Рецепти womanlife.com.ua
Биточки з лосося з картоплею і зеленню
Биточки з лосося з картоплею і зеленню — це щось середнє між рибними і картопляними котлетами. Відмінна ідея для буденного сімейної вечері. опис приготування: Биточки з лосося з картоплею і зеленню мають дуже незвичайний і незвичний смак. Тут відчуваються і ніжні шматочки лосося, і м'яке карто...
Апетитні реберця з баранини
Існує маса варіантів приготування баранячих реберець (гриль, фольга, мультиварка, мангал…). Найпростішим і доступним способом приготування є запікання їх в духовці. опис приготування: Найкраще готувати баранячі реберця повільно, на слабкому спеку. До баранячим реберцям підійдуть багато соусів ...
«Біла береза» (салат з чорносливом)
Хороший святковий стіл не обходиться без смачного і красивого салату. Саме таким є багатошаровий салат "; Біла береза ";. Гарне оформлення і насичений смак - головні складові закуски! опис приготування: До вашої уваги - класне святкове блюдо, або як готується "; Біла береза" салат з чорносли...
Млинці з м'ясом
Рецепт млинці з м'ясом — приготування млинців з м'ясною начинкою. Неймовірно смачна закуска популярна в Росії і країнах Європи. опис приготування: Популярне російське блюдо — млинці з м'ясом. Зазвичай подається на обід в якості основної страви на друге. Так само млинчики з м'ясною начинкою буд...
Ватрушки з сиром з дріжджового тіста
Ананасовий торт — класика жанру! Такий торт завжди виходить і смачний і красивий. Якщо Ви ще жодного разу не готували його самі в домашніх умовах, то думаю, зараз дуже вдалий час це зробити! опис приготування: Ананасовий торт — це дуже смачний торт. До речі, готується він досить стандартним сп...
Баклажани, смажені з перцем і помідорами
Пікантні баклажани в якості гарячої закуски або салату — здивуєте своїх гостей і знайомих цією стравою. Дивимося і записуємо рецепт баклажанів, смажених з перцем і помідорами. опис приготування: Якщо я не помиляюся, це блюдо корейської кухні. До речі, м'ясо не обов'язково додавати, можна зроби...
Баклажани в гострому соусі
Готувати баклажани часто дуже просто, головне, підібрати до них смачний соус. Дуже добре підходить до баклажанів томатний соус, тому пропоную приготувати баклажани в гострому соусі з помідорів. опис приготування: Купити баклажани в літньо-осінній період не складає труднощів, тому, раджу готува...
Млинці на розсолі
Ці млинці печуться з використанням огіркового розсолу. Дуже цікавий рецепт, готові млинці виходять дуже ніжними і ароматними. природно, що для них підходить не солодке начинка. рекомендую! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців на розсолі. Тісто для цих млинців...
Баклажани в глазурі по-азійському
Швидкий рецепт приготування смажених на грилі бакажанов в глазурі з соусом хоісін по-азійському. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. У невеликій мисці збити разом соус хоісін і 1 столову ложку масла, відкласти в сторону. Розрізати баклажани уздовж навпіл. Змастити з обох...
Булочки з соусом песто
Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...
Баранина по-східному
Рецепт приготування м'ясної страви з горіхами, овочами і спеціями опис приготування: Прогрійте горіхи на сковороді до появи золотистої. Лук нарізають невеликими кубиками, після чого обсмажується 3 хвилини на маслі. Після цього додайте до нього фарш і безперервно помішуйте для того, щоб не було...
Базовий томатний соус
На замітку кожному пропоную нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати базовий томатний соус. Він відмінно підійде для піци, пасти, м'яса або котлет, зберігається до тижня в холодильнику. опис приготування: Для основи такого соусу в сезон можна взяти свіжі помідори, попередньо знявши з н...
Блинчики из печенки
Приготовив блинчики из печенки, можно сделать и целый торт. ...
Бефстроганов з кальмарів
Цікаве і дуже незвичайне блюдо — бефстроганов з кальмарів в домашніх умовах. Рецепт його приготування настільки простий, що він під силу навіть початківцю кулінарові. опис приготування: Ніжні і соковиті кальмари можна приготувати в сметанному соусі. Я уявляю класичний рецепт бефстроганов з кал...
Баранина з артишоками
Баранина з артишоками — національне блюдо Криту. Увага — для приготування автентичного страви необхідна наявність справжній печі! опис приготування: Рецепт страви придуманий не мною, а подсмотрен у шеф-кухаря в одному крітському ресторані. Адже там столики і печі прямо на вулиці стоять, тому д...
Баклажани по-східному
Рецепт приготування фаршированої закуски з овочами і спеціями буде цікавий всім, хто любить фарширувати овочі. Виходить дуже смачна страва, яке можна сміливо подавати як гаряче. опис приготування: Цей простий рецепт баклажанів по-східному мені подобається, в першу чергу, своєю простотою і унів...
Баклажани смажені «хвіст павича»
Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...
Баклажани рулетики
Дуже смачна пікантна закуска яка підійде для будь-якого святкового столу. готується просто, а з'їдається моментально! опис приготування: Думаю у кожної господині є свій рецепт рулетиків з баклажанів. Я сьогодні хочу розповісти вам, як приготувати баклажани рулетики з начинкою з сиру, яєць, час...
Буглама з риби
дуже легке, ароматне і смачне блюдо. Готується дуже легко і дуже просто з будь-якої риби, в якій немає дрібних кісточок. опис приготування: Соковите і смачне рибне блюдо готується дуже легко. Ніякого чада і диму від жариться на сковорідці риби, ніяких особливих клопотів. А в підсумку — смачне ...
Банановий спліт
тут покажу, як приготувати банана сплати. Це ніжний десерт з морозива, який подається на банані. Спліт є легким ласощами для будь-якого випадку, яке сподобається дорослим і дітям. опис приготування: Банан обсмажується в шкірці, щоб він зберіг свою форму і не розтікся. Але якщо ви хочете зробит...