Рецепт Апельсиновий десерт

Рецепт Апельсиновий десерт
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 35 хв.
Апельсиновий десерт Креп Сюзетт — один з найвідоміших французьких десертів. Другими словами Креп Сюзетт — це хрусткі десертні млинці, які подаються з апельсиновим соусом і коньяком.

опис приготування:

Апельсиновий десерт Креп Сюзетт — неймовірно смачний, хрусткий і тане в роті десерт. Коньяк надає йому особливу пряність і гостроту смаку. Дуже важливо млинці посмажити тоненькими, а апельсиновий соус зробити не дуже густим і не дуже рідким. Щоб апельсиновий десерт вийшов якомога смачніше, не шкодуйте апельсинів. Чим більше соку і цедри, тим смачніше!

Смачного!


  • яйця— 2 штуки
  • вершки— 500 мілілітрів
  • Пшеничне борошно— 120 грам
  • Цукрова пудра— 50 грам
  • Вершкове масло— 50 грам(30 грамм на апельсиновый соус)
  • сіль— 1 щіпка
  • апельсин— 2 штуки
  • коньяк— 50 мілілітрів
  • Картопляний крохмаль— 5 грам
апельсиновий десерт - фото крок 1 Для приготовления блинчиков возьмем все необходимые нам ингредиенты, це: яйця, мука, вершки (20%), цукрова пудра, 20 грам розтопленого вершкового масла, сіль.

апельсиновий десерт - фото крок 2 Яйця збити віночком. Потім додати сіль, цукрову пудру, просіяне борошно. Все добре перемішати. Додати вершки. Все месить и последним влить сливочное масло.

апельсиновий десерт - фото крок 3 Пожарить на раскаленной сковороде тонкие блинчики.

апельсиновий десерт - фото крок 4 Следом готовим апельсиновый соус. Для цього візьмемо 1 великий апельсин, вершкове масло, цукор і коньяк.

апельсиновий десерт - фото крок 5 С апельсина натереть цедру и выдавить сок.

апельсиновий десерт - фото крок 6 На сухую тефлоновую сковородку высыпать сахар и поставить на средний огонь.

апельсиновий десерт - фото крок 7 После того как сахар закарамелизируется, на сковородку добавить сливочное масло.

апельсиновий десерт - фото крок 8 После того как масло полностью растворится и смешается с карамелью, в сковородку добавить цедру и хорошо перемешать.

апельсиновий десерт - фото крок 9 Змішати апельсиновий сік, коньяк и крахмал и вылить в сковородку.

апельсиновий десерт - фото крок 10 Соус на медленном огне тушить до загустения, весь час помішуючи. гасити близько 5 хвилин.

апельсиновий десерт - фото крок 11 Затем в соус добавить блинчики и немного потомить. Затем теплые блинчики выложить на тарелку и полить остатками соуса. Готово!

Подібні рецепти

Апельсиновий кисіль

Сироп шоколадний

Божественно смачний і корисний апельсиновий кисіль славиться не тільки своїм смаком, але і корисними властивостями. звичайно, якщо кисіль не хімічний, а натуральний, приготований в домашніх умовах! опис приготування: Покроковий рецепт приготування апельсинового киселю : крок 1: Гарненько моєму...

Апельсиновий крем

Апельсиновий крем

апельсиновий крем — споконвічно англійська добавка до різних пригощань або ж самостійне ласощі, традиційно використовується при чаюванні. Дуже простий рецепт апельсинового крему — зустрічайте! опис приготування: апельсиновий крем — відмінне доповнення до будь-якого десерту. По суті справи, апе...

Апельсиновий пудинг

Апельсиновий пудинг

Класичний англійський десерт — апельсиновий пудинг завжди радує своїм ніжним смаком і легкістю приготування. Однак, для пудингу потрібна спеціальна форма. опис приготування: Апельсиновий пудинг готується практично півтори години, але воно того варто! Пудинг виходить дуже красивого кольору зовн...

Апельсиновий коктейль смузі

Апельсиновий коктейль смузі

Освіжаючий річний коктейль з апельсинового шербету і крему. опис приготування: Змішуємо всі інгредієнти за допомогою блендера до однорідної густої маси. розлити в 6 склянок. Подавати відразу ж. апельсиновий шербет— 750 мілілітрів deyrilend крем— 400 мілілітрів ванільний йогурт— 250 мілілітрі...

Апельсиновий салат

Апельсиновий салат

Рецепт приготування фруктового салату. опис приготування: Викласти часточки апельсина на холодній страві. Дрібно нарізати цибулю і покришити його на апельсини. Натерти анчоуси і часник. Додати масло, Лимонний сік і гірчицю. гарненько перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Посипати по...