Рецепти womanlife.com.ua

Бозбаш-куфта

Бозбаш-куфта

Цей чудовий супчик — справжній подарунок для всіх гурманів і любителів кавказької кухні. Він неймовірно смачний, з неповторним ароматом і досить незвичайними інгредієнтами. опис приготування: Рецепт приготування бозбаш-кюфта відноситься до азербайджанської кухні, цей суп є різновидом кюфта, ал...

Млинці на сироватці тонкі з дірочками

Млинці на сироватці тонкі з дірочками

Смачні млинці виходять не тільки на молоці. Економні господині знають, як приготувати млинці на сироватці тонкі з дірочками, які нітрохи не поступаються молочним. Про всяк випадок ділюся рецептом. опис приготування: Млинці знайомі кожному з дитинства. Існує маса рецептів приготування млинців, ...

Млинці без борошна

Млинці без борошна

Всіма улюблені млинчики, тільки в новому виконанні. З нашим рецептом млинців без борошна ви зможете приготувати їх прямо зараз! опис приготування: Рецептом цим зі мною поділилася подруга — він виявився досить простим, але і оригінальним. Млинці вийшли ніжним і пишними (за рахунок соди). Для пр...

Абрикосовий топер

Абрикосовий топер

Якщо я хочу побалувати кохану людину, варю йому абрикосовий конфітюр. Приготувати його дуже просто, а смак виходить — божественний. Вам знадобляться абрикоси, цукор, лимон і пару годин часу. опис приготування: абрикосовий сокиру, приготовані за цим рецептом, ви зможете зберігати протягом цілог...

Бісквітний медовик без масла

Рецепти салат «Гранатовий браслет»

Рецепт торта & Quot; Медовик" я трохи видозмінила, зробила його бісквітним і без масла. Для тих, хто не любить масляний крем або хоче приготувати легкий і в той же час смачний тортик - це ідеально! опис приготування: Зараз я вам розповім, як приготувати бісквітний медовик без масла. Це просто ...

Баклажани по-сінгапурськи

Баклажани по-сінгапурськи

Баклажани по-сінгапурськи можна готувати по-різному. Мені подобається рецепт баклажанів по-сінгапурськи зі смаком риби. Хоча нічого "; рибного" в рецепті немає, але смак виходить дуже насичений і цікавий. опис приготування: Як приготувати баклажани по-сінгапурськи? 1. баклажани промийте, razre...

Млинці з консервованим лососем і рисом

Млинці з консервованим лососем і рисом

Поєднання перерахованих інгредієнтів часто зустрічаються в салатах. А якщо такий салат використовувати як начинку для млинчиків? Це дуже смачно і яскраво! опис приготування: До лососевим відносяться кілька видів риби — сьомга, форель, горбуші. Тому можна використовувати будь-яку консервовану р...

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Зелені помідори завдяки своїй кислинки в поєднанні з гострим перчиком і спеціями стають пікантним, ароматним блюдом, який відмінно гармонує з кальмарами. опис приготування: Більшість людей ставиться до морепродуктів позитивно, а деякі від них прямо-таки без розуму. На жаль, людська фантазія за...

Млинці з медом

Млинці з медом

Млинці з медом — ласощі, особливо з ранку. Ви отримаєте заряд бадьорості і натхнення! З ранку млинці з медом зовсім не шкідливі, так як за день ви використовуєте всю їхню енергію! опис приготування: Млинці з медом можна готувати майже без цукру, але дуже добре, якщо вони будуть пористими. У ц...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Braun від Nuta

Braun від Nuta

Рецепт супершоколадного десерту на основі вареного нуту. Його варто приготувати хоча б раз, щоб особисто переконатися - там немає ніякого бобового присмаку. опис приготування: Докладніше, як приготувати Брауні з нуту, я розповім нижче. Якщо використовуєте консервований нут, то в складі не пови...

Бисквит на кипятке

Бисквит на кипятке

Все те, кто любит готовить торты и пирожные, бисквит готовили не раз. Он — главная основа для творчества. Якщо ви хочете, чтобы Ваша выпечка была ещё более вкусная, то попробуйте данный рецепт. опис приготування: «Как приготовить бисквит на кипятке и чем он лучше обычного?», — запитаєте Ви. Он...

Бананове варення

Бананове варення

бананове варення — справжня розкіш і смакота, яка користується великим успіхом серед домашніх. Бананове варення добре використовувати як додавання до різних солодких страв і до випічки опис приготування: Бананове варення готується досить швидко і просто. Для його приготування не будуть потрібн...

Безе в мультиварці

Безе в мультиварці

Приготувати смачну безе можна за допомогою мультиварки! важливим є те, що процес приготування не завдасть вам особливого клопоту. Готується безе всього 30 хвилин. Десерт підходить для святкового столу. опис приготування: Перед вами — класичний рецепт приготування безе в мультиварці. Збиваємо в...

Бананово-полуничний хліб

Бананово-полуничний хліб

Рецепт приготування солодкого хліба з бананового пюре, кориці, нарізаної полуниці, муки і йогурту. опис приготування: Солодкий бананово-полуничний хліб - незвичайне літні ласощі для всієї родини. вершкового масла— 180 грам борошна— 2 склянки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 чайних ложки мелено...

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Бісквіт на згущеному молоці з мигдальним борошном

Пишний і ароматний бісквіт чудово прикрасить будь-який чаювання. поєднання мигдалю, лимонного курдів і полуничного джему зробить смак бісквіта особливо приємним. опис приготування: Бісквіт на згущеному молоці виходить щільніше звичайного і менше кришиться. Смачна, як і сама по собі, наприклад...

Бублики тыквенные

Бублики тыквенные

Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...

Біла глазур для паски

Біла глазур для паски

Пропоную простий рецепт, як швидко і красиво прикрасити домашню випічку. Така глазур підійде не тільки для паски, але і для святкових капкейков, бісквітів та інших ласощів. опис приготування: рецептів, як приготувати білу глазур для паски, багато, але всі вони ґрунтуються на двох інгредієнтах:...

Арахіс в глазурі

Арахіс в глазурі

мммм! Арахіс в глазурі! Спеціально для тих, хто шалено любить горішки за переглядом фільмів або просто як джерело енергії для перекусу. Варто спробувати! опис приготування: розповідаю, як приготувати арахіс в глазурі. повірте, це простіше простого! 1. Арахіс необхідно помістити в змащену масло...

Балик з індички

Балик з індички

Зараз багато хто намагається робити домашні ковбасні вироби, всякого роду м'ясну нарізку. Люди примудряються навіть коптити м'ясо в домашніх умовах (без коптильні). Приготуємо будинку балик з індички. опис приготування: оскільки тканина, в яку загортається м'ясо, забарвлюється від спецій, то р...