Рецепти womanlife.com.ua

Банановий хліб з корицею

Банановий хліб з корицею

Рецепт приготування хліба з бананового пюре з корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: При бажанні ви можете додати в хліб шоколадні чіпси або горіхи, рівні кількості бананового пюре. розпушувача— 3/4 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки сіль— За смаком топленого вершкового масла— 4...

Борані із зеленою квасолею

Борані із зеленою квасолею

Для тих, хто бажає познайомитися ближче з кухнею Грузії, розповім, як приготувати борани із зеленою квасолею в домашніх умовах. Це курка між шарами тушкованої квасолі — дуже смачна страва вийде! опис приготування: взагалі, традиційно борані — це навіть не страва, а спосіб приготування, де між ...

Буглама з баранини по-азербайджанські

Буглама з баранини по-азербайджанські

Багате кавказьке блюдо, яке обов'язково готувати у великому казані на відкритому вогні. Краще це робити на природі. Тоді вийде просто чудовий смак і аромат. опис приготування: Готуємо азербайджанську бугламу з баранини. Підготуйте великий казан, в нього поріжте курдючний жир. Потім крупно нарі...

Булочки з корицею і вершкової глазур'ю

Булочки з корицею і вершкової глазур'ю

Рецепт приготування булочок з начинкою з кориці і цукру і глазур'ю з вершкового сиру, масла і цукрової пудри. Апетитні булочки з пряним ароматом кориці ідеально поєднуються зі склянкою молока. кількість порцій: 6-8 молоко— 1 Склянка(для тіста) вершкове масло несолоне— 3 Ст. ложки(для тіста) мук...

Бефстроганов з кропом

Бекон з сиром

Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...

Аджабсандал

Аджабсандал

Adjab стілець — це ароматне, ситне і красиве блюдо кавказької кухні. найсмачніше, звичайно, виходить Аджаб сандал влітку, коли під рукою є велика кількість свіжих молодих овочів. опис приготування: фіолетовий баклажан, червоний перець, наповнений сонцем помідор, остренький часник, фіолетовий а...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Баклажани під гриби смажені

Баклажани під гриби смажені

Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...

Булочки до чаю пісні

Булочки до чаю пісні

Рецепт приготування пісних булочок. опис приготування: Пісні булочки добре подавати з чаєм або морсом. приготування: У великій мисці змішати борошно, трохи води, цукор, дріжджі, сіль і олію. Замісити тісто, накрити рушником і дати підійти в теплому місці. Коли тісто підійде, перемішати його. П...

Млинці з печінкою і яйцем

Млинці з печінкою і яйцем

Млинці з печінкою і яйцем чудове блюдо, яке будинку у нас зветься "; чудесним частуванням ";. У млинчиків є свій особливий неповторний смак. І відірватися від них, як від насіння, також важко опис приготування: Млинці з печінкою і яйцем — це насправді дуже смачно! Для тих, хто любить печінку, ...

Баклажани «Літня ніч»

Баклажани «Літня ніч»

Рецепт оригінального приготування баклажанів фаршированих овочами і запечених в духовці. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Видалити листя з баклажанів і нарізати уздовж навпіл. Обережно вийняти серцевину баклажанів, залишивши оболонку півдюйма, щоб вони нагадували "; каное ";. Порі...

Банановий торт з готових коржів

Банановий торт з готових коржів

Свято без тортика і не свято навіть… Якщо ви не вмієте пекти, не біда. Приготуйте торт з готових коржів зі смачною і ароматною начинкою - і вся родина і гості залишаться задоволені десертом. опис приготування: Навіть якщо ви не вмієте випікати коржі для торта, це не привід, щоб на святковому с...

Брускетта (найпростіший рецепт)

Брускетта (найпростіший рецепт)

Якщо хочете приготувати закуску в європейському типі, тоді я розповім вам, як приготувати Брускети. Ця страва бере своє коріння в Італії і служить прекрасним аперитивом перед обідом або вечерею. опис приготування: Таку закуску ви можете приготувати на сніданок або полуденок. Важливо відмітити,...

Англійський біфштекс

Англійський біфштекс

Англійська біфштекс готується за тим же принципом, що і класичний біфштекс. Єдине — соус. Соус до англійського біфштексу готується на основі сидру. Нам знадобиться яловича вирізка і спеції. опис приготування: Як приготувати англійський біфштекс? 1. Яловичу вирізку промийте, зріжте плівки і жил...

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем з агар-агаром

Білковий крем ідеально підходить для приготування і прикраси тортів, тістечок, капкейков і десертів. Чіткий рельєф крему досягається завдяки вмісту в ньому агар-агар. Готуємо такий крем. опис приготування: Агар-агар - надійний стабілізатор, тому білковий крем виходить не тільки ніжним і пишним...

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи — просте, але дуже смачне і оригінальне блюдо. Ця чудова гостра, пряна закуска підійде до будь-якого столу! А головне — всі інгредієнти доступні в будь-якому супермаркеті. опис приготування: Рецепт приготування баклажанів по-єгипетськи: готуємо баклажани. 1. баклажани п...

Баранячі голяшки з овочами

Баранячі голяшки з овочами

Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...

Баклажани, смажені кільцями

Баклажани, смажені кільцями

Найпопулярніший спосіб приготування баклажанів — кільця світла. Можна подавати з різними соусами. опис приготування: Перед смаженням баклажанів їх треба посолити, залишити на хвилин 5-10 і потім злити сік. Так ми позбудемося гіркоти. Потім обов'язково промокніть паперовою серветкою і тільки то...

Базовий томатний соус

Базовий томатний соус

На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику. опис приготування: Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з н...

Березовий сік на зиму

Березовий сік на зиму

Ви любите березовий сік? Якщо так, то можу запропонувати рецепт заготовки цього напою на зиму. Консервація березового соку - заняття неважка, і ви з ним легко впораєтеся. Нагорода - чудовий напій! опис приготування: Перед вами шикарний рецепт приготування березового соку на зиму. Його відмінна...