Рецепти womanlife.com.ua

Бабусин рецепт огірків

Бабусин рецепт огірків

Найулюбленіші квашені огірки — бабусині! Такий рецепт не підведе ніколи, він точно перевірений часом і досвідом. Спробуйте і ви приготувати соління! опис приготування: Як же хочеться подати до смаженого або відварного картоплі хрусткі солоні огірочки, насолоджуючись їх важким смаком. Саме тому...

Адигейський сир з помідорами

Адигейський сир з помідорами

Хочете спробувати щось новеньке до приївся гарнірів? Тоді рекомендую дізнатися, як приготувати адигейський сир з помідорами. легко, швидко і смачно, тільки заради цього такий сир коштує купити. опис приготування: спосіб, як зробити адигейський сир з помідорами, досить простий, але на смак вихо...

Баклажани на решітці на багатті

Баклажани на решітці на багатті

Ділюся простим і корисним рецептом приготування баклажанів на решітці на багатті. Виходить ситна і смачна рум'яна закуска. Можна подавати до шашлику, а можна — замість шашлику! Смачний і соковитий! опис приготування: Ці баклажани на решітці на багатті — відмінна закуска для літніх і осінніх пі...

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Бастурма з яловичини по-вірменськи

Рецепт бастурми з яловичини по-вірменськи для цінителів пікантною холодної закуски. Дивимося і записуємо рецепт вже зараз! опис приготування: Для приготування бастурми з яловичини по-вірменськи нам знадобиться яловича вирізка, пакетик солі і перцю, напівпакет хоп-сунелі, полпакетіка червоного ...

Бефстроганов в лаваші

Рецепти салат «літній»

Бефстроганов або м'ясо по-строгановски - тонко нарізані шматочки яловичини в сметанному соусі. Сьогодні ми загорніть його в тонкий вірменський лаваш. Хрусткий лаваш з соковитою м'ясною начинкою… Дуже смачно! опис приготування: Готується ця закуска швидко і легко, якщо ви знаєте деякі тонкощі. ...

Баклажани з часником на зиму

Баклажани з часником на зиму

ця заготовка — консервація немає, але вона прекрасно зберігається в холодильнику близько року. Дістанеш взимку таку баночку баклажанів — і серце радіє, адже взимку вони жах які дорогі. Раджу приготувати хоча б пару баночок! опис приготування: Рецепт цієї заготовки давно перевірений: виходить д...

Баклажани смажені «хвіст павича»

Баклажани смажені «хвіст павича»

Відома всім закуска з баклажанів для святкового столу. Розповідаю і показую простий рецепт приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст ";. опис приготування: Для приготування баклажанів смажених "; Павлиний хвіст" нам знадобляться середні баклажани, свіжі, тверді. Різати будемо їх акура...

Австралійське тістечко

Австралійське тістечко

Дуже швидке в приготуванні і солодке тістечко точно порадує ваших близьких і гостей! Цей варіант відмінно підійде тим, кому необхідно швидко приготувати якийсь десерт без втрати смаку. опис приготування: Мало хто знає, як приготувати австралійське тістечко, але це зовсім нескладно! Це дійсно о...

Білоруські деруни

Білоруські деруни

Напевно, важко знайти таку людину, яка б не знала, як готувати деруни. Але сьогодні я хочу поділитися з вами справжнім рецептом білоруських дерунів, які робила мені моя бабуся. опис приготування: деруни — це дуже смачне блюдо білоруської кухні, яке знайоме мені не з чуток. Моя бабуся (вона бу...

Брага з яблук

Брага з яблук

Пропоную вам простий рецепт браги з яблук — універсального продукту, який можна вживати як самостійний напій, або використовувати для подальшого виробництва домашнього алкоголю. пробуємо? опис приготування: Простий рецепт браги з яблук особливо актуальний для щасливих володарів присадибних діл...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Брускетта з томатами

Брускетта з томатами

Цей легкий тост гармонійно впишеться в ваше літнє меню, а приготований в холодну пору року, нагадає про сонячні дні, буяння фарб і свіжості морського прибою. опис приготування: З вчорашнього хліба ми робимо грінки, а італійці - брускетту. Наші грінки, звичайно, супер закуска. Але італійська бр...

Безалкогольний апельсиновий пунш

Безалкогольний апельсиновий пунш

Удар — алкогольний коктейль, який містить фрукти або фруктовий сік. Я пропоную приготувати безалкогольну версію пуншу на основі апельсинового соку. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольний апельсиновий пунш. Якщо використовуєте несолодкі соки, то можна дода...

Білі гриби в мультиварці

Білі гриби в мультиварці

Білі гриби, приготовані в мультиварці, виходять дуже смачними і в процесі термічної обробки втрачають менше своїх корисних властивостей, ніж приготовані в сковороді або каструлі. опис приготування: Білий гриб називають королем грибів, т.к. своїм смаком і користю для організму людини він переве...

Баклажани з сиром

Баклажани з сиром

баклажани — це смачно, сир — це теж смачно, а баклажани з сиром — це смачно в квадраті! опис приготування: Чи не кожен вміє готувати баклажани — цей овоч чомусь не користується великою популярністю в наших краях. Якщо ви не знаєте, що можна приготувати з баклажанів — цей рецепт до ваших послуг...

Ботвінья з огірками

Ботвінья з огірками

Рецепт приготування Ботвинов з щавлю, свіжих огірків, зелений, гірчиці і квасу. опис приготування: Для приготування ботвіньі найкраще брати кислий квас. До Ботвінов добре подати по одній лід. приготування: Перебрати і промити щавель під холодною водою. Відварити щавель у власному соку, дати ох...

Баклажани в кисло-солодкому соусі

Баклажани в кисло-солодкому соусі

Баклажани в кисло-солодкому соусі — справжній делікатес, чий смак не може не порадувати гурманів. Рецепт про те, як рядовий продукт перетворити в вишукане частування! опис приготування: Баклажани в кисло-солодкому соусі дуже просте і швидке блюдо. Його дуже добре використовувати як гарнір до м...

Braun від Nuta

Braun від Nuta

Рецепт супершоколадного десерту на основі вареного нуту. Його варто приготувати хоча б раз, щоб особисто переконатися - там немає ніякого бобового присмаку. опис приготування: Докладніше, як приготувати Брауні з нуту, я розповім нижче. Якщо використовуєте консервований нут, то в складі не пови...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Безе з яблуками

Безе з яблуками

Рецепт безе з яблуками — повітряного ласощі для всієї родини. Що може бути краще ніж солодкі збиті білки і кисло-солодкі яблука, та ще й з морозивом! опис приготування: Приготування безе вимагає певної вправності. Ваша духовка теж повинна відповідати, щоб безе вийшло таким, як треба: НЕ Клеклі...