Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани з сиром

Баклажани з сиром

баклажани — це смачно, сир — це теж смачно, а баклажани з сиром — це смачно в квадраті! опис приготування: Чи не кожен вміє готувати баклажани — цей овоч чомусь не користується великою популярністю в наших краях. Якщо ви не знаєте, що можна приготувати з баклажанів — цей рецепт до ваших послуг...

Березовий квас без дріжджів

Березовий квас без дріжджів

Рекомендую вам дізнатися, як приготувати березовий квас без дріжджів. Це дуже простий рецепт, який не вимагає багато часу і клопоту. Квас відмінно втамовує спрагу і заряджає енергією. опис приготування: як ви бачите, квас робиться елементарно і не требется витрат ні тимчасових, ні грошових. Сп...

Млинці російські дріжджові

Млинці російські дріжджові

Деякі старовинні російські рецепти досі популярні. наприклад, млинці, які ми готуємо постійно з приводу і без. Але потрібно знати певні правила, щоб вийшла справжня випічка. опис приготування: Тому я поділюся з вами тим, як приготувати млинці російські дріжджові на сироватці. Якщо хочете зроби...

Бісквітний торт з коньяком

Бісквітний торт з коньяком

Я не можу себе зарахувати до аматоркам алкоголю. Особливо це стосується міцних напоїв. Однак у випічці вони виглядають шикарно! ось, як приготувати бісквітний торт з коньяком! опис приготування: Такий обладнаний тортик я готувала в цьому році на день народження близької подруги. Вона дуже люби...

Баклажани кружечками в гострій приправі

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Сьогодні пропоную вам рецепт, як приготувати баклажани кружечками в гострій приправі. Це досить швидко, просто, а головне - виходить неймовірно смачно! Відмінне блюдо для заготовки на зиму. опис приготування: Практично всі гострі заготовки на зиму в своєму складі мають баклажан. І це не дивно,...

Батончик «Марс»

Батончик «Марс»

Любителям знаменитого батончика з карамеллю в шоколаді хочу запропонувати спробувати відтворити десерт на власній кухні. Якщо ви не боїтеся експериментів, тоді сміливо запам'ятовуйте цей варіант! опис приготування: Хочу відразу попередити, що рецепт хоч і не дуже складний, але потребує чимало ...

Баварські новорічні кекси

Баварські новорічні кекси

Рецепт приготування капкейков з ваніллю, мигдальним екстрактом і кремом з вершкового масла, білого шоколаду, молока і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 30 капкейков. Поєднання білої глазурі з синім прикрасою робить ці капкейкі по-справжньому «зимовими». Замість кап...

Безе з шоколадом

Безе з шоколадом

Це справжні ласощі! Не просто хрустке безе, а з начинкою. А в начинке – шоколад, фундук і в'ялена вишня. опис приготування: Горіхи для начинки можуть бути будь-які, а також це можуть бути будь-які в'ялені ягоди і фрукти. білок яєчний— 3 штуки Funduk— 70 грам шоколад гіркий— 50 грам вишня в'я...

Баклажани як гриби з часником

Баклажани як гриби з часником

Чи пробували ви баклажани, схожі на гриби? Якщо ні, то цей рецепт для вас. Виходить дуже смачна закуска, нагадує грибочки. Готувати її набагато простіше, ніж піти в ліс за грибами. опис приготування: Від душі рекомендую приготувати баклажани, які за смаком нагадують грибочки з часником. Готуют...

«Барілла» макарони

«Барілла» макарони

Усім шанувальникам італійської кухні пропоную взяти на замітку цей дуже цікавий варіант, як приготувати "; Барілла" макарони з смаженими грибами, гарбузом і сиром. опис приготування: Якщо ви ще не знаєте, як зробити "; Барілла" макарони смачно і просто, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Пенне...

Млинці з м'ясом і сиром

Млинці з м'ясом і сиром

Смачні та ситні млинці з м'ясом і сиром по достоїнству оцінять чоловіки - вони люблять м'ясні страви. Подавати млинці можна відразу ж після фарширування або ж після обсмажування в вершковому маслі. опис приготування: Смачні млинці можна приготувати якщо з'єднати в начинці два компонента: м'ясо...

Баклажани з помідорами в духовці

Баклажани з помідорами в духовці

Баклажани з помідорами - чудова закуска до Вашого столу. Вона не тільки смачна, але і красиво виглядає, тому відмінно прикрасить святковий стіл! опис приготування: Баклажани з помідорами, запечені в духовці - це дуже смачно і в якійсь мірі навіть корисно. Адже головні інгредієнти наділені чима...

Баклажани по-швидкому

Баклажани по-швидкому

розповім, як швидко приготувати баклажани за допомогою цього простого рецепту. Баклажани обсмажуються з помідорами і часником на сковороді, а при подачі присипаються дрібно порізаною петрушкою. опис приготування: Це простий рецепт приготування баклажанів по-швидкому. дійсно, в цьому рецепті не...

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз! опис приготування: Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного ...

Bretonskiy маяк

Bretonskiy маяк

Для цього десерту вам знадобиться мінімум інгредієнтів, тому такий рецепт добре підійде вам, якщо гості вже на порозі! Фар - щось середнє між пирогом і пудингом, схоже на застиглий крем. опис приготування: Це не зовсім традиційний рецепт приготування британського фара. У традиційному рецепті в...

Бісквітна шарлотка в мультиварці

Бісквітна шарлотка в мультиварці

Существует несколько способов приготовления шарлотки. ...

Баранина з бальзамічним оцтом

Баранина з бальзамічним оцтом

Якщо раніше ви не готували баранину, у вас є відмінна можливість виправити ситуацію. М'ясо з красивою глазур'ю. смачно? Ще б! Пропоную рецепт, як приготувати баранину з бальзамічним оцтом. опис приготування: Багато хто не наважується на приготування баранини, адже її м'ясо може віддавати специ...

Боракі (вірменські пельмені)

Боракі (вірменські пельмені)

Рецепт приготування відкритих вірменських пельменів з начинкою з яловичини та цибулі. опис приготування: Традиційні вірменські пельмені Борак - це відкриті циліндрики з тонкого тесту з обсмаженою фаршем всередині. приготування: Замісити круте тісто з борошна, яйця і води. Розкачати тісто завто...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Баклажани по-віденськи

Баклажани по-віденськи

Якщо ви любитель баклажанів, дуже раджу познайомитися з моїм рецептом приготування цих чудових овочів. Баклажани запікають з помідорів і сиром, виглядає дуже привабливо! опис приготування: Уявляю простий рецепт приготування баклажанів по-віденськи. Готується все абсолютно нескладно. Баклажани ...