Рецепти womanlife.com.ua
Барбекю зі смаженою рисом
Яловича вирізка барбекю з овочами і обсмаженою довгозерний рисом. опис приготування: Нарізати м'ясо смужками. Дрібно покришити цибулю і часник. Нагріти масло в казанку, обсмажити м'ясо, через кілька хвилин додати цибулю і часник, засипати рис і злегка підсмажити (помішуючи). Потім додати наріз...
Вегетаріанець з п'яти пальців
звичайно, більшість з нас знає, той бешбармак — блюдо східне, а значить, готується з жирного ситного м'яса — з баранини, наприклад. Але ж можна зробити за тим же принципом і корисну версію! опис приготування: Цей простий рецепт бешбармака вегетаріанського, звичайно, далекий від свого класичног...
Айвар
Популярне балканське блюдо. Готується з червоного солодкого перцю, подається як закуска. опис приготування: Приготування не складе великих труднощів. Баклажани і солодкий перець потрібно запекти в духовці, потім подрібнити за допомогою блендера, приправити і подавати як соус до м'ясних і рибни...
Баклажани в гострому соусі
Готувати баклажани часто дуже просто, головне, підібрати до них смачний соус. Дуже добре підходить до баклажанів томатний соус, тому пропоную приготувати баклажани в гострому соусі з помідорів. опис приготування: Купити баклажани в літньо-осінній період не складає труднощів, тому, раджу готува...
Торт рецепти «Майнкрафт»
У бананів приголомшливий аромат і відмінний солодкий смак, якщо додати до них кислинку лимона і пікантність імбиру, то ми отримаємо приголомшливе варення, яке, до речі, можна приготувати за пару хвилин. опис приготування: Сьогодні я хочу поділитися з вами досить незвичайним і вельми простим ре...
Батончик мюслі в домашніх умовах
Любителям смачних і корисних перекусів для дітей і дорослих хочу рекомендувати звернути увагу на це вельми простий варіант, як приготувати батончик мюслі в домашніх умовах. опис приготування: Це дуже простий рецепт батончка мюслі в домашніх умовах без випічки і зайвих маніпуляцій. Використовув...
Млинці з кабачків з грибами
Щоб смачно і ситно поснідати, досить чашечки чаю і гарненького бутерброда. Але щоб сніданок був ще й корисним, пропоную вам рецепт приготування млинців з кабачків з грибами. опис приготування: Млинці з кабачків з грибами вам сподобається. Виберіть з найсмачніших кабачковий млинчиків з грибами....
Ботвінья
Незвичайний рецепт рибного страви зі шпинатом і лимоном опис приготування: Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готов...
Баранячі голяшки з овочами
Простий рецепт популярного шотландського блюда. опис приготування: приготування голяшек: Очистити голяшки від сухожиль і плівки, просушити за допомогою паперового рушника. змішати сіль, гірчицю і лимонний сік, натерти голяшки цитрусової сумішшю. Розкласти м'ясо "; валетом" по листу або на арку...
Підбадьорливий зелений чай
Бадьорить може бути не тільки каву, але і чай, і в цьому ви переконаєтеся, приготувавши його за моїм рецептом! Чай виходить просто неперевершено ароматним і таким же смачним! опис приготування: На відміну від кави, цей напій корисний і бадьорить. Він прекрасно втамовує спрагу в спекотний літні...
Баклажани, запечені з сиром
Підбираючи страви до святкового столу, натрапив на даний рецепт. Ароматні і ситні баклажани, запечені з сиром — це неймовірно смачно. Блюдо подається до столу, як в холодному, так і в гарячому вигляді. опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування баклажан, запечених з сиром. У б...
Баранина (рагу)
Рецепт приготування рагу з баранини з картоплею, морквою, цибулею, ріпою і зеленню. опис приготування: Баранина дуже добре поєднується з овочами, зеленню і приправами. Для приготування рагу беріть грудинку або лопатку. приготування: Добре вимити баранину, витягти кістки. Розрізати баранину на ...
Баклажани смажені з часником і майонезом
Баклажани спочатку обсмажуються кружечками, а потім змащуються майонезом з додаванням часнику і улюблених трав. Дуже ароматне і ситне блюдо. опис приготування: Приготуйте на закуску баклажани смажені з часником і майонезом. Вони смачні як теплими, так і холодними. Баклажани обсмажте кружечками...
Бігос польський
Любіть пробувати нові цікаві страви? Якщо у вас під рукою виявилося багато різних видів м'ясних делікатесів і качан капусти, тоді сміливо запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати бігос польський, дивно ситне, дуже м'яс...
Баклажани на зиму «вогник»
Баклажани з гострим перцем і часником. Смачні та ароматні. Рецепт приготування простий. Можна подати як закуску або ж доповнити основне блюдо. опис приготування: Для консервації вибираємо зрілі овочі без пошкоджень. Баклажани обсмажуємо до появи легкої скоринки. Кількість соняшникової олії вка...
Банановий торт з готових коржів
Свято без тортика і не свято навіть… Якщо ви не вмієте пекти, не біда. Приготуйте торт з готових коржів зі смачною і ароматною начинкою - і вся родина і гості залишаться задоволені десертом. опис приготування: Навіть якщо ви не вмієте випікати коржі для торта, це не привід, щоб на святковому с...
Борщ на бобах
Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...
Брауні з білого шоколаду
Смачний і ніжний десерт — Брауні з білого шоколаду. Припаде до смаку навіть тим, хто не вважає себе ласунам. Готується просто і без особливого клопоту, сподіваюся рецепт вам сподобається. опис приготування: Спочатку брануні готували виключно з темним шоколадом і саме тому цей десерт перекладає...
Томатний Брускетта Amatriciana
Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...
Blanmanže, рецепт класичний
Бланманже - страва французької кухні. По-французьки blanc - білий і manger - є. дуже просте, але вишукану страву. пробуємо! опис приготування: Простий рецепт вишуканого ласощі. У теплі вершки додайте цукор, ваніль і желатин. Прогрійте суміш до розчинення желатину, потім залийте по формах. Чере...