Рецепти womanlife.com.ua

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі

Млинці мереживні тонкі так приємно їсти! Їх можна розглядати на світло, рвати як тонкий папір, наповнювати м'ясної, овочевий або фруктовою начинкою. Мереживні млинці дуже ніжні і смачні. опис приготування: Млинці мереживні тонкі можна подавати з солодкими соусами, а можна наповнити будь-якою ...

Баранячі реберця в мультиварці

Баранячі реберця в мультиварці

баранячі реберця, приготовані в мультиварці - це неймовірно смачне і ситне блюдо! Дуже раджу спробувати! опис приготування: Якщо приготувати баранячі реберця разом з овочами, Вам зовсім не потрібно буде гарнір - таке блюдо послужить цілком самодостатнім обідом, крім того баранина вийде більш с...

Баклажани по-дагестанських

Баклажани по-дагестанських

Ви не пробували баклажани з бараниною? Наполегливо рекомендую, поєднання що треба! А за рахунок помідорів блюдо виходить соковитим. На гарнір зазвичай готую відварну картоплю або макарони. опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування баклажанів по-дагестанських. Блюдо готується на...

Млинці з консервованим лососем і рисом

Млинці з консервованим лососем і рисом

Поєднання перерахованих інгредієнтів часто зустрічаються в салатах. А якщо такий салат використовувати як начинку для млинчиків? Це дуже смачно і яскраво! опис приготування: До лососевим відносяться кілька видів риби — сьомга, форель, горбуші. Тому можна використовувати будь-яку консервовану р...

Брускетта з зеленню і козячим сиром

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Рецепт приготування гарячих італійських бутербродів із зеленню і козячим сиром. Дуже гарна літня закуска, підходить для виїздів на природу або швидких сніданків. ситно, смачно і оригінально. опис приготування: Брускетта з козячим сиром і зеленню — це італійська варіація самого тривіального бут...

Баранина з кус-кусом

Баранина з кус-кусом

Рецепт приготування баранини з крупою кускус. Ця африканська крупа дуже добре поєднується з бараниною. опис приготування: Баранина дуже популярна і є улюбленим продуктом у багатьох національних кухонь, особливо це помітно у народів Півдня. Баранину дуже добре подавати з рисом, а також, можна с...

Біфштекс рубаний (яловичина)

Біфштекс рубаний (яловичина)

Після того, як мій чоловік поїв котлети не з фаршу, а з рубаного м'яса, то вони стали його улюбленими. Адже в них відчувається соковитість і більш насичений смак. Теж спробуйте цей варіант. опис приготування: Мій рецепт відноситься до англійської кухні. Його прийнято подавати з овочами або каш...

Бефстроганов в лаваші

Бефстроганов в лаваші

Бефстроганов або м'ясо по-строгановски - тонко нарізані шматочки яловичини в сметанному соусі. Сьогодні ми загорніть його в тонкий вірменський лаваш. Хрусткий лаваш з соковитою м'ясною начинкою… Дуже смачно! опис приготування: Готується ця закуска швидко і легко, якщо ви знаєте деякі тонкощі. ...

Батончики «мюслі» з горіхами кешью

Батончики «мюслі» з горіхами кешью

Рецепт приготування батончиків «Мюслі» з вівсяних пластівців, фініків, горіхів кешью, кленового сиропу і кориці. опис приготування: Це хрустке корисне ласощі припаде до душі всієї сім'ї. До того ж в батончиках мінімум калорій. За цим рецептом у вас вийде 16 батончиков. фініків без кісточок— ...

Бананові пончики в глазурі

Бананові пончики в глазурі

Рецепт приготування пончиків з бананами, волоськими горіхами, кокосовою стружкою і глазур'ю з молока і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 3 десятка пончиків. яскраві пончики — відмінне блюдо для дитячого свята. дуже стиглі банани— 2 штуки бавовна— 2 Ст. ложки вані...

Баклажани з моцарелою і помідорами

Баклажани з моцарелою і помідорами

шукайте вишукану, апетитну і нескладну закуску? Тоді я хочу запропонувати вам простий рецепт баклажанів з моцарелою і помідорами. Це неймовірно смачно і красиво. опис приготування: Плюс цієї закуски в тому, що баклажани з моцарелою і помідорами в домашніх умовах можна подавати як рулетиками, т...

Бручетта з помідорами чері і базиліком

Бручетта з помідорами чері і базиліком

Рецепт приготування бручетти з багета з часником, помідорами чері та базиліком. опис приготування: Бручетта - гаряча італійська закуска, представляє собою підсмажені в маслі скибочки пшеничного хліба з різноманітною начинкою. Бручетту можна подавати до чаю на сніданок або до супу з різними соу...

Бананові млинці на кефірі

Бананові млинці на кефірі

Пропоную вам простий і смачний рецепт - бананові млинці на кефірі. Рецепт сподобається багатьом, млинці виходять солодкими і ароматними. Вони відмінно підійдуть до чаю або кави на сніданок. опис приготування: Якщо вам попалися солодкі банани, цукор можна в тісто не додавати, особливо, якщо ви ...

Баварські новорічні кекси

Баварські новорічні кекси

Рецепт приготування капкейков з ваніллю, мигдальним екстрактом і кремом з вершкового масла, білого шоколаду, молока і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 30 капкейков. Поєднання білої глазурі з синім прикрасою робить ці капкейкі по-справжньому «зимовими». Замість кап...

Баклажани в томатному соусі

Баклажани в томатному соусі

Шукайте варіант апетитною овочевий закуски? можливо, вам сподобається цей нескладний рецепт приготування баклажанів в томатному соусі з хрусткою сирною скоринкою. опис приготування: Ці апетитні баклажани в томатному соусі в домашніх умовах стануть справжньою знахідкою для тих, хто любить овоче...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Баранячі реберця

Баранячі реберця

Якщо ви не знаєте, як смачно зробити баранячі реберця в домашніх умовах, тоді пропоную вам простий покроковий рецепт приготування їх на вугіллі, який не залишить вас байдужими. опис приготування: Це досить класичний рецепт баранячих реберець на багатті, який не вимагає особливих навичок або ве...

Бабка

Бабка

бабка — це не тільки просторічне назву літньої жінки, але ще і дуже смачне картопляне блюдо, особливо поширене в Білорусі та Литві. Простий рецепт бабки — до вашої уваги. опис приготування: бабка — улюблене блюдо моєї студентської молодості. Блюдо відповідало практично всім критеріям студентсь...

Бастурма по-вірменськи

Бастурма по-вірменськи

Багато любителів м'ясних пряних закусок знають, що таке бастурма. Це в'ялена яловича вирізка, яка добре пресується і щедро присмачується приправами і сіллю для більш насиченого смаку. опис приготування: Щоб блюдо правильно вийшло, його слід сушити в провітрюваному місці два тижні. Таку закуску...

Балтійський сирний суп

Балтійський сирний суп

Рецепт приготування балтійського сирного супу. опис приготування: У супі відмінно поєднуються сир, домашні сухарики зі смаком часнику, свіжа зелень. Перець мелений і сіль— — За смаком ...