Рецепти womanlife.com.ua
Баклажани по-абхазски
Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою! опис приготування: Класичний рецепт баклажанів по-абхазски: 1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегк...
Баклажани з болгарським перцем
Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...
Млинці тонкі на сироватці
Процес приготування млинців цілком можливий без яєць і молока, на допомогу приходить сироватка. Млинці виходять дуже тонкими, при цьому ситними і неймовірно смачними. Економно і дуже добре! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування млинців тонких на сироватці. Змішуємо за...
Банановий пиріг в духовці
банановий пиріг, запечений в духовці, може стати як прекрасним початком дня, так і хорошим доповненням до вечірнього чаю. Банан дуже підходить для випічки пирогів — неймовірно ароматний і солодкий. опис приготування: Хочете здивувати своїх рідних смачним і незвичайним пирогом? Я розповім, як п...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат. опис приготування: Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку...
Безе з крохмалем
Безе готують різними способами, в тому числі і з додаванням крохмалю. вважається, що цей інгредієнт дозволяє позбутися від зайвої вологи і робить безе ніжнішим і розсипчастим. опис приготування: Безе з крохмалем може бути як самостійним десертом, так і використовуватися при приготуванні тортів...
Баклажани в томатному соусі
Шукайте варіант апетитною овочевий закуски? можливо, вам сподобається цей нескладний рецепт приготування баклажанів в томатному соусі з хрусткою сирною скоринкою. опис приготування: Ці апетитні баклажани в томатному соусі в домашніх умовах стануть справжньою знахідкою для тих, хто любить овоче...
Смачне абрикосове варення
Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...
Баклажани із бринзою
У цьому простому рецепті баклажанів з бринзою класичне поєднання овочів та сиру порадує вас новими, несподіваним виконанням. готуємо?:) опис приготування: Фаршировані соковитими помідорами і пікантною бринзою, покриті апетитною золотистою скоринкою розплавленого сиру, просочені ароматами трав,...
Бекмес класичний
Схід справа тонка! Саме там готують найсмачніший і найкорисніший бекмес з фруктів. уявляю спосіб, як приготувати бекмес класичний з винограду без додавання цукру. Поживно і корисно! опис приготування: Готовий бекмес додають в чай або випічку, деякі просто їдять його, як мед або варення. Соло...
Алича з цукром
Смачна заготовка на зиму, ароматна, кисло-солодка і з великою кількістю вітамінів. А взимку аличу з цукром можна і з чаєм, і в випічку, і компот зварити. опис приготування: У вас немає часу довго варити варення, а алича може зіпсується? Раджу скористатися простим рецептом приготування аличі з ...
Баклажани по-бухарски
Мінімум витраченого часу на приготування — максимум отриманого задоволення. Баклажани по-бухарски — рецепт родом з узбецької національної кухні, чудовий і ситний салат. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-бухарски. Приготування відніме у вас максимум 30 хвилин. Бакл...
Ананаси в листковому тісті
До вашої уваги — оригінальний і смачний, але в той же час дуже простий рецепт ананасів в листковому тісті. Вам точно сподобається — блюдо і смачне, і незвичайне, і ароматне. Спробуйте і переконайтеся! опис приготування: Рецепт приготування ананасів в листковому тісті — для вас! Вам точно сподо...
Білі гриби в мультиварці
Білі гриби, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними і в процесі термічної обробки втрачають менше своїх корисних властивостей, ніж приготовані в сковороді або каструлі. опис приготування: Білий гриб називають королем грибів, т.к. своїм смаком і користю для організму людини він переве...
Бринза в беконі
Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...
Млинцеві рулети з рибою
Млинцеві рулети з рибкою відмінно підійдуть до застілля — на Масляну або день народження. А можна подати їх у будні, коли з учорашнього залишилися млинці. Готувати рулети раджу з червоною рибою. опис приготування: Млинці печуться просто. Тісто для них готується з борошна, яйця, солі і води (аб...
Борщ з реберцями
Національна страва України, яке знають у всьому світі. Є багато варіацій на цю тему, проте традиційно його готують зі свининою. Спробуйте і ви рецепт, як приготувати борщ з реберцями. опис приготування: Крім свинячих можна використовувати і яловичі ребра, а також готувати з цільним шматком м'я...
Badridƶani
Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...
Бефстроганов з кропом
Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...
Брошет з курки
брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі. опис приготування: Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця ст...