Рецепти womanlife.com.ua

Buf burginon

Buf burginon

Всім м'ясоїдам такий рецепт, як приготувати буф Бургиньон, дуже сподобається. У страви є і інші назви, наприклад, яловичина по-бургундські або рагу з яловичиною у вині. М'ясо виходить дуже ніжним. опис приготування: яловичина, приготована за цим рецептом, дуже добре підходить для святкового ст...

Баклажан на грилі

Баклажан на грилі

Нарешті дочекалися врожаю баклажанів! Вони неймовірно смачні і красиві. Просто обожнюю цей овоч! І тут покажу вам, як приготувати баклажан на грилі під шапкою з сиру. буде смачно! опис приготування: Це ідеальна закуска не тільки для вегетаріанців, але і для любителів м'яса, адже такі баклажани...

Бефстроганов з грибами та цибулею

Бефстроганов з грибами та цибулею

Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...

Бефстроганов з кропом

Бефстроганов з кропом

Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...

Бісквітне тістечко

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Покажу простий варіант, як приготувати бісквітне тістечко до чаю на швидку руку. Ми будемо використовувати готовий бісквіт, тому час приготування скоротиться в рази. Вам знадобиться всього хвилин 15. опис приготування: Оскільки ми зволожили бісквіт просоченням, тістечка можна відразу подати до...

Млинці з мізками

Млинці з мізками

Млинці з мізками — це дуже незвичайне, але дуже смачна страва. Не бійтеся готувати мізки — вони хоч і виглядають страшнувато, але виходять чудово смачними опис приготування: очевидно, що мізки в нашій країні не шанують (в кулінарному відношенні, хоча і не тільки в кулінарному) — цей субпродукт...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Аджікa даний

Аджікa даний

У чому "; сіль" кавказької кухні? Безсумнівно в аджике. Неспроста слово аджика в Абхазії позначає сіль! Хочете знати, як приготувати справжню аджику, і не, що продають в магазинах під її виглядом? опис приготування: & Quot; Аджіктцaтца" - так кажуть в Абхазії, що в перекладі означає "; сіль, п...

Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями

Базовий курячий бульйон з перепелиними яйцями

Готують курячий бульйон по-різному, але різночитання стосуються швидше деталей, а не принципів. Я пропоную свій варіант базового курячого бульйону з перепелиними яйцями. опис приготування: З курячих шийок виходить чудовий, наваристий, прозорий і смачний бульйон. Хочу поділитися з вами секретом...

Стегна з грибами в духовці

Стегна з грибами в духовці

Стегна з грибами в духовці — смачне і ситне блюдо, яке готується досить просто і не вимагає багато зусиль з вашого боку. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Курячі стегенця з овочами — страва, яке здатне перетворити будь-який сімейний вечерю в святковий. Як на мене, ідеальний гарнір д...

Баранячі ребра в казані

Баранячі ребра в казані

Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...

Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски

Млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски

На святковому столі ця закуска виглядає дивно апетитно, та й смак напевно порадує і вас, і ваших гостей. Ця ситна начинка - вельми оригінальна ідея, так що рекомендую на замітку. опис приготування: Хочу докладно розповісти, як приготувати млинцеві мішечки з начинкою з печінки тріски і відварен...

Стегно без кістки

Стегно без кістки

Страви з курки - безпрограшний варіант. Якщо сумніваєтеся у виборі основної страви, сміливо беріть курку, вона сподобається всім і підійде до будь-якого гарніру. розповім, як приготувати стегна без кістки. опис приготування: Курячі стегна можна обсмажити на сковороді, на мангалі або запекти в ...

Банановий коктейль з мокко

Банановий коктейль з мокко

Набрид кава і чай? Здивуйте себе екзотичним поєднанням бананів і кави. опис приготування: відчистити банани, порізати на шматочки і помістити в блендер. Туди ж всипати каву, какао, налити йогурт і кинути лід. Увімкніть блендер на кілька секунд, і за вас він подрібніть все це до стану однорідно...

Букет з цукерок з шампанським

Букет з цукерок з шампанським

Якщо ви в пошуку ідей для подарунка, зробленого своїми руками, тоді пропоную вам відмінний варіант смачного й оригінального презенту — букет з цукерок з шампанським в домашніх умовах. опис приготування: Тут представлені покрокові інструкції того, як зробити букет з цукерок з шампанським. Для т...

Батончик «Марс»

Батончик «Марс»

Любителям знаменитого батончика з карамеллю в шоколаді хочу запропонувати спробувати відтворити десерт на власній кухні. Якщо ви не боїтеся експериментів, тоді сміливо запам'ятовуйте цей варіант! опис приготування: Хочу відразу попередити, що рецепт хоч і не дуже складний, але потребує чимало ...

Бешамель соус

Бешамель соус

бешамель (французький. Бешамель) - базовий молочний соус, який подають до різних страв європейської кухні та використовують як основу для інших соусів. Простий рецепт соусу Бешамель — для вас! опис приготування: Властивості і походження: За однією з версій, рецепт приготування соусу бешамель б...

Баклажани під гриби смажені

Баклажани під гриби смажені

Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Баклажани з часником на зиму

Баклажани з часником на зиму

ця заготовка — консервація немає, але вона прекрасно зберігається в холодильнику близько року. Дістанеш взимку таку баночку баклажанів — і серце радіє, адже взимку вони жах які дорогі. Раджу приготувати хоча б пару баночок! опис приготування: Рецепт цієї заготовки давно перевірений: виходить д...