Рецепт Білий амур в духовці
Білий амур в духовці з овочами — смачне і корисне блюдо, яке можна приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл. Ця страва відноситься до середземноморської кухні, але готується дуже просто.
опис приготування:
У цій рибі містяться жири, білки і маса корисних вітамінів, які потрібні нашому організму. Готується білий амур в духовці дуже просто — на овочевій подушці. У розрізи обов'язково слід вкласти часточки лимона, так риба вийде пікантні і смачніше. За таким принципом готується і будь-яка інша риба.
- Білий амур— 1 штук
- Лук-пориста— 3-4 штуки
- Фенхель— 1 штук
- Болгарський перець— 2 штуки
- Кабачок— 1 штук
- помідори— 1-2 штук
- оливки— 100 грам
- лимон— 2 штуки
- Біле вино— 70 мілілітрів
- Сіль і спеції— За смаком
2. Чистимо фенхель і всі інші овочі. Нарізаємо будь-яким способом шинкування.
3. Викладаємо їх на деко, так вийде свого роду "; подушка" з овочів.
4. Посипаємо все оливками (їх краще нарізати на половинки), викладаємо зверху рибу. У надзрези вставляємо часточки лимона.
5. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
6. Овочі і риба повинні бути м'якими. М'ясо риби має добре відділятися від кісток.
7. За рахунок овочевий подушки риба виходить соковитою, а її рум'яна кірочка додає ще більшу пікантність.
8. Подається білий амур в духовці в гарячому вигляді разом з овочами. Вони виконують роль гарніру.
9. Завдяки лимону м'ясо риби стає пікантним і неймовірним на смак. Смачного!
Подібні рецепти
Деруни з куркою «сімейні»
Сьогодні зробимо рибу по-східному. розповім, як приготувати білого амура, якого нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді зі спеціями. Якщо не любите надто гостре, зменшите кількість спецій. опис приготування: Рибка виходить із золотистою і хрусткою скоринкою. Подавайте блюдо самостійно зі св...
Білий салат
Секрет приготування цього салату полягає в тому, що всі інгредієнти, що входять до його складу, білого кольору. Салат готується з простих інгредієнтів, які доступні кожному. опис приготування: приготування: Нарізану півкільцями цибулю викласти в миску і збризнути оцтом. залишити на 15 хвилин. ...
BALSAMELLA Італійський білий соус
Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...
Білий бульйон
білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...
Білий хліб на молодий заквасці
хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...