Рецепт Античный римский пирог
Античный римский пирог прост в приготовлении, але дуже смачний. Розсипчасте пісочне тісто, творожный слой и вишневое варенье — выпечка на скорую руку для семейного чаепития.
опис приготування:
Сладкий пирог с творожной начинкой и прослойкой любимого варенья. Вишневое варенье можно заменить на клубничным, малиновим, любым стабильным вареньем по вашему вкусу. подробиці, как приготовить античный римский пирог, дивіться нижче в покроковому рецепті.
- борошно— 320 грам
- цукор— 140 грам
- Вершкове масло— 140 грам
- яйце— 2 штуки
- сіль— 1 щіпка
- Вишневе варення— 150 грам
- Сир— 250 грам( с большим % жирності)
борошно, цукор, сіль, сливочное масло соедините в чаше блендера, пробейте до состояния крошки.
Додайте яйця по одному, замісіть однорідне тісто.
Разъемную форму для запекания (діаметр — 20 см) простелена пергаментом для випічки. Розділити тісто на дві частини: 2/3 і 1/3. Большую часть распределите по дну формы, формуючи корж, товщиною в 1 см.
Сверху распределите творог и вишневое варенье.
Раскатайте оставшееся тесто в круглый пласт и накройте начинку. Поставте пиріг пекти в розігріту до 180 ° C духовку на 30-40 хвилин.
Снимите пирог с пергамента, повністю остудіть на решітці.
Приємного чаювання!
Подібні рецепти
«крокуси» з яєць
Выпечка с яблоками актуальна всегда! Многие хозяйки готовят её часто, поэтому хочется видеть новые и вкусные рецепты. Меняется тесто, вкусовые добавки, а главный ингредиент остаётся. пробуємо! опис приготування: Нещодавно я дізналася, как приготовить ароматный яблочный пирог. Начинка вышла нео...
Баклажани з яйцем і помідорами
Баклажани з яйцем і помідорами — відмінний варіант сніданку або перекусу для всіх членів сім'ї. ситно, корисно, а головне — дуже смачно! опис приготування: Приготувати баклажани з яйцем і помідорами досить просто, блюдо вийде незрівнянним. Поєднання томатів і синіх не ново, ці інгредієнти прек...
Булгур з куркою і томатами
Якщо ви, як і я, любите смачно, ситно поїсти, причому не витратити на приготування багато часу, то записуйте рецепт, як приготувати булгур з куркою і томатами. Страву подають на обід або вечерю. опис приготування: Якщо вам вже приїлися гречка з рисом, то переходите на булгур. У нього відмінний...
Баклажани по-індійськи
Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...