Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани по-китайськи

Баклажани по-китайськи

Баклажани по-китайськи — одне з найпопулярніших страв китайської кухні. Втім, всі інгредієнти для цієї страви доступні в будь-якому російському супермаркеті, тому блюдо можна приготувати і у нас. опис приготування: Вся фішка баклажанів по-китайськи полягає в кисло-солодкому соусі, в якому пере...

Млинці на сироватці тонкі з дірочками

Млинці на сироватці тонкі з дірочками

Смачні млинці виходять не тільки на молоці. Економні господині знають, як приготувати млинці на сироватці тонкі з дірочками, які нітрохи не поступаються молочним. Про всяк випадок ділюся рецептом. опис приготування: Млинці знайомі кожному з дитинства. Існує маса рецептів приготування млинців, ...

Булочки з сиром та цибулею

Булочки з сиром та цибулею

Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...

Білковий крем для торта

Білковий крем для торта

Хочу показати вам свій простий рецепт приготування білкового крему для торта — з ним ви змиєте приготувати повітряні і смачні десерти на будь-яке свято! Дивимося і записуємо. опис приготування: Білковий крем багато хто намагається уникати і бояться, що він погано приготується. Пара секретів і ...

Баклажани, тушковані з овочами

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Восени з'являється така велика кількість овочів, що не знаєш куди їх всіх подіти, тому рецепт приготування баклажанів тушкованих з овочами ідеально підходить для цієї пори. опис приготування: взагалі, таке з'єднання баклажан з овочами не строге. До нього можна додавати інші овочі, які вам біль...

Баранина тушкована з картоплею

Баранина тушкована з картоплею

Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...

Білі гриби в сметані

Білі гриби в сметані

ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...

Банани в карамелі

Банани в карамелі

Банани в карамелі, це незвично і дуже смачно. Бажано використовувати не самі стиглі банани. кількість порцій: 4 банани— 4 штуки топлене масло— 30 грам цукрова пудра— 30 грам вапно— 1 штука апельсин— 1 штука ванільний цукор— 10 грам ром— 0,5 склянки вимити ретельно 1 вапно, 1 апельсин, акур...

Млинці з гарбузом

Млинці з гарбузом

Здивуйте своїх близьких незвичайним сніданком, дізнавшись в даному рецепті, як приготувати млинці з гарбузом за лічені хвилини. Корисне і смачне блюдо неодмінно оцінять і діти, і дорослі. Спробуйте самі! опис приготування: Подавати корисні млинці найкраще з сиропом і маслом. Гарячі і ароматні,...

Баклажани з помідорами і сиром

Баклажани з помідорами і сиром

Баклажани і самі по собі смачні, але в поєднанні з соковитими помідорами і рум'яної сирної скоринкою вони перетворюються в справжні ласощі! Пропоную вам простий покроковий рецепт баклажанів з помідорами і сиром. опис приготування: Приготувати такі баклажани настільки просто, що впорається наві...

Аджика суха

Аджика суха

У цій чудовій приправи є маса переваг, її, як і звичайну аджику, можна використовувати для приготування різних страв з м'яса і риби, а ось зберігається аджика в сухому вигляді набагато довше. опис приготування: Для всіх, хто любить додавати в різні страви трохи пікантності, я хочу розповісти, ...

Брюссельська капуста з лимоном

Брюссельська капуста з лимоном

Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном. опис приготування: Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайт...

Баклажани по-арабськи

Баклажани по-арабськи

недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що! опис приготування: Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, побачити, як, був трох...

Баклажани під гриби на зиму

Баклажани під гриби на зиму

Хочу поділитися рецептом приготування баклажанів. Вони дуже схожі на грибочки, якщо їх заправити олією і цибулею, як це часто ми робимо з вешенками або печерицями. запевняю, сподобається всім. опис приготування: Все баклажани потрібно зварити частинами в одному розсолі, потім їм же залити банк...

Томатний Брускетта Amatriciana

Томатний Брускетта Amatriciana

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Агуа-де-Ямайка (напій з гібіскус)

Рецепт приготування напою з гібіскусом по-ямайський. Приємний прохолодний напій. опис приготування: налити 6 склянок води у велику каструлю, довести до кипіння. Додати пелюстки гібіскуса, корицю, гвоздику, мускатний горіх, запашний перець. Зменшити вогонь до середньо-низького і обережно кип'ят...

Баклажани із зеленню

Баклажани із зеленню

Дуже смачна річна закуска: баклажани із зеленню. Коли відпочиваємо на дачі, постійно робимо таку. Рецепт дуже простий і скромний, проте закуска виходить — чудова. опис приготування: влітку, на дачних пікніках, баклажани із зеленню — одна з найбільш затребуваних закусок на нашому столі. Здавало...

Батончики «претцелі»

Батончики «претцелі»

Рецепт приготування класичної німецької солодощі з м'якої карамелі і шоколаду, який зачарує вас раз і назавжди. опис приготування: Для того, щоб спробувати справжню німецьку солодкість, вам не обов'язково збирати гроші на подорож або робити спеціальне замовлення на їх доставку прямо з Німеччин...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Млинці з мізками

Млинці з мізками

Млинці з мізками — це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки — вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними опис приготування: очевидно, що мізки в нашій країні не шанують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) — цей субпродукт...