Рецепти womanlife.com.ua

Копчена риба

Копчена риба

Балик - це частина риби, яку спочатку солять, а потім в'ялять на повітрі. Сама назва перекладається з тюркської мови як "; риба ";. Але зараз цю закуска готується з різних головних інгредієнтів. опис приготування: Я вам розповім, як приготувати балик копчений зі свинини. Для цього вам обов'язк...

Баклажани з гранатової приправою

Баклажани з гранатової приправою

Рецепт приготування смажених на грилі баклажанів з приправою з гранатової патоки, часнику і м'яти. опис приготування: Розігріти гриль до середньо температури. Змастити баклажани з усіх боків 2/3 склянки олії і приправити 1 чайною ложкою солі. Помістити баклажани на грилі в один шар. Накрити кр...

Бабусин рецепт огірків

Бабусин рецепт огірків

Найулюбленіші квашені огірки — бабусині! Такий рецепт не підведе ніколи, він точно перевірений часом і досвідом. Спробуйте і ви приготувати соління! опис приготування: Як же хочеться подати до смаженого або відварного картоплі хрусткі солоні огірочки, насолоджуючись їх важким смаком. Саме тому...

Рибний слід коропа

Рибний слід коропа

Такий чудовий делікатес, як балик з риби — це досить популярна страва з багатовіковою історією. У цьому рецепті я хочу поділитися одним із способів, як приготувати балик з коропа будинку. опис приготування: 1. Обробляє коропа. Для цього в першу чергу потрібно очистити його від луски, потім вип...

Кинутий бісквіт

Суп рецепти «Пити»

бісквіт, приготований за цим рецептом, завжди буде ідеальної форми і консистенції. Це польський рецепт, який не підведе вас і допоможе приготувати ідеальну основу для будь-якого торта! опис приготування: У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати кинутий бісквіт - оригінальний варіант тради...

Баклажани по-татарськи

Баклажани по-татарськи

Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня. опис приготування: Як приготувати баклажани по-татарськи? 1. Болгарський перець промийте, розріж...

Баранячі реберця в сметані

Баранячі реберця в сметані

Любителям баранини дуже рекомендую цей рецепт. М'ясо на реберцях у вас вийде соковите, ніжне з легким сметанним присмаком. обов'язково спробуйте! опис приготування: Якщо хочете отримати м'ясо більш жорстким - час в духовці можна зменшити. На гарнір відмінно підійде картопляне пюре. Смачного! ...

Млинці з кабачків для дітей

Млинці з кабачків для дітей

Скільки б вам не було років, навряд чи у вас вистачить духу відмовитися від млинчиків, тому ловіть рецепт приготування млинців з кабачків для дітей. опис приготування: Цей рецепт приготування млинців з кабачків для дітей можна зробити пісним, якщо прибрати зі списку інгредієнтів яйця. молод...

Баранина в йогурті

Баранина в йогурті

Ця страва дуже популярно в Албанії. Зокрема, воно є фірмовим блюдом в стародавньому албанському місті Ельбасан. Там баранину в йогурті прийнято готувати на свята. опис приготування: Таві волосся — це дуже популярне в Албанії блюдо, що представляє собою шматок баранини, запечений в йогурті. Ця ...

Баклажани з болгарським перцем

Баклажани з болгарським перцем

Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...

BALSAMELLA Італійський білий соус

BALSAMELLA Італійський білий соус

Рецепт приготування італійського білого соусу. кількість порцій: 6-10 вершкове масло— 55 грам мука— 60 грам сир пармезан— 30 грам мускатного горіха— 1 щіпка сіль— 1 штука Вершкове масло розтопити в сотейнику на слабкому вогні, зняти з вогню. Потроху просеем борошно в сотейник … ...

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Ботвінья (борщ з бадиллям)

Є кілька рецептів приготування борщу з буряка, але сьогодні я розповім вам, як приготувати холодник (борщ з бадиллям) з svekloм. Борщ виходить дуже смачним і в той же час незвичайним. опис приготування: Приготування ботвіньі за цим рецептом не складе труднощів і не займе у вас багато часу. Гол...

Баклажани по-циганськи

Баклажани по-циганськи

Спеціально для любителів всього насиченого, смачного, соковитого і яскравого — цей рецепт приготування баклажанів по-циганськи. Стане в нагоді при приготуванні святкового меню! опис приготування: Вашій увазі пропоную цікавий рецепт, як приготувати баклажани по-циганськи. Я рідко готую за цим р...

Баклажани під пресом

Баклажани під пресом

Рецепт приготування баклажанів під пресом дуже простий, а блюдо сподобається всім любителям цікавих, пікантних холодних закусок. Такі баклажани можна зберегти на зиму або відразу ж є! опис приготування: як вид, така оригінальна закуска, як баклажани під пресом в домашніх умовах готується дуже ...

Англійські пиріжки з м`ясом

Англійські пиріжки з м`ясом

Я вам розповім, як приготувати англійський пиріжки з м'ясом - одне з традиційних англійських страв. Два сорти м'яса, приправи, курага і тісто роблять ці пиріжки дуже поживними і корисними. опис приготування: Особливість цього рецепта в тому, що тісто для пиріжків виходить дуже хрустким (спасиб...

Білі гриби смажені

Білі гриби смажені

Посмажити білі гриби просто, проте посмажити їх так, щоб вони вийшли смачними — завдання куди складніше. Даю вам кращий, на мій погляд, рецепт смажених білих грибів. Приготуйте делікатес! опис приготування: Але білий гриб не дарма називають царем грибів. він пружний, НЕ розкисає при смаженні і...

Млинцевий пиріг «тещині радість»

Млинцевий пиріг «тещині радість»

Недорогий і безпрограшний варіант млинцевого пирога для святкового столу. Тим більше млинці можна приготувати напередодні, а в день свята просто зібрати пиріг і прогріти в духовці, щоб подати гаряченький до столу! опис приготування: дивіться фотографії, читайте рецепт, я розповім вам, як приг...

Брюссельська капуста з лимоном

Брюссельська капуста з лимоном

Рецепт смачного гарніру з брюссельської капусти з лимоном. опис приготування: Покладіть в сковороду брюссельську капусту і 1/2 склянки води, приправте сіллю і перцем. Доведіть до кипіння на середньому вогні. готуйте, помішуючи, поки більша частина води не випарується, від 5 до 8 хвилин (додайт...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Млинці з ваніллю

Млинці з ваніллю

Рецепт приготування млинців з додаванням ваніліну. Ви ще не пекли такі млинці? рекомендую спробувати. Смачного! опис приготування: У великій мисці сухі інгредієнти. додайте жовтки, остигле топлене масло і поступово, енергійно перемішуючи, додавайте молоко. Змішувати до тих пір, щоб отримати од...