Рецепти womanlife.com.ua

Едді кримське

Едді кримське

Едді кримське — проста в приготуванні, але королівська за смаком закуска. Готується вона в духовці. Подається з маслом або майонезом. Баклажани по-кримськи підійдуть і тим, хто рахує калорії. опис приготування: Баклажани по-кримськи можна подавати в салатниці або викласти на тости або хліб і п...

Батончик «премія»

Батончик «премія»

Великолепный аромат коксового ореха и молочный шоколад — именно за это многие так любят батончик "Bounty". Читайте, как приготовить батончик "Bounty", и удивляйте родных. опис приготування: Если будете использовать свежий кокосовый орех, то будьте осторожны при раскалывании. Орех очень твердый...

Баклажани на зиму з помідорами

Баклажани на зиму з помідорами

Для всіх любителів смачних і корисних страв з овочів, така заготовка, як баклажани на зиму з помідорами в домашніх умовах, вже точно стане в нагоді! Візьміть на замітку, і не пошкодуєте, так смачно! опис приготування: як вид, то, як зробити баклажани на зиму з помідорами, вас більше може не ту...

Бабка

Бабка

бабка — це не тільки просторічне назву літньої жінки, але ще і дуже смачне картопляне блюдо, особливо поширене в Білорусі та Литві. Простий рецепт бабки — до вашої уваги. опис приготування: бабка — улюблене блюдо моєї студентської молодості. Блюдо відповідало практично всім критеріям студентсь...

Млинці-пиріжки

Рибний суп з скумбрією

Млинці-пиріжки дуже зручні тим, що готуються відразу з начинкою. Вони мають форму складеного млинця, а за змістом схожі на пиріжок з начинкою. опис приготування: Млинці-пиріжки виходять пишними і ніжними всередині, а зовні злегка хрусткими. Начинку беріть за смаком. У мене це відварне м'ясо з ...

Бабусина аджика

Бабусина аджика

Мої улюблені заготовки — перевірені роками. Хочу показати вам, як приготувати бабусину аджику. У міру гостру, дуже ароматну і з легкої слідкувати-кислуватою ноткою. обов'язково спробуйте! опис приготування: складові, зазначені в рецепті, розраховані вельми умовно. Все залежить від того, настіл...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Бісквіт на ряжанка

Бісквіт на ряжанка

Смак цього бісквіта ніжний, молочний. На відміну від класичного, він більш вологий за рахунок додавання в тісто масла і ряжанки. Хочете спробувати? дивіться, як приготувати бісквіт на ряжанка. опис приготування: Немає нічого простіше, ніж спекти бісквіт. Але цей бісквіт особливий, його смак не...

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Баранячі реберця з фісташкові тапенадом

Рецепт приготування запечених баранячих ребер з тапенадом з фісташок, оливок, каперсів, часнику і орегано. опис приготування: Тапенад - густа французька паста з маслин, анчоусів і каперсів. каперсів— 2 Ст. ложки часнику— 1 зубчик свіжого орегано— 1 Ст. ложка свіжої петрушки— 2 Ст. ложки оли...

Біла глазур для паски

Біла глазур для паски

Пропоную простий рецепт, як швидко і красиво прикрасити домашню випічку. Така глазур підійде не тільки для паски, але і для святкових капкейков, бісквітів та інших ласощів. опис приготування: рецептів, як приготувати білу глазур для паски, багато, але всі вони ґрунтуються на двох інгредієнтах:...

Борщ з мовою

Борщ з мовою

Борщ в нашій країні залишається одним з найпопулярніших страв. Давайте сьогодні його приготуємо з мовою, який сам по собі вже делікатес. пробуйте, дуже смачно. опис приготування: Борщ з мовою готується, як звичайний, з тією лише різницею, що попередньо потрібно зварити мову. Який брати мову — ...

Салат «вінегрет»

Салат «вінегрет»

Салат "; Вінегрет" - частий гість на нашому столі. Овочевий і ситний салат, який гарантовано підніме вам настрій навіть самий похмурий і сумний день. Його мене навчила готувати моя улюблена бабуся. опис приготування: Сьогодні я розповім, як приготувати чудовий салат "; Вінегрет ";, який всім ...

Бігос польський

Бігос польський

Любіть пробувати нові цікаві страви? Якщо у вас під рукою виявилося багато різних видів м'ясних делікатесів і качан капусти, тоді сміливо запам'ятовуйте рецепт і повторіть його в домашніх умовах. опис приготування: Поспішаю розповісти вам, як приготувати бігос польський, дивно ситне, дуже м'яс...

Брокколі, запеченна в твороге

Брокколі, запеченна в твороге

Рецепт приготування брокколі, запеченной в твороге. Необычное сочетание творога с брокколи делает блюдо очень пикантным. кількість порцій: 6 брокколі— 400 грам Сир— 600 грам Зелена цибуля— 30 грам яйця— 2 штуки Пшеничне борошно— 35 грам часник— 5 Dolek Морська сіль— ¾ Чайных ложек Масло рослинн...

Баклажани з капустою на зиму

Баклажани з капустою на зиму

Тут ви знайдете відмінне поєднання овочів, а, отже, і салат вийде неймовірно смачним, він буде радувати вас і ваших близьких в зимовий час і нагадувати про тепле сонячне літо. опис приготування: Ви знаєте, цей простий рецепт баклажанів з капустою на зиму якраз той випадок, коли в одній страві ...

Баклажани мариновані

Баклажани мариновані

Сама незвичайна і смачна заготівля? баклажани мариновані. найлегша, корисна і оригінальна з солених закусок? Звичайно ж, це баклажани мариновані! Дуже легкий рецепт приготування. опис приготування: Рецепт баклажанів маринованих до неподобства простий. Само приготування займає не більше години...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Австралійські смажені курячі крильця

Австралійські смажені курячі крильця

Рецепт приготування австралійських смажених курячих крилець. Спробуйте самі і почастуєте ваших близьких. опис приготування: Найсмачніші курячі крильця! Спочатку з потрібно замаринувати в соєвому і устричному соусах, потім обваляти в борошні і обсмажити. Давайте готувати разом! курячих криле...

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи — просте, але дуже смачне і оригінальне блюдо. Ця чудова гостра, пряна закуска підійде до будь-якого столу! А головне — всі інгредієнти доступні в будь-якому супермаркеті. опис приготування: Рецепт приготування баклажанів по-єгипетськи: готуємо баклажани. 1. баклажани п...

Баклажани по-японськи

Баклажани по-японськи

До вашої уваги — дуже простий рецепт приготування баклажан по-японськи в домашніх умовах. Це пікантне і смачна страва приємно здивує навіть гурманів. опис приготування: Як і будь-які інші страви азіатської кухні, баклажани по-японськи готуються з різними спеціями, а основу соусу складе соєвий ...