Рецепти womanlife.com.ua

Борщ білоруський

Борщ білоруський

Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...

Брускетта з томатами

Брускетта з томатами

Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...

«Біла береза» (салат з чорносливом)

«Біла береза» (салат з чорносливом)

Хороший святковий стіл не обходиться без смачного і красивого салату. Саме таким є багатошаровий салат "; Біла береза ​​";. Гарне оформлення і насичений смак - головні складові закуски! опис приготування: До вашої уваги - класне святкове блюдо, або як готується "; Біла береза" салат з чорносли...

Бананові мафіни з медом і арахісовим маслом

Бананові мафіни з медом і арахісовим маслом

Арахісове масло і банани просто створені одне для одного, мед чудово доповнює цю комбінацію. Щоб мафіни вийшли смачніше, використовуйте злегка перезрілі банани. кількість порцій: 12 розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1 Чайна ложка солі— 1/4 чайних ложки кориці— 1/2 чайних ложки стиглий банан— 1 ш...

Безалкогольний яблучний сидр

Салат з консервованого тунця з квасолею

Ділюся простим способом приготування безалкогольного яблучного сидру. Такий напій можна сміливо пропонувати дітям і людям, які відмовилися від алкоголю. Беріть ідею на замітку! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольний яблучний сидр. Прянощі додавайте на сві...

Блины из кефира

Блины из кефира

Еще один вкусный рецепт, как приготовить блины из кефира. Так, так, именно на кефире, а не на молоці. Он отлично подходит для выпечки тонких блинчиков, которые подают на завтрак или полдник. опис приготування: Млинці можна подавати на сніданок, на обід, на ужин и на полдник. Сладкие блинчики б...

Баранина в духовці

Баранина в духовці

Баранина - дивовижне м'ясо, яке підійде до святкового та повсякденного столу. Сьогодні я розповім вам, як приготувати баранину в духовці за оригінальним рецептом. буде смачно, обіцяю. опис приготування: У підсумку ви отримуєте соковите, але в той же час і хрустке блюдо. До каре ягняти ідеально...

Білі гриби в сметані

Білі гриби в сметані

ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...

Млинці з пахтою і ожиною

Млинці з пахтою і ожиною

Рецепт приготування млинців з кукурудзяної муки з пахтою, ожиною та медом. опис приготування: зробити соус. Встановити сито з 3 шарами марлі над великою мискою. Нагріти сколотини в середній каструлі на слабкому вогні, поки прозора рідина не відокремиться від молока. Зменшити вогонь до мінімуму...

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Ананасовий смузі

Ананасовий смузі

Рецепт приготування чудового ананасового смузі. опис приготування: Змішайте всі компоненти в блендері або харчовому комбайні. Доведіть до однорідної маси. Подавайте відразу ж. ананасовий сік— 355 мілілітрів(не солодкий) бавовна 1%  — 235 мілілітрів кубики льоду— 475 мілілітрів банки консерв...

Брауні з рідкої начинкою

Брауні з рідкої начинкою

Дуже смачне шоколадне тістечко з рідкою начинкою сподобається абсолютно всім. А якщо до нього подати ще й морозиво — цей десерт вийде божественним. опис приготування: Смачні шоколадні брауни з начинкою-сюрпризом приготувати дуже легко. Ви зможете їх зробити буквально за пів години і здивувати ...

Білково-масляний крем

Білково-масляний крем

Білково-масляний крем використовується в основному професійними кухарями для створення прикрас на тортах, десерт. Особливість крему - ніжний смак, а приготування відбувається дуже просто. Читайте! опис приготування: Білково-масляним кремом прикрашають десерти і торти. Але він настільки ніжний ...

Булочки з повидлом

Булочки з повидлом

Що краще за все створює атмосферу затишку в домі? Звичайно ж - домашня випічка! Без неї не буває справжніх сімейних посиденьок. Зараз я вам розповім рецепт того, як приготувати булочки з повидлом. опис приготування: Найсмачніші булочки печуть, звичайно, бабусі. Саме у них потрібно вчитися прав...

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів із зеленню і козячим сиром. Дуже гарна літня закуска, підходить для виїздів на природу або швидких сніданків. ситно, смачно і оригінально. опис приготування: Брускетта з козячим сиром і зеленню — це італійська варіація самого тривіального бут...

Баклажани в духовці

Баклажани в духовці

Баклажани в духовці — відмінна гаряча закуска до будь-якого столу. То може бути звичайний обід, або святковий стіл. Однак італійська закуска обов'язково порадує всіх своїм смаком і ситістю. опис приготування: Для приготування гарячої італійської закуски найкраще використовувати великі помідори...

Брусничний квас

Брусничний квас

Квас з брусниці багатий вітаміном С, прекрасно втамовує спрагу і його корисніше приготувати самим. опис приготування: Розчавити ягоди брусниці і віджати з них сік. Його додати в воду і довести до кипіння. відвар процідити, розмішати з цукром, потім остудити. Покласти в відвар дріжджі, борошно,...

Булочки з корицею в глазурі

Булочки з корицею в глазурі

Рецепт приготування булочок з корицею і глазур'ю з молока, цукрової пудри і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом ви отримаєте 20 ароматних булочок. охолоджене тісто для печива, пакет (наприклад, Піллсбері)  — 1 штука розм'якшене вершкове масло— 2 Ст. ложки коричневий цуко...

Алкогольний коктейль з малини з травами

Алкогольний коктейль з малини з травами

Рецепт приготування коктейлю з малиною, горілкою, вином, м'ятою і базиліком. опис приготування: відкладіть 16 ягід малини для прикраси. решта ягоди, цукор, м'яту і базилік покладіть у велику миску. додайте горілку, лимонний сік і вино. Вилийте суміш через сито в глечик, натиснувши на ягоди і т...