Рецепти womanlife.com.ua

Безе з ревенем і малиною

Безе з ревенем і малиною

Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...

Букет з цукерок з шампанським

Букет з цукерок з шампанським

Якщо ви в пошуку ідей для подарунка, зробленого своїми руками, тоді пропоную вам відмінний варіант смачного й оригінального презенту — букет з цукерок з шампанським в домашніх умовах. опис приготування: Тут представлені покрокові інструкції того, як зробити букет з цукерок з шампанським. Для т...

Блины из кефира

Блины из кефира

Еще один вкусный рецепт, как приготовить блины из кефира. Так, так, именно на кефире, а не на молоці. Он отлично подходит для выпечки тонких блинчиков, которые подают на завтрак или полдник. опис приготування: Млинці можна подавати на сніданок, на обід, на ужин и на полдник. Сладкие блинчики б...

Бананові мафіни з фініками і насінням

Бананові мафіни з фініками і насінням

Рецепт приготування мафінів з банановим пюре, фініками, кунжутом, маком, насінням соняшнику і насінням гарбуза. опис приготування: Мафіни з хрусткою посипкою з насіння зарядять вас бадьорістю з самого ранку. Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, вони готуються дуже швидко і просто. ку...

Білковий крем для капкейков

Рецепти салат «літній»

Хочу поділитися рецептом універсального білкового крему. Він відмінно підходить для багатьох видів випічки, особливо добре прикрашати ними капкейкі, тому що крем стабільний і тримає форму. опис приготування: Приготувати шоколадні капкейкі з білковим кремом дуже просто, а випічка при цьому вихо...

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...

Баклажани в горлодері

Баклажани в горлодері

Серпень - сама баклажанная пора! А ще в серпні стиглі помідори і зріла ароматна зелень. Саме час готувати смажені баклажани в заливці з гострого горлодера. Вкуснятина! опис приготування: Горлодер краще зробити напередодні, щоб настоявся і навіть трішки заграє - так смачніше! А взагалі блюдо пр...

Бісквіт з кавою і мигдалем

Бісквіт з кавою і мигдалем

Кожен любитель кави і мигдалю оцінить цей пиріг, так як він неймовірно смачний! ніжний бісквіт, аромат кави і мигдалю, а також солодка просочення роблять цей пиріг дійсно особливим. опис приготування: Якщо ви кавоман, вам просто необхідно дізнатися, як приготувати бісквіт з кавою і мигдалем! А...

Баклажани в аджику на зиму

Баклажани в аджику на зиму

дотримуючись рецептури, баклажани в аджиці на зиму в домашніх умовах порадують навіть вимогливих гурманів своїм кисло-солодким і злегка гоструватим смаком. Дуже рекомендую в якості закуски. опис приготування: Відмінна закуска для тих, хто любить відкривати соління до смаженої картоплі або м'яс...

Безе «веселі свинки»

Безе «веселі свинки»

Який же Новий рік без солодощів? Пропоную приготувати безе в вигляді маленьких свинок, як вам така ідея? опис приготування: Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати безе "; Веселі свинки" для новорічного столу. Зробіть безе або меренгу за улюбленим рецептом, який у вас виходить. Але відсад...

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі так приємно їсти! Їх можна розглядати на світло, рвати як тонкий папір, наповнювати м'ясної, овочевий або фруктовою начинкою. Мереживні млинці дуже ніжні і смачні. опис приготування: Млинці мереживні тонкі можна подавати з солодкими соусами, а можна наповнити будь-якою ...

Баклажани з помідорами і сиром

Баклажани з помідорами і сиром

Баклажани і самі по собі смачні, але в поєднанні з соковитими помідорами і рум'яної сирної скоринкою вони перетворюються в справжні ласощі! Пропоную вам простий покроковий рецепт баклажанів з помідорами і сиром. опис приготування: Приготувати такі баклажани настільки просто, що впорається наві...

Блины с курицей и сыром

Блины с курицей и сыром

соковиті, вершкові, ніжні, зі сметаною і зеленню! Пальчики оближеш! І все це — блины с курицей и сыром. Для экономии времени используйте вареную курицу. Сир підійде будь-який, годный в начинку. опис приготування: Для блинов с курицей и сыром нам понадобится вареная курица, тертий сир. По бажан...

Бефстроганов з яловичини класичний

Бефстроганов з яловичини класичний

Кожна господиня знає рецепт приготування цієї страви. Ну а якщо вам ще не доводилося стикатися з ним, тоді розповідаю, як приготувати бефстроганов з яловичини класичний зі сметаною. опис приготування: Ця страва дуже смачна, ситне і поживне, а найприємніше те, що його можна подати до будь-якого...

Брики

Брики

рецепт бріки — приготування м'ясної закуски в тесті з додаванням сиру і розмарину. опис приготування: Цибулю дрібно шинку, після чого вирушає на розпечену сковорідку на 2-3 хвилини, де і обсмажується на маслі. Потім до нього приєднується баранина і все смажиться близько 10 хвилин. По готовност...

Біфштекс з соусом з часнику і петрушки

Біфштекс з соусом з часнику і петрушки

Рецепт приготування біфштекса з соусом з часнику і петрушки. Цей пікантний соус можна подавати з будь-яким м'ясом. Він також відмінно поєднується зі смаженою картоплею, рисом і овочами. опис приготування: Добре приправити обидві сторони стейка сіллю і перцем. нагріти 1 столову ложку масла у ве...

Блінчатий пиріг

Блінчатий пиріг

Рецепт блінчатий пиріг — приготування пирога з млинців зі шпинатом і грибами. опис приготування: з інгредієнтів, які вказані в графі меню «Для тесту», замісіть це саме тісто, і спечіть млинчики з нього. Подрібніть в міксері і перемішайте з майонезом крабове м'ясо. Шпинат смажиться разом з часн...

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Аджика справжня (абхазький рецепт)

Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Баранячі реберця з овочами

Баранячі реберця з овочами

Такий рецепт приготування баранячих реберець з овочами вийшов у мене в ході імпровізації, м'ясо виходить дуже ніжним і соковитим, а з соусом добре поєднується і птиця, і риба. опис приготування: якщо боїтеся, що м'ясо не замаринується, ставте його під соусом в холодильник на цілу ніч, так буде...