Рецепти womanlife.com.ua

Бісквітне тісто в мультиварці

Бісквітне тісто в мультиварці

Мені подобається піч в мультиварці, пироги виходять більш ніжними і соковитими, не пересушиваются так, як в газовій печі. Бісквітне тісто особливо добре виходить в мультиварці. опис приготування: Для тіста потрібно розділити жовтки і білки. Окремо збити їх до пухкої маси. з'єднати, ввести муку...

Бозбаш з баранини

Бозбаш з баранини

Як і всі страви Кавказу, бозбаш з баранини має яскравий ні з чим не порівнянний смак. Цей ароматний і досить ситний супчик гідний зайняти почесне місце на вашому столі. опис приготування: Не знаю як для кого, але особисто для мене кавказька кухня одна з найулюбленіших, тому що тільки тут так і...

Баранячі ребра в казані

Баранячі ребра в казані

Гаряче м'ясне блюдо в казані завжди збирає всю родину на столом. Аромат під час готування розноситься по всій квартирі і привертає оточуючих. дивіться, як приготувати баранячі ребра в казані. опис приготування: Ребра в казані відмінно підходять як для звичайного, так і для святкової вечері. Ст...

Млинці на газованій воді

Млинці на газованій воді

Млинці на газованій воді виходять повітряними, з невеликими дірочками, дуже симпатичні і ніжні на смак. опис приготування: Млинці на газованій воді дуже економічне блюдо, а головне — напекти купу млинців можна за 15-20 хвилин. Для змішування борошна і води використовуйте блендер. Щоб млинці н...

Бисквитные оладьи с черной смородиной

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Вот вам очень выгодный рецепт, как приготовить бисквитные оладьи с черной смородиной. Их вкус одновременно сладкий, с тонкой кислинкой. Они воздушные и нежные внутри, но с хрустящей корочкой снаружи. опис приготування: Ягоды каждый раз можно менять, отлично подойдут все, що ви любите, наприкла...

Баклажани на вугіллі

Баклажани на вугіллі

У період пікніків на природі овочі на вогні, напевно, Проте популярні, ніж м'ясо. Для поповнення своєї кулінарної колекції хочу запропонувати вам на замітку класний і простий рецепт баклажанів. опис приготування: Хочу відразу сказати, що мій спосіб, як приготувати баклажани на вугіллі, досить ...

Баклажани по-турецьки з фаршем

Баклажани по-турецьки з фаршем

Баклажани по-турецьки з фаршем готують по-різному. Баклажани з фаршем смажать, запікають у духовці, гасять… Я ж нафаршіруйте їх фаршем і овочами і зажарю на сковороді. Всю цю красу окрашу мигдалем! опис приготування: Як приготувати баклажани по-турецьки з фаршем? 1. У великій сковороді на сере...

Брусничний квас

Брусничний квас

Квас з брусниці багатий вітаміном С, прекрасно втамовує спрагу і його корисніше приготувати самим. опис приготування: Розчавити ягоди брусниці і віджати з них сік. Його додати в воду і довести до кипіння. відвар процідити, розмішати з цукром, потім остудити. Покласти в відвар дріжджі, борошно,...

Боннський суп для схуднення

Боннський суп для схуднення

Це чудовий смачний і корисний суп з мінімальним вмістом калорій і максимальним вмістом вітамінів. Ну а якщо вас влаштовує ваша вага, то просто приготуйте його для загальної користі організму. опис приготування: Цей простий рецепт боннського супу для схуднення просто справжня знахідка для тих, ...

Бефстроганов з грибами і вершками

Бефстроганов з грибами і вершками

Befstroganov — дуже смачне і неймовірно популярна страва! В даному рецепті яловичина гармонійно поєднується з печерицями, цибулею і вершками. Виходить гарне блюдо для обіднього столу або вечері. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування бефстроганова з грибами і вершками. Лук...

Булочки з родзинками

Булочки з родзинками

Рецепт приготування булочок з пахтою і родзинками. опис приготування: При бажанні замість родзинок ви можете використовувати чорну смородину, тоді з повсякденного десерту булочки перетворяться в святковий. розпушувача— 2 чайних ложки соди— 1/4 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки цукру— 3 Ст....

Баклажани з морквою і цибулею на зиму

Баклажани з морквою і цибулею на зиму

Серед великої різноманітності заготовок на зиму варто виділити смачні баклажани з морквою і цибулею. Попередньо запечені в духовці, шматочки баклажанів виходять просто чудово! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачні баклажани з морквою і цибулею на зиму, найкраще запекти або обсмаж...

Бананово-кукурудзяний суп

Бананово-кукурудзяний суп

Рецепт приготування супу з яловичини, говяжбего бульйону, лука, болгарського перцю, кінзи, кукурузных початков, бананів і сиру Пармезан. опис приготування: Незвичайне поєднання яловичини, кукурудзи і солодких бананів оцінять справжні гурмани. Суп ідеально підходить для холодної сирої погоди. ...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Банановий хліб з горішками

Банановий хліб з горішками

Рецепт бананового хліба з горішками — приготування хліба з банановим пюре і волоськими горіхами. Десертний хліб виходить чудовий! опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Змастити маслом форму для хліба і відкласти в сторону. Змішати разом борошно, лляне насіння, сіль, розпушувач ...

Будайський сирник

Будайський сирник

Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...

Ананасовий смузі

Ананасовий смузі

Рецепт приготування чудового ананасового смузі. опис приготування: Змішайте всі компоненти в блендері або харчовому комбайні. Доведіть до однорідної маси. Подавайте відразу ж. ананасовий сік— 355 мілілітрів(не солодкий) бавовна 1%  — 235 мілілітрів кубики льоду— 475 мілілітрів банки консерв...

Алича з сіллю

Алича з сіллю

Прекрасна заготовка на зиму. Взимку ця приправа стане в нагоді для багатьох страв. Особливо популярна алича з сіллю в країнах Кавказу. розповідаю, як готувати. опис приготування: З аличі можна варити не тільки джеми, варення і компоти, з неї можна приготувати прекрасний соус-заготовку. Взимку ...

Будино

Будино

Будино — італійський десерт, який є родичем пудингу. У нього ніжна тане текстура, виходить за рахунок молока, яєць і вершків. Робиться він легко, вам тільки знадобиться рецепт. опис приготування: Саме ці ласощі мені нагадало той десерт, який я знаю. карамельний колір, вершковий смак і така жел...

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником — прекрасна святкова і повсякденна закуска. Дуже важливо відзначити, що цю закуску можна їсти як теплою, так і остигнула. Остившая вона набуває несподіваний смак. опис приготування: Баклажани з сиром і часником готуються дуже легко і швидко. Дам ще один практичний...