Рецепти womanlife.com.ua

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Buf burginon

Buf burginon

Всім м'ясоїдам такий рецепт, як приготувати буф Бургиньон, дуже сподобається. У страви є і інші назви, наприклад, яловичина по-бургундські або рагу з яловичиною у вині. М'ясо виходить дуже ніжним. опис приготування: яловичина, приготована за цим рецептом, дуже добре підходить для святкового ст...

Банановий коктейль з морозивом

Банановий коктейль з морозивом

розповім, як зробити банановий коктейль з морозивом. Це відмінний варіант швидкого в готуванні коктейлю для всієї родини! Можна балувати себе влітку в спеку, а можна і взимку. Вкуснятина! опис приготування: як вид, рецепт приготування бананового коктейлю з морозивом — це дуже просто! Вам припа...

Млинці з грибами і сиром

Млинці з грибами і сиром

дане блюдо, гаряча закуска,прекрасно виглядає на святковому столі і завжди користується особливою увагою. поєднання грибів, цибулі та сиру вдало поєднуються в млинцевому конвертику. кількість порцій: 15-20 шт мука— 155  грам молоко— 250 грам вода— 125 мілілітрів розпушувач— 1 Чайна ложка дріждж...

Баклажани фаршировані сиром

Кукурудзяна каша для дітей

Оригінальна закуска або гарнір до м'ясної страви — це баклажани фаршировані сиром. Смачне і неймовірно легке блюдо підходить навіть тим, хто стежить за фігурою. опис приготування: Класичний рецепт баклажан фаршировані сиром зазвичай являє собою човники з сирною масою. Пропоную вашій увазі ориг...

Батончики мюслі з горіхами

Батончики мюслі з горіхами

Здоровий швидкий перекус, корисна солодкість… Батончик, заряджаючий бадьорістю і енергією — ось, що можна сказати про батончиках мюслі. Хоча ні, я забула написати, що це ще дуже смачно! Пригощайтеся! опис приготування: Пропоную вам рецепт, як приготувати батончики мюслі на згущеному молоці. Зг...

Аджікa даний

Аджікa даний

У чому "; сіль" кавказької кухні? Безсумнівно в аджике. Неспроста слово аджика в Абхазії позначає сіль! Хочете знати, як приготувати справжню аджику, і не, що продають в магазинах під її виглядом? опис приготування: & Quot; Аджіктцaтца" - так кажуть в Абхазії, що в перекладі означає "; сіль, п...

Баклажани з фаршем

Баклажани з фаршем

Дуже люблю готувати з баклажанів. Ось найшвидше блюдо з них, яке знайшла в своїй кулінарній книзі — баклажани з фаршем. Мінімум клопоту і старань, але результат — разюче смачний! опис приготування: Що тільки не роблять з баклажан — їх і солять, і маринують, і запікають, і фарширують різними на...

Бісквіт з бананом

Бісквіт з бананом

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати бісквіт з бананом і урізноманітнити Ваше вечірнє чаювання. Цей бісквіт відмінно прикрасить ваш святковий стіл і здивує гостей. опис приготування: Такий бісквіт може послужити як самостійним десертом, так і стати відмінним коржем для торта, а мій п...

Баклажани під гриби смажені

Баклажани під гриби смажені

Цей варіант гарячого овочевого блюда знайомий багатьом. Пропоную вам на замітку дуже простий рецепт, як приготувати баклажани під гриби смажені без клопоту і зайвого часу. опис приготування: Пропоную звернути увагу на класичний рецепт баклажанів під гриби смажених, які стануть чудовою альтерна...

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків

Биточки з кабачків готуються з додаванням сиру і вівсяних пластівців, я впевнена, сподобаються всім без винятку. Порадуйте своїх рідних відмінним ситним блюдом на обід або вечерю. опис приготування: коли, здавалося б, всі можливі страви з цього чудового овочу були вже приготовлені і не раз вип...

Томатний Брускетта Amatriciana

Томатний Брускетта Amatriciana

Рецепт приготування дуже смачного італійського блюда зі свининою і томатами. кількість порцій: 4 бекон— 1 штука(Panchetta) французький багет— 1 штука цибуля— 1 штука часник— 1 штука помідори— 5 штук складові: Обсмажуємо смужки бекону. прибираємо бекон. Підсмажуємо цибулю з час...

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем

Біфштекс рубаний з яйцем середньої прожарювання — одне з улюблених страв мого чоловіка, тому готувати мені його доводиться часто і багато. опис приготування: Яловичину дрібно рубаємо, заправляємо спеціями і вершками. Формуємо біфштекси за допомогою кільця і ​​смажимо на розжареній сковороді. Я...

Бозбаш з баранини

Бозбаш з баранини

Як і всі страви Кавказу, бозбаш з баранини має яскравий ні з чим не порівнянний смак. Цей ароматний і досить ситний супчик гідний зайняти почесне місце на вашому столі. опис приготування: Не знаю як для кого, але особисто для мене кавказька кухня одна з найулюбленіших, тому що тільки тут так і...

Бананові мафіни з фініками і насінням

Бананові мафіни з фініками і насінням

Рецепт приготування мафінів з банановим пюре, фініками, кунжутом, маком, насінням соняшнику і насінням гарбуза. опис приготування: Мафіни з хрусткою посипкою з насіння зарядять вас бадьорістю з самого ранку. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, вони готуються дуже швидко і просто. ку...

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Бананові пончики з арахісової глазур`ю

Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...

Баранячі реберця в сметані

Баранячі реберця в сметані

Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...

Млинці з пахтою і ожиною

Млинці з пахтою і ожиною

Рецепт приготування млинців з кукурудзяної муки з пахтою, ожиною та медом. опис приготування: зробити соус. Встановити сито з 3 шарами марлі над великою мискою. Нагріти сколотини в середній каструлі на слабкому вогні, поки прозора рідина не відокремиться від молока. Зменшити вогонь до мінімуму...

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Біскотті з мигдалем і апельсиновою цедрою

Рецепт приготування бискотти з мигдалем, апельсиновою цедрою, апельсиновим лікером Grand Marnier і ванільним екстрактом опис приготування: Для різноманітності ви можете додати в рецепт інші горіхи або сухофрукти. великих яйця— 3 штуки(плюс 1 білок) розпушувача— 1 Ст. ложка топленого вершково...

Бозбаш з яловичини

Бозбаш з яловичини

Є безліч варіантів приготування це смачного страви кавказької кухні, кожен варіант хороший по-своєму. Ну а ми приготуємо чудовий бозбаш з яловичини для всієї родини! опис приготування: Традиційно цей суп готують на основі баранини, але, на жаль, в моєму місті не завжди можна дістати свіжу, які...