Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани запечені в духовці

Баклажани запечені в духовці

Пропоную вам рецепт баклажанів запечених в духовці з фото. Подаються вони з йогуртовим соусом, його рецепт я теж розповім вам. смачно, ситно і корисно опис приготування: Баклажани запечені в духовці я використовую, як закуску. Але для тих, хто хоче схуднути або не любить жирні обіди, баклажани...

Американський пиріг з арахісовим маслом

Американський пиріг з арахісовим маслом

Рецепт приготування популярного американського пирога з арахісовим маслом. опис приготування: Для того, щоб приготувати крем потрібно змішати сир, цукор, арахісове масло разом. Розподілити крем на 2 Коржах і охолоджувати в холодильнику кілька годин. сир— 200 грам цукрова пудра— 1 Склянка зб...

Батончики «претцелі»

Батончики «претцелі»

Рецепт приготування класичної німецької солодощі з м'якої карамелі і шоколаду, який зачарує вас раз і назавжди. опис приготування: Для того, щоб спробувати справжню німецьку солодкість, вам не обов'язково збирати гроші на подорож або робити спеціальне замовлення на їх доставку прямо з Німеччин...

Безалкогольний глінтвейн

Безалкогольний глінтвейн

Такий напій насправді приготувати дуже просто, так як вам знадобиться всього лише сік і прянощі для аромату і смаку! Він відмінно підходить для холодного час року, так як дуже зігріває. опис приготування: Сьогодні я розповім вам, як приготувати безалкогольний глінтвейн, дуже ароматний і зігрів...

Брізоль зі свинини

Качка в соусі «ткемалі» з медом

сподіваюся, що вам сподобається це блюдо. І готувати, і їсти. Хоча хіба може бризоль зі свинини не сподобатися? рецепт — найпростіший, смак — божественний. опис приготування: Класичний рецепт бризоль зі свинини — це зовсім нескладно, але дуже смачно. ніжне і соковите м'ясо з дивним ароматом сп...

Бискоти Рококо

Бискоти Рококо

Рецепт приготування італійського печива. кількість порцій: 12 мука— 300 грам меленого мигдалю— 200 грам цукру— 180 грам дріжджі— 14 грам вершкове масло— 35 грам(порізати) Cedra 1 лимона— 1 штука Cedra 1 апельсина— 1 штука біле солодке вино— 120 мілілітрів яйця— 2+1 штука цукати— 150 грам(рубані...

Банановий хліб

Банановий хліб

Банановий хліб відмінно підходить для вечірнього десерту або полудня. Готується він близько двох годин. Для бананового хліба знадобляться два-три перестиглих банана, мука, олія, цукор і яйця. приступаємо! опис приготування: Банановий хліб подобається мені своїм ніжним смаком і горішками. Випік...

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі так приємно їсти! Їх можна розглядати на світло, рвати як тонкий папір, наповнювати м'ясної, овочевий або фруктовою начинкою. Мереживні млинці дуже ніжні і смачні. опис приготування: Млинці мереживні тонкі можна подавати з солодкими соусами, а можна наповнити будь-якою ...

Млинці з фруктами

Млинці з фруктами

Млинці з фруктами — відмінний десерт, який може зробити будь-яка господиня. Млинці з фруктами можна приготувати на недільний сніданок або на дитячий день народження. опис приготування: Млинці можна робити з будь-якими фруктами. Саме ідеальне поєднання — це млинці з полуницею, для більшого шик...

Млинцевий пиріг «тещині радість»

Млинцевий пиріг «тещині радість»

Недорогий і безпрограшний варіант млинцевого пирога для святкового столу. Тим більше млинці можна приготувати напередодні, а в день свята просто зібрати пиріг і прогріти в духовці, щоб подати гаряченький до столу! опис приготування: дивіться фотографії, читайте рецепт, я розповім вам, як приг...

Баранячі реберця в казані

Баранячі реберця в казані

Якщо ви хочете приготувати смачне, ароматне блюдо для щільного обіду або вечері, то пропоную вам баранячі реберця в казані. Цей рецепт не вимагає особливих навичок і завжди виходить фантастичним. опис приготування: Баранячі реберця в казані — досить жирне і ситне блюдо. Його можна подавати з б...

Банановий шейк

Банановий шейк

Рецепт приготування бананового коктейлю з ванільним морозивом. опис приготування: Змішати в блендері 2 чашки ванільного морозива, 3 столові ложки молока і 2 чайні ложки бананового порошку. Залити в стакан і заправити збитими вершками. молоко— 3 Ст. ложки банановий порошок— 2 чайних ложки Зм...

Бринза в беконі

Бринза в беконі

Бринза в беконі, підсмажена на грилі — це традиційна болгарська гаряча або холодна закуска, яка в Болгарії ознаменовує чи не кожен святковий стіл. опис приготування: Закуска має болгарське походження, а можна не сумніватися: якщо болгарські коріння мають рецепти, бринза в них обов'язково прису...

Ботвінья

Ботвінья

Незвичайний рецепт рибного страви зі шпинатом і лимоном опис приготування: Рибу слід ретельно обшпарити і промити, а потім укласти в каструлю в один ряд, додавши ріпчасту цибулю і петрушку. Потім все заливається окропом, солиться і вариться на слабкому вогні при слабкому кипінні до стану готов...

Букет з овочів своїми руками

Букет з овочів своїми руками

Хочете долучитися до сучасних тенденцій в кулінарії і зробити приголомшливий подарунок для своїх близьких і рідних? Це неймовірно оригінально, яскраво, смачно і насправді зовсім нескладно. опис приготування: Хочу показати вам, як приготувати букет з овочів своїми руками. Використовувати ви мож...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Я., запечена в фользі в духовці

Я., запечена в фользі в духовці

Білорибиця відноситься до сімейства лососевих і являє собою один з найбільш смачних і корисних видів риб. Пропоную спробувати, як приготувати білорибицю, запечену у фользі в духовці. опис приготування: Готується така риба дуже просто і не вимагає особливих умінь. Завдяки запіканню в фользі вих...

Брусничний пиріг з пісочного тіста

Брусничний пиріг з пісочного тіста

Цей брусничний пиріг з пісочного тіста в домашніх умовах готується швидко і просто. Рекомендую і вам спробувати! Виходить дуже смачно і ніжно. Підходить до чаю! опис приготування: Цей рецепт приготування брусничного пирога з пісочного тіста приголомшливий! ніжна, тане в роті випічка. Особисто ...

Баклажанна ікра дуже смачна

Баклажанна ікра дуже смачна

Любителям корисних і смачних овочевих страв розповім, як приготувати баклажанну ікру дуже смачну. Просто пальчики оближеш! Зверніть увагу, що дана ікра не призначена для довгого зберігання. опис приготування: Процес приготування баклажанної ікри досить простий: спочатку необхідно обсмажити ово...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...