Рецепти womanlife.com.ua

Батончики «претцелі»

Батончики «претцелі»

Рецепт приготування класичної німецької солодощі з м'якої карамелі і шоколаду, який зачарує вас раз і назавжди. опис приготування: Для того, щоб спробувати справжню німецьку солодкість, вам не обов'язково збирати гроші на подорож або робити спеціальне замовлення на їх доставку прямо з Німеччин...

Безалкогольний апельсиновий пунш

Безалкогольний апельсиновий пунш

Удар — алкогольний коктейль, який містить фрукти або фруктовий сік. Я пропоную приготувати безалкогольну версію пуншу на основі апельсинового соку. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольний апельсиновий пунш. Якщо використовуєте несолодкі соки, то можна дода...

Біфштекс з аругула

Біфштекс з аругула

Рецепт приготування біфштекса з яловичини з чилі, сальсою, сиром і аругула. У рецепті ви можете використовувати будь-яку сальсу за вашим бажанням. опис приготування: У маленькій мисці змішати мелений червоний перець, майоран, кмин, 1/2 чайної ложки солі. Розподілити суміш спецій рівномірно по...

Бісквіт зі збитими вершками

Бісквіт зі збитими вершками

Хочу поділитися з вами неймовірно простим рецептом відмінного десерту — бісквіта зі збитими вершками. Якщо ви не хочете витрачати багато часу і зусиль на торт — тоді дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: Немає нічого простіше і смачніше, ніж бісквітний торт. Для приготування бісквіта з...

Бандерилья

Гуляш з печінки з підливою

Бандерилья — це іспанська закуска, nanizannaya з shpazhki. Готується дуже просто. Ідеальний варіант для святкового столу або фуршету. Беріть на замітку! опис приготування: Приготувати смачні закусочні шпажки-бандерильї дуже просто, необхідно просто підготувати продукти та нанизати їх на дерев'...

Булочки з персиками і червоною смородиною

Булочки з персиками і червоною смородиною

Випічка зі свіжими фруктами - безсумнівний фаворит літнього столу! Пропоную спекти ніжні булочки з сирного тесту з персиками і червоною смородиною. Дуже смачно! опис приготування: Сирне тісто відмінно поєднується з фруктами. Для випічки булочок-рулетиков не слід щільно згортати тісто, щоб була...

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Багети «ароматні» з висівками і цільнозерновий борошном

Домашній хліб - ароматний, свіжий, з хрусткою скоринкою - це просто і чудово! особливо, якщо піч його в формі багета, адже тоді хрустких кірочок буде більше! опис приготування: Цільнозернових борошно і висівки збагачують хліб харчовими волокнами і найціннішими мікроелементами. борошно пшени...

Бананове печиво з геркулес

Бананове печиво з геркулес

Десерт до чаю може бути найнесподіванішим: наприклад, бананове печиво з геркулес. Воно має дуже ароматним і ніжним смаком. сподобається дітям, і це добре, адже печиво досить корисне. опис приготування: Прекрасний рецепт бананового печива з геркулес не залишить нікого байдужим. Воно вигідно від...

Борщ звичайний

Борщ звичайний

Який же обід без смачного борщу? А щоб звичайний борщ вийшов наваристим і густим, потрібно знати кілька секретів його приготування. Хочете дізнатися які? Тоді я поділюся з вами! опис приготування: Борщ - це перше, дуже ситне блюдо з насиченим смаком і приємним ароматом. У кожного є свій секрет...

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами

Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...

Млинцевий рулет в духовці

Млинцевий рулет в духовці

Закусочний рулет з млинцевого тесту, який випікається в духовій шафі — це просте у виконанні і оригінальне блюдо, відмінно вписується в святкове і повсякденне меню. Спробуйте приготувати! опис приготування: Рецепт приготування млинцевого рулету в духовці є універсальним, так як дозволяє експер...

Бублики тыквенные

Бублики тыквенные

Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...

Бісквітний пиріг з ягодами

Бісквітний пиріг з ягодами

Легкий в приготуванні пиріг з ягодами. Можна використовувати для цього рецепта сухі ягоди або в оболонці, такі як: смородина червона або чорна, агрус, лохина, чорниця, черешня (без кісточки). опис приготування: Приготуйте тісто. Вимийте і підготуйте ягоди. З'єднайте тісто з ягодами, випікайте ...

Булочки на швидку руку без дріжджів

Булочки на швидку руку без дріжджів

Прекрасні смачні булочки на швидку руку без дріжджів будуть як не можна до речі до чаю або кави. Дивимося рецепт домашньої випічки - і готуємо разом! опис приготування: Дуже прості булочки або, як їх називають іноді - пампушки, готуються швидко і без дріжджового тіста. Вам знадобляться збиті в...

Млинці на сироватці тонкі

Млинці на сироватці тонкі

Млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах виходять дуже смачними, ніжними і пишними. Сода піднімає тісто, а сироватка робить їх ажурними. Перед подачею їх можна полити шоколадом або джемом. опис приготування: Спробуйте млинці на сироватці тонкі в домашніх умовах. Цей рецепт дуже простий, а м...

Blanmanže, рецепт класичний

Blanmanže, рецепт класичний

Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо! опис приготування: Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Чере...

Боботай

Боботай

рецепт Боботай — приготування популярного африканського страви з яловичини з мигдалем, джемом і прянощами. опис приготування: Відлийте половину молока, яке у вас є, і замочіть в ньому хліб, після чого відіжміть його. М'ясо дрібно робиться, змішується з родзинками, рубаним луком, джемом, мигдал...

Бігос по-польськи

Бігос по-польськи

Рецепт польського бігосу, приготованого з капусти з грибами, чорносливом, м'ясом і ковбасками. опис приготування: Рецепт бігосу по-польськи відрізняється від класичного рецепту. Чим довше бігос готується, тим краще він на смак. Найкраще, якщо Ви дасте йому настоятися і будете подавати його на ...

Боби з м'ясом в горщику

Боби з м'ясом в горщику

Боби з м'ясом в горщику готуються дуже просто. Єдине — самі боби. Якщо консервованих під рукою немає, то доведеться замочити боби на ніч, а потім ще годину варити. правда, блюдо того варто! опис приготування: Як приготувати боби з м'ясом в горщику? 1. м'ясо (свинину, яловичину, баранину або су...