовят из свинины, но по этому рецепту вполне можно готовить и говя...
Баклажани з сиром і часником
Баклажани з сиром і часником — прекрасна святкова і повсякденна закуска. Дуже важливо відзначити, що цю закуску можна їсти як теплою, так і остигнула. Остившая вона набуває несподіваний смак. опис приготування: Баклажани з сиром і часником готуються дуже легко і швидко. Дам ще один практичний...
Салат з буряком і бринзою
Дуже легкий італійський десерт ідеально підійде для завершення обіду або вечері. Коржі з меренги чудово акомпанують свіжим фруктам або ягодам і вершків. опис приготування: Особливий вид безе, хрусткий зовні і м'який усередині, з кремом і свіжими ягодами. легкий, повітряний і неймовірно смачний...
Биточки з печериць
тим, хто вважає за краще овочі м'яса, пропоную досить швидкий в приготуванні і простий рецепт биточків з печериць. Їх можна подати до столу в якості гарячої закуски або з гарніром. опис приготування: 1. Для приготування цієї страви необхідно для початку вимити і очистити гриби. Потім нарізати ...
Баклажани, смажені з перцем і помідорами
Пікантні баклажани в якості гарячої закуски або салату — здивуєте своїх гостей і знайомих цією стравою. Дивимося і записуємо рецепт баклажанів, смажених з перцем і помідорами. опис приготування: Якщо я не помиляюся, це блюдо корейської кухні. До речі, м'ясо не обов'язково додавати, можна зроби...
Блины с курицей и сыром
соковиті, вершкові, ніжні, зі сметаною і зеленню! Пальчики оближеш! І все це — блины с курицей и сыром. Для экономии времени используйте вареную курицу. Сир підійде будь-який, годный в начинку. опис приготування: Для блинов с курицей и сыром нам понадобится вареная курица, тертий сир. По бажан...
Баклажани по-китайському
Цей рецепт по своїй суті — універсальний. Блюдо модно приготувати на обід, вечеря, навіть подати до святкового столу. До речі, баклажани смачні, як в гарячому так і в холодному вигляді, спробуйте! опис приготування: До вашої уваги класичний рецепт приготування баклажанів по-китайському. страв ...
Ароматний рис в горщиках
Ароматний рис в горщиках — незвичайне і звичайне одночасно блюдо вегетаріанської кухні. Рис по даним рецептом виходить неймовірно смачний, красивий і ситний! опис приготування: Ароматний рис в горщиках — це щось на зразок вегетаріанського плову з маслинами. Як зазвичай робиться все дуже просто...
Айран з кефіру і мінералки
Перед вами рецепт приготування айрану з кефіру і мінералки. думаєте, можна купити цей напій тільки в магазині? Як би не так! розповім, як приготувати айран з кефіру і мінералки прямо зараз! опис приготування: Ось простий рецепт, як приготувати айран з кефіру і мінералки! думаю, вам сподобаєтьс...
Блинчики из печенки
Приготовив блинчики из печенки, можно сделать и целый торт. ...
Ананас з м`ятним сиропом
Ананас з м'ятним сиропом — чудовий десерт, який з м'яти і ананаса досить просто приготувати в домашніх умовах. Їдці будуть в непідробний захваті — я вам обіцяю! опис приготування: Стиглі і свіжі ананаси в наших географічних широтах — явище рідко, проте коли все-таки вдається відшукати гідний е...
Батон в хлібопічці
Власникам такого корисного і зручного кухонного агрегату, як хлібопічка, напевно стане в нагоді цей простий рецепт батона, завдяки якому сімейний сніданок перетвориться на справжнє задоволення! опис приготування: Як же смачно намазати вранці на скибочку свіжого хрусткого батона вершкового масл...
Баурсак простий
Ці найніжніші сирні пончики піднімуть вам настрій і зроблять день незабутнім! Приготувати їх можна як до сніданку або вечері, так і до приходу дорогих гостей — смачно буде в будь-якому випадку! опис приготування: Є безліч різних способів приготування Баурсак, вони можуть бути як солодкі, так і...
Азербайджанська долма «Три сестри»
Розповім про рецепт не зовсім традиційної долми, а саме - як приготувати азербайджанську долму «Три сестри». Вона відрізняється своїм виглядом приготування і подачею, страва смачна і соковите. опис приготування: Для начинки використовую баранину (традиційний варіант), якщо такої немає, то її м...
Млинці без борошна
Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...
Аджика из перца и чеснока
Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...
Бекмес з кавуна
З кавуна можна приготувати чудовий натуральний мед (або по іншому - бекмес). Ніякого цукру та інших добавок, знадобляться лише стиглі кавуни. Відмінна можливість відкрити для себе новий смак! опис приготування: Вчимося, як приготувати бекмес з кавуна в домашніх умовах. Для меду знадобиться три...
Баклажани на зиму «вогник»
Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...