Рецепти womanlife.com.ua
Бродет
традиційне хорватське (якщо бути точним — dalmatinskoe) блюдо бродет є чимось на зразок тушкованої риби. Греки схоже блюдо називають бурдето, італійці — Brodetto. опис приготування: Брудет — ця страва, що представляє собою тушковану в бульйоні рибу, дуже поширене в Хорватії. В Італії схоже блю...
Банановий спліт
тут покажу, як приготувати банана сплати. Це ніжний десерт з морозива, який подається на банані. Спліт є легким ласощами для будь-якого випадку, яке сподобається дорослим і дітям. опис приготування: Банан обсмажується в шкірці, щоб він зберіг свою форму і не розтікся. Але якщо ви хочете зробит...
Млинці тонкі на сироватці
Процес приготування млинців цілком можливий без яєць і молока, на допомогу приходить сироватка. Млинці виходять дуже тонкими, при цьому ситними і неймовірно смачними. Економно і дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців тонких на сироватці. Змішуємо за...
Брокколі з чилі і медом
Рецепт приготування брокколі. кількість порцій: 4 брокколі— 500 грам рослинної олії— 4 Ст. ложки мідь— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 1 Ст. ложка гострий червоний перчик чилі— 1 штука сіль— 1 штука(за смаком) приготувати заправку. Чилі вимити і нарізати, видаливши насіння. У невеликій ми...
Печиво з побажаннями
Для всіх любителів натуральних домашніх соусів пропоную цей вельми простий рецепт аджики без закачування. У міру гостра, дуже ароматна і пікантна, вона прекрасно доповнить м'ясо. опис приготування: Натуральна аджика без закачування в домашніх умовах — відмінна альтернатива покупним соусів і ке...
Баклажани по-єреванськи
Блюдо сподобається любителям кавказької кухні, гостре і ароматне, воно так і привертає до себе увагу. можна подавати, як основну закуску або доповнення до будь-якого гарніру. подається холодним! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-єреванський. Блюдо готуєтьс...
Апельсиновий кисіль
Божественно смачний і корисний апельсиновий кисіль славиться не тільки своїм смаком, але і корисними властивостями. звичайно, якщо кисіль не хімічний, а натуральний, приготований в домашніх умовах! опис приготування: Покроковий рецепт приготування апельсинового киселю : крок 1: Гарненько моєму...
Биті огірки по-китайськи
Незважаючи на незвичайну назву "; биті огірки по-китайськи ";, виходить швидка, пікантна і дуже смачна закуска зі свіжих огірків. До того ж зараз, влітку, саме час її приготувати! опис приготування: Якщо ви любитель гостренького, обов'язково приготуйте "; биті огірки по-китайськи ";. Покрокова...
Баклажани в глазурі по-азійському
Швидкий рецепт приготування смажених на грилі бакажанов в глазурі з соусом хоісін по-азійському. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури. У невеликій мисці збити разом соус хоісін і 1 столову ложку масла, відкласти в сторону. Розрізати баклажани уздовж навпіл. Змастити з обох...
Баклажани, смажені кружечками
Це самий простий і швидкий спосіб приготувати баклажани. Потрібно просто порізати їх кружечками, посолити і підсмажити. Усе. опис приготування: Приготуйте баклажани, смажені кружечками. Вам знадобиться масло рослинне, спеції і зелень для прикраси. Подавайте з улюбленим соусом . баклажани— 2 ...
Аджика з помідорів, перцю і яблук на зиму
Аджика - це наша відповідь мексиканської сальси. Для її приготування використовуються практично ті ж інгредієнти, але смак зовсім інший. розповім, як приготувати аджику з помідорів на зиму. опис приготування: У більшості випадків цей соус готують саме для заготовки на зиму. Є багато варіантів ...
Булочки з соусом песто
Рецепт приготування дріжджових булочок з соусом песто. опис приготування: Ароматні смачні булочки відмінно поєднуються зі стравами з італійської кухні, особливо спагетті, але їх також добре подавати з салатом зі свіжих овочів і чаєм з льодом. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 2 чайн...
Батончики «мюслі» з горіхами кешью
Рецепт приготування батончиків «Мюслі» з вівсяних пластівців, фініків, горіхів кешью, кленового сиропу і кориці. опис приготування: Це хрустке корисне ласощі припаде до душі всієї сім'ї. До того ж в батончиках мінімум калорій. За цим рецептом у вас вийде 16 батончиков. фініків без кісточок— ...
Яловича риба
Ділюся рецептом приготування балику яловичого. Виходить смачна закуска, яку нескладно готувати і дуже смачно їсти. А час підготовки не настільки велика. Балик варто того, щоб його чекати! опис приготування: Хочу розповісти, як зробити балик яловичий в домашніх умовах. Це просто: багато зусиль ...
Бокконе Дольче
Дуже легкий італійський десерт ідеально підійде для завершення обіду або вечері. Коржі з меренги чудово акомпанують свіжим фруктам або ягодам і вершків. опис приготування: Особливий вид безе, хрусткий зовні і м'який усередині, з кремом і свіжими ягодами. легкий, повітряний і неймовірно смачний...
Брізоль зі свинини
сподіваюся, що вам сподобається це блюдо. І готувати, і їсти. Хоча хіба може бризоль зі свинини не сподобатися? рецепт — найпростіший, смак — божественний. опис приготування: Класичний рецепт бризоль зі свинини — це зовсім нескладно, але дуже смачно. ніжне і соковите м'ясо з дивним ароматом сп...
Баклажани по-балканськи
Дивовижний рецепт приготування баклажанів по-балканськи. Баклажани смажаться на одній сковороді з помідорами, а потім доповнюються бринзою і подрібненою зеленню. смак приголомшливий! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-балканськи. спершу, баклажани обсмажуємо на рос...
Біла риба з томатним соусом
Рецепт приготування асорті з білої риби з соусом з помідорів, кардамону, лемонграсса, каррі і гвоздики. Ви також можете використовувати поєднання білої риби з молюсками або креветками. опис приготування: У великій каструлі змішати помідори, кардамон, гвоздику, паличку кориці, червоний перець, ...
Млинці з сосискою
Не знаю, яку несолодке начинку придумати для вже готових млинців? Пропоную неймовірно простий варіант — млинці з сосискою в домашніх умовах. швидко, зовсім нескладно і дуже апетитно! опис приготування: При наявності вже готових млинчиків, така закуска займе не більше 10-15 хвилин вашого часу. ...
Бобовий салат з сиром пармезан
салат, який поєднує в собі хрусткий мигдаль, ніжні боби, зі смаком бальзамічного оцту, сиром пармезан і зеленню. кількість порцій: 6 боби— 400 грам жменю пластівців мигдалю— 1 штука сир пармезан— — За смаком бальзамічний оцет— 2 Ст. ложки оцет— 1 Ст. ложка оливкова олія— 6 Ст. ложок пучок зелен...