Рецепт Апельсиновий десерт
Апельсиновий десерт Креп Сюзетт — один з найвідоміших французьких десертів. Другими словами Креп Сюзетт — це хрусткі десертні млинці, які подаються з апельсиновим соусом і коньяком.
опис приготування:
Апельсиновий десерт Креп Сюзетт — неймовірно смачний, хрусткий і тане в роті десерт. Коньяк надає йому особливу пряність і гостроту смаку. Дуже важливо млинці посмажити тоненькими, а апельсиновий соус зробити не дуже густим і не дуже рідким. Щоб апельсиновий десерт вийшов якомога смачніше, не шкодуйте апельсинів. Чим більше соку і цедри, тим смачніше!
Смачного!
- яйця— 2 штуки
- вершки— 500 мілілітрів
- Пшеничне борошно— 120 грам
- Цукрова пудра— 50 грам
- Вершкове масло— 50 грам(30 грамм на апельсиновый соус)
- сіль— 1 щіпка
- апельсин— 2 штуки
- коньяк— 50 мілілітрів
- Картопляний крохмаль— 5 грам
Яйця збити віночком. Потім додати сіль, цукрову пудру, просіяне борошно. Все добре перемішати. Додати вершки. Все месить и последним влить сливочное масло.
Пожарить на раскаленной сковороде тонкие блинчики.
Следом готовим апельсиновый соус. Для цього візьмемо 1 великий апельсин, вершкове масло, цукор і коньяк.
С апельсина натереть цедру и выдавить сок.
На сухую тефлоновую сковородку высыпать сахар и поставить на средний огонь.
После того как сахар закарамелизируется, на сковородку добавить сливочное масло.
После того как масло полностью растворится и смешается с карамелью, в сковородку добавить цедру и хорошо перемешать.
Змішати апельсиновий сік, коньяк и крахмал и вылить в сковородку.
Соус на медленном огне тушить до загустения, весь час помішуючи. гасити близько 5 хвилин.
Затем в соус добавить блинчики и немного потомить. Затем теплые блинчики выложить на тарелку и полить остатками соуса. Готово!
Подібні рецепти
Сироп шоколадний
Божественно смачний і корисний апельсиновий кисіль славиться не тільки своїм смаком, але і корисними властивостями. звичайно, якщо кисіль не хімічний, а натуральний, приготований в домашніх умовах! опис приготування: Покроковий рецепт приготування апельсинового киселю : крок 1: Гарненько моєму...
Апельсиновий крем
апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...
Апельсиновий пудинг
Класичний англійський десерт — апельсиновий пудинг завжди радує своїм ніжним смаком і легкістю приготування. Однак, для пудингу потрібна спеціальна форма. опис приготування: Апельсиновий пудинг готується практично півтори години, але воно того варто! Пудинг виходить дуже красивого кольору зовн...
Апельсиновий коктейль смузі
Освіжаючий річний коктейль з апельсинового шербету і крему. опис приготування: Змішуємо всі інгредієнти за допомогою блендера до однорідної густої маси. розлити в 6 склянок. Подавати відразу ж. апельсиновий шербет— 750 мілілітрів deyrilend крем— 400 мілілітрів ванільний йогурт— 250 мілілітрі...
Апельсиновий салат
Рецепт приготування фруктового салату. опис приготування: Викласти часточки апельсина на холодній страві. Дрібно нарізати цибулю і покришити його на апельсини. Натерти анчоуси і часник. Додати масло, Лимонний сік і гірчицю. гарненько перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Посипати по...