Рецепт Античный римский пирог

Рецепт Античный римский пирог
Кількість порцій: 6 Час приготування: 50 хв.
Античный римский пирог прост в приготовлении, але дуже смачний. Розсипчасте пісочне тісто, творожный слой и вишневое вареньевыпечка на скорую руку для семейного чаепития.

опис приготування:

Сладкий пирог с творожной начинкой и прослойкой любимого варенья. Вишневое варенье можно заменить на клубничным, малиновим, любым стабильным вареньем по вашему вкусу. подробиці, как приготовить античный римский пирог, дивіться нижче в покроковому рецепті.

  • борошно— 320 грам
  • цукор— 140 грам
  • Вершкове масло— 140 грам
  • яйце— 2 штуки
  • сіль— 1 щіпка
  • Вишневе варення— 150 грам
  • Сир— 250 грам( с большим % жирності)
Античный римский пирог - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти. Масло заздалегідь дістаньте з холодильника, воно повинно бути розм'якшеним. Вишни откиньте на сито, чтобы стек лишний сироп. борошно просійте.

Античный римский пирог - фото крок 2 борошно, цукор, сіль, сливочное масло соедините в чаше блендера, пробейте до состояния крошки.

Античный римский пирог - фото крок 3 Додайте яйця по одному, замісіть однорідне тісто.

Античный римский пирог - фото крок 4 Разъемную форму для запекания (діаметр — 20 см) простелена пергаментом для випічки. Розділити тісто на дві частини: 2/3 і 1/3. Большую часть распределите по дну формы, формуючи корж, товщиною в 1 см.

Античный римский пирог - фото крок 5 Сверху распределите творог и вишневое варенье.

Античный римский пирог - фото крок 6 Раскатайте оставшееся тесто в круглый пласт и накройте начинку. Поставте пиріг пекти в розігріту до 180 ° C духовку на 30-40 хвилин.

Античный римский пирог - фото крок 7 Снимите пирог с пергамента, повністю остудіть на решітці.

Античный римский пирог - фото крок 8 Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Ароматный яблочный пирог

«крокуси» з яєць

Выпечка с яблоками актуальна всегда! Многие хозяйки готовят её часто, поэтому хочется видеть новые и вкусные рецепты. Меняется тесто, вкусовые добавки, а главный ингредиент остаётся. пробуємо! опис приготування: Нещодавно я дізналася, как приготовить ароматный яблочный пирог. Начинка вышла нео...

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами

Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...

Булгур з куркою і томатами

Булгур з куркою і томатами

Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці

Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...