Рецепти womanlife.com.ua

Булочки «жайворонки»

Булочки «жайворонки»

Выпечка в форме зверей или птичек – это всегда забавно и мило. Такие чудные булочки вы сможете подать к любому празднику. Рассказываю о рецепте выпечки, как приготовить булочки «Жаворонки». опис приготування: Булочки в форме птичек часто готовят на праздники, особенно весенние, ведь птицы – эт...

Баклажани по-грузинськи на зиму

Баклажани по-грузинськи на зиму

Хочу сказати, що рецепт приготування баклажанів по-грузинськи на зиму настільки простий, що і передати складно. За двадцять хвилин готуються, а ввечері вже можна їсти! опис приготування: Такий простий рецепт баклажанів по-грузинськи на зиму мені особисто дуже подобається тим, що готувати по-сп...

Млинці вегетаріанські

Млинці вегетаріанські

Хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом млинців вегетаріанських, приготованих з бананами і вівсяними пластівцями. недавно, смачно, корисно, думаю, діти оцінять цей рецепт! опис приготування: Якщо тісто дуже загусне, його можна розбавити молоком. Млинці вегетаріанські можна випікати мален...

Блинчики на дрожжах и воде

Блинчики на дрожжах и воде

Такие блинчики на дрожжах и воде в домашних условиях готовятся очень просто и, незважаючи на те, что это блюдо постной кухни, они действительно получаются нежными и вкусными! рекомендую спробувати! опис приготування: Незважаючи на те, что это постный рецепт, блинчики по этому рецепту прямо таю...

Брошет з курки

Manpar

брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі. опис приготування: Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця ст...

Баклажани по-одеськи

Баклажани по-одеськи

Баклажани по-одеськи приготує дуже просто, а по популярності подібний рецепт поступається тільки знаменитої ікрі. Закуску цю їсти можна вже на наступний день. Дуже добре підходить для будь-якого випадку. опис приготування: Як приготувати баклажани по-одеськи? 1. баклажани промийте, поріжте на ...

Біляші класичні

Біляші класичні

Є такі рецепти, які завжди актуальні, а в класичному варіанті вони найсмачніше. На мій погляд, класичні біляші найсмачніші і правильні. чому? Дивіться мій рецепт - і дізнаєтеся! опис приготування: Класичні біляші повинні бути з отвором зверху. Це не тільки красиво і смачно, але і допоможе м'яс...

Бісквітний торт «графські руїни»

Бісквітний торт «графські руїни»

Цей торт знаком під різними назвами, є безліч варіацій його приготування, наприклад, з прошарком безе або різними кремами. розповідаю, як приготувати бісквітний торт «Графські руїни ";. опис приготування: Цей торт улюблений багатьма, його можна зробити до Дня Народження або на святкування Ново...

Борщ з білими грибами

Борщ з білими грибами

Оцініть смак цього прекрасного борщу з білими грибами по достоїнству. Відмінне перша страва, підійде для сімейного обіду, з легкістю прикрасить святковий стіл і, Будьте впевнені, здивує ваших гостей! опис приготування: Так як же приготувати борщ з білими грибами в домашніх умовах? Все дуже про...

Брізоль куряча

Брізоль куряча

Вашій увазі пропоную простий рецепт брізолі курячої. Якщо раптом хто не знає, бризоль - це особливий вид котлети, великий, м'якої, ситної і соковитою. Спробуйте, смачно до неподобства, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт смачного страви, і я з радістю вам розповім, я...

Млинці на сироватці без яєць

Млинці на сироватці без яєць

Млинці на сироватці без яєць можна приготувати, якщо у вас залишилася сироватка від приготування кисломолочних продуктів. Найцінніше, що вам не знадобляться навіть яйця, а млинці будуть смачними! опис приготування: Млинці на сироватці без яєць вийдуть смачними, вони підходять для фарширування...

Барбекю з курки

Барбекю з курки

Соус барбекю, напевно, є одним з найбільш популярних і улюблених в усьому світі. Я пропоную вам подивитися, як приготувати барбекю з курки. Цей будуть ніжки в апетитному соусі. пробуйте! опис приготування: Ці крильця неймовірно апетитні. Їх дуже зручно готувати на закуску або як гарячого страв...

Банановий хліб з корицею і горіхами

Банановий хліб з корицею і горіхами

Рецепт приготування бананового хліба з корицею, мускатним горіхом і волоськими горіхами. опис приготування: Цей незвичайний солодкий хліб стане знахідкою на вашому столі. банан— 3 штуки молока— 1 Ст. ложка кориці— 1 Чайна ложка мускатного горіха— 1/4 чайних ложки вершкового масла— 8 Ст. лож...

Braun від Nuta

Braun від Nuta

Рецепт супершоколадного десерту на основі вареного нуту. Його варто приготувати хоча б раз, щоб особисто переконатися - там немає ніякого бобового присмаку. опис приготування: Докладніше, як приготувати Брауні з нуту, я розповім нижче. Якщо використовуєте консервований нут, то в складі не пови...

Борщ з копченими реберцями

Борщ з копченими реберцями

борщ, по-моєму, найулюбленіший і найчастіший суп на нашому столі. Коли в будинку є борщ, всі будуть завжди ситі. Ось мій рецепт борщу з копченими реберцями. опис приготування: Представляю вам рецепт борщу з копченими реберцями. В принципі процес готування борщу завжди майже однаковий. У кожної...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Стегно курчати в мультиварці

Стегно курчати в мультиварці

Мультиварка вже настільки тісно увійшла в наше життя, що іноді я зовсім забуваю про плиту. Ну, а що зробиш, якщо в ній готується все простіше і без особливих проблем. Тому і вибираю її. опис приготування: Цього разу я розповім вам, як приготувати стегно курчати в мультиварці. Будемо робити все...

Баклажани із зеленню

Баклажани із зеленню

Дуже смачна річна закуска: баклажани із зеленню. Коли відпочиваємо на дачі, постійно робимо таку. Рецепт дуже простий і скромний, проте закуска виходить — чудова. опис приготування: влітку, на дачних пікніках, баклажани із зеленню — одна з найбільш затребуваних закусок на нашому столі. Здавало...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Баклажани під гриби смажені

Баклажани під гриби смажені

Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...