Рецепти womanlife.com.ua
Млинці, фаршировані сиром
Чудовий гарячий перекус - млинці, фаршировані сиром і соусом "; Бешамель ";, відмінно підійдуть до чашечки ароматної кави. хочете дізнатися, як приготувати? Тоді дивіться мій рецепт! опис приготування: Для рецепта я приготувала млинці прісними, але в тісто додала по щіпці цукру і солі. Соус ";...
Аблесківер
Аблесківер - це блюдо данської кухні, яке сподобається всій вашій родині. За своєю суттю це невеликі млинчики, які випікаються на спеціальній сковорідці. опис приготування: Млинці дуже смачні! В якості начинки можете використовувати всі, що завгодно: фрукти, шоколад, Nutella, Джем. Подавати їх...
Баклажанна ікра
Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...
Блинчики с яблоками и корицей
Блины отлично сочетаются с любой начинкой — солодкої, м'ясної, рибної або сирної. Но если нет времени на сложные варианты, предлагаю на заметку простой рецепт блинчиков с яблоками и корицей. опис приготування: Рецепт приготовления блинчиков с яблоками и корицей не занимает большого количества ...
Бутерброди з куркою і печерицями
Борщ зі щавлем і буряком - чудове блюдо до обіду, він прекрасно вгамує голод і здивує вас своїм смаком. Щавель надає страві необхідну кислинку, вам не треба буде додавати оцет. Це смачно! опис приготування: Ви ніколи не пробували борщ зі щавлем і буряком? Саме час спробувати це чудове блюдо! Д...
Бринза в беконі
Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...
Бокконе Дольче
Дуже легкий італійський десерт ідеально підійде для завершення обіду або вечері. Коржі з меренги чудово акомпанують свіжим фруктам або ягодам і вершків. опис приготування: Особливий вид безе, хрусткий зовні і м'який усередині, з кремом і свіжими ягодами. легкий, повітряний і неймовірно смачний...
Бісквітне тістечко з масляним кремом
Дуже смачні тістечка продаються завжди в магазинах, повз яких складно пройти, згодні? Я ж пропоную побалувати себе домашніми, натуральними і нереально апетитними. Запам'ятовуйте нескладний рецепт! опис приготування: Покажу вам детально, як приготувати бісквітне тістечко з масляним кремом. Воно...
Апельсиновий крем
апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...
Бефстроганов из рыбы
Почему бы не приготовить бефстроганов из рыбы в домашних условиях, тем более если в холодильнике есть отличное филе. Блюдо получается сочным и весьма нежным, благодаря томатному соусу. опис приготування: Попробуйте приготовить рыбку именно по этому рецепту. Во многих ресторанах бефстроганов из...
Биточки з кабачків
Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...
Борщ білоруський
Білоруський борщ - один з численних варіантів цього смачного, червоного і ситного супу. Ви хочете дізнатися, як його приготувати? Тоді я вам розповім в подробицях, як це зробити. опис приготування: Основні відмінності білоруського борщу від українського: відсутність капусти, буряк відварюється...
Безалкогольний яблучний сидр
Ділюся простим способом приготування безалкогольного яблучного сидру. Такий напій можна сміливо пропонувати дітям і людям, які відмовилися від алкоголю. Беріть ідею на замітку! опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольний яблучний сидр. Прянощі додавайте на сві...
Азербайджанська долма «Три сестри»
Розповім про рецепт не зовсім традиційної долми, а саме - як приготувати азербайджанську долму «Три сестри». Вона відрізняється своїм виглядом приготування і подачею, страва смачна і соковите. опис приготування: Для начинки використовую баранину (традиційний варіант), якщо такої немає, то її м...
Баклажан з моцарелою
Рецепт приготування запеченого баклажана з панірувальними сухарями, томатним соусом і сиром моцарелла. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. У неглибокій мисці злегка збити яйця з 1 чайної ложки солі і 1 / 4 чайної ложки перцю. Висипати панірувальні сухарі в дрібну миску. Змаст...
Борщ з кислої капусти (в мультиварці)
Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...
Банановий маффін
Ці мафіни готуються дуже легко і просто! Ви витратите всього 10 хвилин на заміс тесту і 30 хвилин на випічку. ділюся рецептом! опис приготування: Крім бананів можна додати горіхи, спеції, будь-які ягоди і фрукти. Мафіни можна подати на сніданок і на полуденок. Пшеничне борошно можна замінити в...
Біла риба в конверті з каперсами
Біла риба в конверті — гурманське за смаком, але просте в приготуванні блюдо. Рецепт взято з журналу про гурманським кухню, тому не сумнівайтеся — виходить дуже смачно! опис приготування: Рецепт цієї страви взятий з журналу з характерною назвою "; Гурме ";, тому не сумнівайтеся — це смачно, ду...
Бухарская самса
Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати! опис приготування: Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за ...
Апетитні реберця з баранини
Існує маса варіантів приготування баранячих реберець (гриль, фольга, мультиварка, мангал…). Найпростішим і доступним способом приготування є запікання їх в духовці. опис приготування: Найкраще готувати баранячі реберця повільно, на слабкому спеку. До баранячим реберцям підійдуть багато соусів ...