Рецепти womanlife.com.ua

Белковое печенье

Белковое печенье

Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Поєднання баклажанів і сирних сирів — одне з моїх улюблених. Ця страва досить ситне і багате смаком, щоб послужити вечерею, проте не важке і готується без використання масла і солі. опис приготування: За бажанням в сирно-сирну суміш можна додати не тільки петрушку, але і часник, аджику і інші ...

Булочки з беконом і сиром

Булочки з беконом і сиром

Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. опис приготування: Рецепт смачних булочок із сиром і беконом з Франції. мука— 1 Склянка яйце— 3 штуки бекон— 2 штуки тертий сир— 1 Склянка базилік— 1 Чайна ложка порошок пахта— 1 Чайна ложка сіль— 1 штука мелений перець— 1 штука Розіг...

Баклажан з сиром «фета»

Баклажан з сиром «фета»

Раджу приготувати овочевий салат — закуску з сиром "; фета ";. Готується дуже швидко, а страва виходить смачним, пікантним. Можна подати в теплому і охолодженому стані. Спробуйте! опис приготування: Це овочевий салат швидкого приготування, який можна подати як самостійне блюдо або гарнір до м'...

Buiabyes

Локшина з кабачків

смачний, наваристий рибний суп. Експериментуйте з морепродуктами по своєму смаку. Хто хоч раз в житті спробував марсельну вуха, той не забуде її ніколи. гостра, пряна…дуже пікантна! опис приготування: попурі (Buiabyes), або вуха, - культове блюдо південно-французької кухні, яке являє собою риб...

Бальзамічний крем-соус

Бальзамічний крем-соус

Чудова заправка для салатів, страв з риби і м'яса. Такий крем в магазині коштує досить дорого, тому краще приготувати його самому і невеликою порцією. Готується він дуже просто. опис приготування: Будь-яке просте блюдо можна перетворити на делікатес, доповнивши його смачним соусом або заправко...

Млинці з лососем та сиром

Млинці з лососем та сиром

Такі млинці з лососем та сиром — справжній делікатес. Цю страву можна робити на свято будь-якого рангу! опис приготування: Млинці з лососем та сиром можна робити практично без цукру, чайної ложечки буде досить! Борошно в тісто додайте поступово, щоб не було грудочок, найкраще скористатися бле...

Бісквітне тістечко на швидку руку

Бісквітне тістечко на швидку руку

брат, цей затишний запах будинку, теплий плед, чашечка чаю і свіжий бісквіт… Що може бути краще? І, якщо плед і чай у вас є, давайте займемося бісквітом. опис приготування: У рецепті "; бісквітне тістечко на швидку руку" дивним чином поєднуються мінімальний набір продуктів, швидкість приготува...

Апетитні реберця з баранини

Апетитні реберця з баранини

Існує маса варіантів приготування баранячих реберець (гриль, фольга, мультиварка, мангал…). Найпростішим і доступним способом приготування є запікання їх в духовці. опис приготування: Найкраще готувати баранячі реберця повільно, на слабкому спеку. До баранячим реберцям підійдуть багато соусів ...

Білковий крем для торта

Білковий крем для торта

Хочу показати вам свій простий рецепт приготування білкового крему для торта — з ним ви змиєте приготувати повітряні і смачні десерти на будь-яке свято! Дивимося і записуємо. опис приготування: Білковий крем багато хто намагається уникати і бояться, що він погано приготується. Пара секретів і ...

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...

Банановий крамбл

Банановий крамбл

Банановий крамбл - чудовий, смачний, корисний і досить ситний сніданок. ніжна, тане в роті м'якоть банана, запечена під хрусткою вівсяної крихтою, врядли залишить вас байдужими. опис приготування: Банановий крамбл подавайте злегка теплим або охолодженим, наприклад, з кулькою ванільного морозив...

Батончики мюслі з горіхами

Батончики мюслі з горіхами

Здоровий швидкий перекус, корисна солодкість… Батончик, заряджаючий бадьорістю і енергією — ось, що можна сказати про батончиках мюслі. Хоча ні, я забула написати, що це ще дуже смачно! Пригощайтеся! опис приготування: Пропоную вам рецепт, як приготувати батончики мюслі на згущеному молоці. Зг...

Млинці на газованій воді

Млинці на газованій воді

Млинці на газованій воді виходять повітряними, з невеликими дірочками, дуже симпатичні і ніжні на смак. опис приготування: Млинці на газованій воді дуже економічне блюдо, а головне — напекти купу млинців можна за 15-20 хвилин. Для змішування борошна і води використовуйте блендер. Щоб млинці н...

Безе з какао

Безе з какао

Способів приготування безе дуже багато, але цей рецепт по праву вважається моїм улюбленим. Безе готується на основі какао, яєчних білків і цукру. Особливий шарм десерту надає фундук. Спробуйте! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування безе з какао. Вам знадобляться такі інгр...

Баклажани з часником солоні

Баклажани з часником солоні

Все-таки приємно взимку поїсти овочів з грядки. Тому соління і заготовки взимку так популярні. Хоча пропоноване блюдо таке смачне, що його захочеться з'їсти відразу ж. опис приготування: Я описала, як приготувати баклажани з часником солоні, нижче. Це проста закуска, в якій можна поексперимент...

Білі ковбаски

Білі ковбаски

Ковбаски з курячого філе, свинини, лука і молока підійдуть для трапези в будь-який час дня. соковиті, ніжні і дуже смачні! опис приготування: Першоджерело цього рецепта відносить ці ковбаски до Французької кухні. Вони відмінно доповнять ваше щоденне меню, а також займуть не останнє місце на св...

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками

Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...

Аджи-де-Галлина

Аджи-де-Галлина

Рецепт приготування курячого супу-пюре Аджи-де-Галліна. Спробуйте, не пошкодуєте. опис приготування: Покласти курячі грудки, цибуля, морква, 2 зубчики часнику у велику каструлю, влити 2 літра води і повільно довести до кипіння на середньому вогні. зняти піну, зменшити вогонь до середньо-низько...

Безе з крохмалем

Безе з крохмалем

Безе готують різними способами, в тому числі і з додаванням крохмалю. вважається, що цей інгредієнт дозволяє позбутися від зайвої вологи і робить безе ніжнішим і розсипчастим. опис приготування: Безе з крохмалем може бути як самостійним десертом, так і використовуватися при приготуванні тортів...