Рецепти womanlife.com.ua

Біфштекс по-білоруськи

Біфштекс по-білоруськи

Рецепт біфштекс по-білоруськи — приготування м'яса з часником і спеціями. опис приготування: Яловичина розрізається впоперек волокон з міркувань «1 шматок - 1 обслуговування ». Після цього вона трохи відбивається, шматках надають круглу форму, солиться, перчить і посипається часником, який пов...

Баранячі реберця в сметані

Баранячі реберця в сметані

Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...

Млинці з грибами і вершковим соусом

Млинці з грибами і вершковим соусом

Хто з нас не любить млинці з грибами та ще в ароматному вершковому соусі? Приготувати таку страву не важко, якщо у вас в наявності є свіжі шампіньйони або гливи. вершки використовуйте 15-20%. опис приготування: Смачні та ситні млинці з грибами можна подати на сніданок, обід або вечерю. Печериц...

Млинці вегетаріанські

Млинці вегетаріанські

Хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом млинців вегетаріанських, приготованих з бананами і вівсяними пластівцями. недавно, смачно, корисно, думаю, діти оцінять цей рецепт! опис приготування: Якщо тісто дуже загусне, його можна розбавити молоком. Млинці вегетаріанські можна випікати мален...

Млинці на катиком

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Якщо ви знайомі з чудовим напоєм катиком, то цей рецепт повинен вам особливо сподобається. Млинці на катиком виходять дуже красивими, рум'яними і шалено смачними! Спробувати повинен кожен! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування млинців на катиком. Тісто виходить дуже хорошим...

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Борщ рецепт класичний з м'ясом

Класичний український борщ — дуже відоме і смачне обідню страву! По традиції, борщ готують з м'ясом, що робить блюдо наваристим і ситним. До речі, зі сметаною, пампушками і часником — смачніше! опис приготування: Перед вами — борщ, рецепт класичний з м'ясом. Для приготування Вам знадобляться т...

Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею

Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею

Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею це жахлива смакота, яку можна їсти нескінченно! Але роблю я пиріжки, на жаль, дуже рідко! Але іноді свято приходить в будинок і ми відриваємося! Ось вам рецепт! опис приготування: Бездріжджові смажені пиріжки з картоплею хороші тим, що з тестом не потрі...

Безе без цукру

Безе без цукру

Приготування безе без цукру, за великим рахунком, неможливо. Білок не зможе нормально піднятися. Єдине рішення — замінити цукор екстрактом стевії та ванілі. Виходить дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування безе без цукру. Яєчні білки збиваються з лимонним со...

Баранина з салатом з авокадо

Баранина з салатом з авокадо

Вишуканий рецепт яловичини по-мексиканськи в поєднанні з салатом. опис приготування: М'ясо ріжеться поперек волокон тонкими шматочками, а чилі подрібнюється. Далі змішуються вино (1 ст. ложка), частина кінзи, чилі (третину), половинка часнику. Частину інгредієнтів змішайте і замаринуйте м'ясо ...

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Баклажани, смажені з часником і сметаною

Пропоную вашій увазі рецепт приготування баклажанів, смажених з часником і сметаною. Дуже просто і смачно. опис приготування: Баклажани недовго смажаться на сковороді, просочуючись ароматами лука і кропу і сметани, яка ніжно обволікає шматочки овочів. А потім все посипається шматочками сиру, я...

Млинці з бринзою

Млинці з бринзою

Якщо ви любите робити до вечері найніжніші млинці, скажімо, з пюре або сиру, спробуйте додати в них подрібнену бринзу, смак у страви від цього тільки виграє, перевірено на особистому досвіді. опис приготування: Взагалі бринза в мене один з улюблених сирів, я можу їсти її просто так цілими пачк...

Биточки з фаршу з підливою

Биточки з фаршу з підливою

Розповідаю про рецепт приготування биточків з фаршу з підливою. Цю страву можна подавати на обід і вечерю. Биточки добре поєднуються з гарніром з рису, гречки та інших круп, а також з картоплею. опис приготування: Можете використовувати будь-яке м'ясо, наприклад, яловичину, курку, свинину, інд...

Апельсиновий крем

Апельсиновий крем

апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...

Білі гриби в сметані

Білі гриби в сметані

ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Здобні булочки-плетінки з маком і корицею

Дуже і дуже ніжні повітряні булочки! ароматні, солодкі, пухнасті. А всередині ховається мак і кориця з цукром - байдужих не буде! опис приготування: Здобна випічка завжди до місця, будь то сніданок або перекус, полуденок або вечірнє чаювання в колі сім'ї. Булочки за цим рецептом виходять незрі...

Бабушкін персиковий пиріг

Бабушкін персиковий пиріг

Рецепт приготування домашнього пирога з персиками з дріжджового тіста. опис приготування: Змішати в чаші воду, молоко, сіль, яйце, 4 столові ложки вершкового масла і 1/2 склянки цукру. Засипати дріжджі в суміш і залишити на 10 хвилин. Додати борошно і міксером на низькій швидкості збити, поки ...

Баклажани по-каталонски

Баклажани по-каталонски

Не знаю? яким блюдом прикрасити святковий стіл, підкажу вам відмінний варіант. Якщо ви любите баклажани, спробуйте їх приготувати по-каталонски, нафарширований їх овочами і сиром, а потім запечіть! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування баклажанів по-каталонски. Якщо у вас...

Боботай

Боботай

рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...

Баклажани по-аджарський

Баклажани по-аджарський

Любителям баклажан присвячується. відмінна закуска, родом з грузинської національної кухні, — баклажани по-аджарський. Прекрасно зберігається в холодильнику, але не довше 14 днів. опис приготування: Як приготувати баклажани по-аджарський в домашніх умовах? Готується все гранично просто. Вам бу...

Балик в фользі

Балик в фользі

Хочу поділитися чудовим святковим блюдом. Цей рецепт балику в фользі простий і, можна сказати, класичний. часник, мідь, спеції і гірчиця — ці інгредієнти добре поєднуються з м'ясом! опис приготування: Цей простий рецепт балику в фользі не перестає мене радувати. Маринування з медом відбуваєтьс...