Рецепти womanlife.com.ua

Борщ зі бурякової бадиллям

Борщ зі бурякової бадиллям

Рецепт приготування борщу з бурякової гички, картоплі, кабачка, помідорів, морква і цибуля. опис приготування: З бурякової гички можна приготувати смачний наваристий борщ. приготування: Розігріти масло в сковороді і обсмажити нарізані цибулю, морква, помідори і кабачки. Довести воду до кипіння...

Аджабсандал

Аджабсандал

Adjab стілець — це ароматне, ситне і красиве блюдо кавказької кухні. найсмачніше, звичайно, виходить Аджаб сандал влітку, коли під рукою є велика кількість свіжих молодих овочів. опис приготування: фіолетовий баклажан, червоний перець, наповнений сонцем помідор, остренький часник, фіолетовий а...

Баклажани з цибулею як гриби

Баклажани з цибулею як гриби

думаю, не помилюся, якщо скажу, що баклажани є одним з найбільш затребуваних овочів для заготовок на зиму. Ділюся рецептом баклажанів з цибулею, які за смаком будуть схожі на гриби. опис приготування: Якщо в ваших краях не ростуть гриби або не було часу щоб відправитися за ними в ліс, не біда,...

Акула на пару

Акула на пару

М'ясо акули є звичайним морепродуктів в багатьох країнах, включаючи Японію, Австралію і Нову Зеландію. Особливо цінуються плавці, з них готують суп. Я розповім, як приготувати акулу на пару. опис приготування: М'ясо акули володіє дуже коротким терміном придатності, воно не може довго зберігати...

Брага з яблук

Грибна лазіння

Пропоную вам простий рецепт браги з яблук — універсального продукту, який можна вживати як самостійний напій, або використовувати для подальшого виробництва домашнього алкоголю. пробуємо? опис приготування: Простий рецепт браги з яблук особливо актуальний для щасливих володарів присадибних діл...

Аджи-де-Галлина

Аджи-де-Галлина

Рецепт приготування курячого супу-пюре Аджи-де-Галліна. Спробуйте, не пошкодуєте. опис приготування: Покласти курячі грудки, цибуля, морква, 2 зубчики часнику у велику каструлю, влити 2 літра води і повільно довести до кипіння на середньому вогні. зняти піну, зменшити вогонь до середньо-низько...

Боби з артишоками

Боби з артишоками

Рецепт приготування страви з бобів і артишоків, забезпечене зеленню та спеціями опис приготування: Боби укладаються на друшляк, промиваються, після чого залишаються в ньому до повного стікання води. Морква нарізають невеликими кубиками. Перекладіть Ваші боби в каструлю і залийте водою «з голов...

Борщ «пісний»

Борщ «пісний»

Рецепт приготування пісного супу. Традиційна російська кухня. опис приготування: Для початку потрібно нарізати картоплю, покласти в каструлю, залити водою і включити вогонь. Перець і цибулю нарізати дрібно. За допомогою дрібної терки натерти буряк. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Влити т...

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Біфштекс з яловичини на сковорідці

Bifshteks — одне з найпопулярніших страв з яловичини в усьому світі. вважається, що кожен поважаючий себе кухар повинен уміти правильно готувати біфштекс. А це не так просто, як здається. опис приготування: Біфштекс готується тільки з яловичини, тому він, власне кажучи, так і називається (англ...

Апельсиновий джем

Апельсиновий джем

Апельсиновий джем неймовірно смачні ласощі. Рецепт англійської заготовки — апельсинового джему неймовірно простий. Переконайтеся в цьому самі! опис приготування: Перш ніж приступати до варіння апельсинового джему, з належним трепетом поставтеся до покупки апельсинів і лимонів, з яких будете ва...

Булочки «Даугавіня»

Булочки «Даугавіня»

ніжні, повітряні і легкі як пух булочки "; Даугавіня ";. Варто спробувати тільки одну булочку, і вони вам так сподобаються, що напевно захочете спекти їх знову. Дуже простий спосіб замісу і формування. опис приготування: Вам доведеться потрудитися всього лише 2 рази по 10 хвилин — при замішува...

Баранина смажена на сковороді з цибулею

Баранина смажена на сковороді з цибулею

баранина, смажена на сковороді — справжній делікатес, який потрібно вміло приготувати. Хоча по суті, баранину важко зіпсувати. Сьогодні ми приготуємо маринад, який зробить баранину вишукано ніжною. опис приготування: баранина, смажена на сковороді виходить надзвичайно ніжною і смачною. Вона пр...

Булочки з чорносливом

Булочки з чорносливом

Булочки з чорносливом — булочки дуже смачні і ситні. Особливо якщо в тісто замішати мак, а в начинку до чорносливу додати сир! Зустрічайте оригінальний рецепт приготування булочок з маком! опис приготування: Булочки з чорносливом — дуже легкі, в плані приготування, булочки. Тісто для них ви мо...

Баклажани з болгарським перцем і печерицями

Баклажани з болгарським перцем і печерицями

Рецепт приготування баклажанів з печерицями і болгарським перцем. Блюдо виходить смачним і корисним. опис приготування: Для приготування цієї страви нам знадобиться болгарський перець, баклажан і свіжі шампіньйони. Імбиром можна сміливо замінити часник. баклажани— 2 штуки спеції— 1 За смаком...

Бісквітний торт з коньяком

Бісквітний торт з коньяком

Я не можу себе зарахувати до аматоркам алкоголю. Особливо це стосується міцних напоїв. Однак у випічці вони виглядають шикарно! ось, як приготувати бісквітний торт з коньяком! опис приготування: Такий обладнаний тортик я готувала в цьому році на день народження близької подруги. Вона дуже люби...

Баклажани з морквою і часником на зиму

Баклажани з морквою і часником на зиму

Сезон консервації в самому розпалі, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати баклажани з морквою і часником на зиму. Цей рецепт обов'язково сподобається всім любителям баклажанів. опис приготування: рецепт баклажанів, маринованих з часником і морквою в кисло-солодкому соусі...

Булочки з сирного тесту

Булочки з сирного тесту

Булочки з сирного тесту відрізняються від звичайних тим, що вони набагато ніжніше. Завдяки сиру вони мають підвищений вміст кальцію, тому їх корисно давати на полуденок дітям. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати булочки з сирного тесту, то просто прочитайте цей рецепт. З н...

Баранячі котлети

Баранячі котлети

Рецепт приготування котлет з баранини, картоплі і часнику. опис приготування: На гарнір до баранячим котлет добре подати смажену картоплю, тушковану в маслі моркву і зелений салат. приготування: Прокрутити баранину через м'ясорубку і викласти в миску. Прокрутити через м'ясорубку сиру картоплю ...

Брага з меду для самогону

Брага з меду для самогону

Брага з меду для самогону є основою для чудового напою з неповторним медовим ароматом - самогону, має дуже цікавий смак. Спробуйте її приготувати, адже це дуже легко! опис приготування: Мед далеко не завжди бродить добре, тому його необхідно прокип'ятити, щоб отримати глюкозу (яка потрібна для...

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья по старорусскому рецептом

Ботвінья - старовинне блюдо російської кухні з різною бадиллям (молоде листя) на кислом квасе. Кожна господиня готувала ботвінью за своїм рецептом. Для святкового варіанту додавали рибу і м'ясо раків. опис приготування: Цей холодний суп готується на основі бадилля - будь-яких їстівних листя: м...