Рецепти womanlife.com.ua

Боби зі свининою

Боби зі свининою

Поспішаю поділитися з вами доступним і дуже вдалим варіантом, як приготувати боби зі свининою. ситно, апетитно і дуже смачно — то, що треба для обіду або вечері. опис приготування: 1. На сковороду налийте трохи олії і розігрійте. 2. м'ясо вимийте, обсушити і наріжте кубиками. Обсмажте на сильн...

Баклажани в гострому соусі

Баклажани в гострому соусі

Готувати баклажани часто дуже просто, головне, підібрати до них смачний соус. Дуже добре підходить до баклажанів томатний соус, тому пропоную приготувати баклажани в гострому соусі з помідорів. опис приготування: Купити баклажани в літньо-осінній період не складає труднощів, тому, раджу готува...

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Бебі-кальмари з зеленими помідорами

Зелені помідори завдяки своїй кислинки в поєднанні з гострим перчиком і спеціями стають пікантним, ароматним блюдом, який відмінно гармонує з кальмарами. опис приготування: Більшість людей ставиться до морепродуктів позитивно, а деякі від них прямо-таки без розуму. На жаль, людська фантазія за...

Брошет з курки

Брошет з курки

брошет — це той же шашлик, тільки на дерев'яних шпажках і в кілька разів менше. Брошет може бути з м'яса, риби, птиці і навіть овочів, попередньо замариновані в спеціальному соусі. опис приготування: Зустріти в назві меню блюдо "; брошети з курки" можна в будь-якому столичному ресторані. Ця ст...

Биточки з пшоняної каші

Торт «Данді»

Забутий рецепт дуже смачної страви. Хочу поділитися з вами, як приготувати биточки з пшоняної каші. Часу займе зовсім небагато, а як сподобається дітлахам (та й дорослі із задоволенням скуштують)! опис приготування: Це дуже смачні биточки з горіховим смаком, приготувати їх можна і на сніданок,...

Булочки з корицею в глазурі

Булочки з корицею в глазурі

Рецепт приготування булочок з корицею і глазур'ю з молока, цукрової пудри і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом ви отримаєте 20 ароматних булочок. охолоджене тісто для печива, пакет (наприклад, Піллсбері)  — 1 штука розм'якшене вершкове масло— 2 Ст. ложки коричневий цуко...

Баклажани по-бакинські

Баклажани по-бакинські

такі баклажани — це справжнє свято шлунка, так що не пропустіть нагоду приготувати це приголомшливе блюдо. його, до речі, можна їсти як відразу, так і закатати на зиму, дуже зручно, Чи не справедливість? опис приготування: Скільки я заготовок в своєму житті не перепробувала, але все ж немає ні...

Ананасовий торт

Ананасовий торт

Ананасовий торт — класика жанру! Такий торт завжди виходить і смачний і красивий. Якщо Ви ще жодного разу не готували його самі в домашніх умовах, то думаю, зараз дуже вдалий час це зробити! опис приготування: Ананасовий торт — це дуже смачний торт. До речі, готується він досить стандартним сп...

Баклажани по-Пармськи

Баклажани по-Пармськи

Баклажани по-Пармська дозволять побувати в Італії, поблизу однойменної річки. Темпераментні люди і чудова їжа — ось, що вас чекає на узбережжі Парми. А поки отримаємо задоволення смачними баклажанами. опис приготування: Баклажани по-Пармська готуються наступним чином. Баклажани злегка обсмажує...

Biskvitnoe тісто

Biskvitnoe тісто

Рецепт приготування бісквітного тіста. опис приготування: Розбити яйця і відокремити білки від жовтків. Білки збити в мисці міксером в піну на високій швидкості. Жовтки розтерти в окремій мисці з цукром. Обережно додати в жовтки 1/3 збитих білків, акуратно перемішати і додати просіяне борошно ...

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці

Стегна в мультиварці - це дуже ситно, соковитий, ароматно і ситно! Таке блюдо не соромно і гостям на святковий стіл подати, і з сім'єю покуштувати. Обов'язково спробуйте приготувати! Смачно і просто! опис приготування: Рецепт приготування стегон в мультиварці сподобається тим, хто любить незви...

Бисквитные оладьи с черной смородиной

Бисквитные оладьи с черной смородиной

Вот вам очень выгодный рецепт, как приготовить бисквитные оладьи с черной смородиной. Их вкус одновременно сладкий, с тонкой кислинкой. Они воздушные и нежные внутри, но с хрустящей корочкой снаружи. опис приготування: Ягоды каждый раз можно менять, отлично подойдут все, що ви любите, наприкла...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Азіатський салат з огірком і пекінською капустою

Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, огірка і пекінської капусти з арахісом. опис приготування: нагріти духовку. У невеликій мисці змішати сік лайма, оцет, олія, червоний перець пластівцями і часник. Наколоти стейк на всьому протязі з вилкою, викласти в неглибокий посуд. Залити ...

Бездрожжевые пончики

Бездрожжевые пончики

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати бездріжджові пончики. Для отримання пишної випічки зовсім не обов'язково використовувати дріжджі. І сьогодні я вам це доведу! Смачний десерт всім на радість! опис приготування: Випічка без дріжджів вважається більш корисною. І тому сьогодні я виріш...

Баклажани під соусом

Баклажани під соусом

Хочу запропонувати просту і дуже смачну дієтичну їжу. це — баклажани, запечені під соусом зі свіжих томатів зі спеціями і часником, гірким перцем. опис приготування: У спеку приготуйте баклажани під овочевим соусом. Блюдо готується півгодини, виходить ситним і дуже соковитим. До нього можна по...

Баклажани по-імеретинськи

Баклажани по-імеретинськи

Завжди хотіла спробувати приготувати баклажани по-ізраїльських в домашніх умовах. Ось вирішила ризикнути і у мене вийшло, тому тепер цим рецептом ділюся з усіма. опис приготування: Спробуйте приготувати баклажани по-ізраїльських в домашніх умовах за цим рецептом. Салат можна вживати як самості...

Баранина смажена на сковороді з цибулею

Баранина смажена на сковороді з цибулею

баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Барак-чучвара (пельмені по-узбецьки)

Рецепт приготування пельменів по-узбецьки з начинкою з яловичини. опис приготування: Бульйон для варіння пельменів по-узбецьки можна приготувати з води, обсмаженого до золотистого кольору цибулі, солі, перець і lavrovogo список. приготування: Пропустити яловичину через м'ясорубку разом з ріпч...

Бабка

Бабка

бабка — це не тільки просторічне назву літньої жінки, але ще і дуже смачне картопляне блюдо, особливо поширене в Білорусі та Литві. Простий рецепт бабки — до вашої уваги. опис приготування: бабка — улюблене блюдо моєї студентської молодості. Блюдо відповідало практично всім критеріям студентсь...