Рецепти womanlife.com.ua

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Барбекю зі смаженою рисом

Барбекю зі смаженою рисом

Яловича вирізка барбекю з овочами і обсмаженою довгозерний рисом. опис приготування: Нарізати м'ясо смужками. Дрібно покришити цибулю і часник. Нагріти масло в казанку, обсмажити м'ясо, через кілька хвилин додати цибулю і часник, засипати рис і злегка підсмажити (помішуючи). Потім додати наріз...

Булочки з повидлом

Булочки з повидлом

Що краще за все створює атмосферу затишку в домі? Звичайно ж - домашня випічка! Без неї не буває справжніх сімейних посиденьок. Зараз я вам розповім рецепт того, як приготувати булочки з повидлом. опис приготування: Найсмачніші булочки печуть, звичайно, бабусі. Саме у них потрібно вчитися прав...

Баклажани по-каталонски

Баклажани по-каталонски

Не знаю? яким блюдом прикрасити святковий стіл, підкажу вам відмінний варіант. Якщо ви любите баклажани, спробуйте їх приготувати по-каталонски, нафарширований їх овочами і сиром, а потім запечіть! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування баклажанів по-каталонски. Якщо у вас...

Баклажани по-азербайджанські

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Такі баклажани по-азербайджанські в домашніх умовах виходять дуже ситними і смачними, так що раджу приготувати відразу ж, як почнеться сезон баклажанів! Вийде дуже смачно, обіцяю! опис приготування: взагалі, цей рецепт приготування баклажанів по-азербайджанські мною перероблявся не раз і не дв...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Бельгійські вафлі з чорничним соусом

Рецепт приготування бельгійських вафель з гречаного борошна з соусом з чорниці, цукру і крохмалю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде близько 10 вафель. Подавайте їх на сніданок з бананами, кленовим сиропом, цукром і корицею і ванільним йогуртом. упаковка сухих дріжджів— 1 штука(2...

Стегна курячі в духовці

Стегна курячі в духовці

Куряче м'ясо прекрасно тим, що всі його частини досить м'ясисті. І готується воно досить швидко. Тому різноманітність страв просто вражає. Особливо мені подобається запечене, як в цьому рецепті. опис приготування: Для такої страви підійде будь-який простий гарнір, наприклад: рис з овочами або ...

Булочки з журавлиною і лимоном

Булочки з журавлиною і лимоном

Рецепт приготування булочок з лимонною цедрою і ягодами журавлини. опис приготування: Тісто для булочок можна приготувати заздалегідь і заморозити, але все ж вони смачніше свіжоспечені. Булочки добре подавати зі сметаною або збитими вершками. цедра лимона— 2 штуки цукру— 1/2 склянки розпушув...

Млинці з картоплею

Млинці з картоплею

Найпростіша і досить швидка начинка до млинців - це картопляне пюре. З ним млинці виходять дуже ситними і добре доповнять будь-який обід або вечерю. опис приготування: Приготуйте млинці на вашу улюбленим рецептом. відваріть картоплю, розімніть в пюре, додайте вершкове масло, сіль і poperčite. ...

Бефстроганов з грибами та цибулею

Бефстроганов з грибами та цибулею

Ніжна яловичина з грибами і сметаною подається з рисом або локшиною. Рецепт приготування винайшов Граф Павло Алекандрович Строганов в 1890 році в Санкт-Петербурзі. опис приготування: Бефстроганов з яловичини зі сметаною — інша назва "; яловичина по-строгановськи" Найпопулярніша страва російськ...

Бананово-полуничний хліб

Бананово-полуничний хліб

Рецепт приготування солодкого хліба з бананового пюре, кориці, нарізаної полуниці, муки і йогурту. опис приготування: Солодкий бананово-полуничний хліб - незвичайне літні ласощі для всієї родини. вершкового масла— 180 грам борошна— 2 склянки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2 чайних ложки мелено...

Баклажани по-балканськи

Баклажани по-балканськи

Дивовижний рецепт приготування баклажанів по-балканськи. Баклажани смажаться на одній сковороді з помідорами, а потім доповнюються бринзою і подрібненою зеленню. смак приголомшливий! опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажан по-балканськи. спершу, баклажани обсмажуємо на рос...

Борщ з копченими реберцями

Борщ з копченими реберцями

борщ, по-моєму, найулюбленіший і найчастіший суп на нашому столі. Коли в будинку є борщ, всі будуть завжди ситі. Ось мій рецепт борщу з копченими реберцями. опис приготування: Представляю вам рецепт борщу з копченими реберцями. В принципі процес готування борщу завжди майже однаковий. У кожної...

Вегетаріанець з п'яти пальців

Вегетаріанець з п'яти пальців

звичайно, більшість з нас знає, той бешбармак — блюдо східне, а значить, готується з жирного ситного м'яса — з баранини, наприклад. Але ж можна зробити за тим же принципом і корисну версію! опис приготування: Цей простий рецепт бешбармака вегетаріанського, звичайно, далекий від свого класичног...

Баклажани фаршировані сиром

Баклажани фаршировані сиром

Оригінальна закуска або гарнір до м'ясної страви — це баклажани фаршировані сиром. Смачне і неймовірно легке блюдо підходить навіть тим, хто стежить за фігурою. опис приготування: Класичний рецепт баклажан фаршировані сиром зазвичай являє собою човники з сирною масою. Пропоную вашій увазі ориг...

Баклажани «Літня ніч»

Баклажани «Літня ніч»

Рецепт оригінального приготування баклажанів фаршированих овочами і запечених в духовці. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Видалити листя з баклажанів і нарізати уздовж навпіл. Обережно вийняти серцевину баклажанів, залишивши оболонку півдюйма, щоб вони нагадували "; каное ";. Порі...

Будайський сирник

Будайський сирник

Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...

Стегна на сковороді

Стегна на сковороді

Цей простий рецепт стегон на сковороді, насправді, зможе здивувати вас просто-таки незвичайним пікантним смаком завдяки оригінальній заливці. І все це — за півгодини! думаю, вам сподобається! опис приготування: Якщо вам до вподоби цікаві смакові поєднання і естетично красивий вид готового блюд...

Афганський плов

Афганський плов

Готується афганський плов з прекрасно нам відомих інгредієнтів — Мал, морква, цибуля, баранина. Однак рецепт афганського плову містить ряд хитрощів, відрізняють його від інших видів цієї страви. опис приготування: Традиційно афганський плов готується саме так, як написано в моєму рецепті, тіль...