Рецепт Білий амур в духовці

Рецепт Білий амур в духовці
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Білий амур в духовці з овочами — смачне і корисне блюдо, яке можна приготувати на вечерю і навіть на святковий стіл. Ця страва відноситься до середземноморської кухні, але готується дуже просто.


опис приготування:

У цій рибі містяться жири, білки і маса корисних вітамінів, які потрібні нашому організму. Готується білий амур в духовці дуже просто — на овочевій подушці. У розрізи обов'язково слід вкласти часточки лимона, так риба вийде пікантні і смачніше. За таким принципом готується і будь-яка інша риба.

  • Білий амур— 1  штук
  • Лук-пориста— 3-4  штуки
  • Фенхель— 1  штук
  • Болгарський перець— 2  штуки
  • Кабачок— 1  штук
  • помідори— 1-2 штук
  • оливки— 100  грам
  • лимон— 2  штуки
  • Біле вино— 70  мілілітрів
  • Сіль і спеції— За смаком
Білий амур в духовці - фото крок 1 1. Чистимо ретельно і потрошимо рибу. Робимо надрізи шириною не більше 2 сантиметрів.

Білий амур в духовці - фото крок 2 2. Чистимо фенхель і всі інші овочі. Нарізаємо будь-яким способом шинкування.

Білий амур в духовці - фото крок 3 3. Викладаємо їх на деко, так вийде свого роду "; подушка" з овочів.

Білий амур в духовці - фото крок 4 4. Посипаємо все оливками (їх краще нарізати на половинки), викладаємо зверху рибу. У надзрези вставляємо часточки лимона.

Білий амур в духовці - фото крок 5 5. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Білий амур в духовці - фото крок 6 6. Овочі і риба повинні бути м'якими. М'ясо риби має добре відділятися від кісток.

Білий амур в духовці - фото крок 7 7. За рахунок овочевий подушки риба виходить соковитою, а її рум'яна кірочка додає ще більшу пікантність.

Білий амур в духовці - фото крок 8 8. Подається білий амур в духовці в гарячому вигляді разом з овочами. Вони виконують роль гарніру.

Білий амур в духовці - фото крок 9 9. Завдяки лимону м'ясо риби стає пікантним і неймовірним на смак. Смачного!

Подібні рецепти

Білий амур

Деруни з куркою «сімейні»

Сьогодні зробимо рибу по-східному. розповім, як приготувати білого амура, якого нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді зі спеціями. Якщо не любите надто гостре, зменшите кількість спецій. опис приготування: Рибка виходить із золотистою і хрусткою скоринкою. Подавайте блюдо самостійно зі св...

Білий салат

Білий салат

Секрет приготування цього салату полягає в тому, що всі інгредієнти, що входять до його складу, білого кольору. Салат готується з простих інгредієнтів, які доступні кожному. опис приготування: приготування: Нарізану півкільцями цибулю викласти в миску і збризнути оцтом. залишити на 15 хвилин. ...

BALSAMELLA Італійський білий соус

BALSAMELLA Італійський білий соус

Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...

Білий бульйон

Білий бульйон

білий бульйон — один з класичних видів бульйону, основа для різних страв, супів, а ще відмінне самостійне блюдо. ароматний, насичений, корисний. розповім вам, як просто його готувати. опис приготування: Приготувати білий бульйон досить просто, правда потрібен час. Як приготувати білий бульйон,...

Білий хліб на молодий заквасці

Білий хліб на молодий заквасці

хліб, приготований на молодий заквасці, злегка відрізняється від інших своєю легкістю, щільним м'якушем і тонкою хрумкою скоринкою. ділюся рецептом, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб на молодий заквасці. В...