Рецепти womanlife.com.ua

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса

Борщ без м'яса сподобається всім. Він багатий на вітаміни овочів, виходить дуже ароматним і смачним. Насолоджуйтесь! Рецепт борщу без м'яса — вам на допомогу. опис приготування: Рецепт борщу без м'яса особливо сподобається вегетаріанцям і тим, хто поститься. Його приголомшливий насичений арома...

Бананові пончики в глазурі

Бананові пончики в глазурі

Рецепт приготування пончиків з бананами, волоськими горіхами, кокосовою стружкою і глазур'ю з молока і цукрової пудри. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 3 десятка пончиків. яскраві пончики — відмінне блюдо для дитячого свята. дуже стиглі банани— 2 штуки бавовна— 2 Ст. ложки вані...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Будайський сирник

Будайський сирник

Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...

Блины из кефира

Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)

Еще один вкусный рецепт, как приготовить блины из кефира. Так, так, именно на кефире, а не на молоці. Он отлично подходит для выпечки тонких блинчиков, которые подают на завтрак или полдник. опис приготування: Млинці можна подавати на сніданок, на обід, на ужин и на полдник. Сладкие блинчики б...

Безе рецепт класичний

Безе рецепт класичний

от скажіть, ну хто хоча б раз в житті не куштував легке і повітряне безе? А як на рахунок приготувати самостійно? повірте, це не складно! Ділюся з вами класичним рецептом приготування безе. опис приготування: Перед вами — безе рецепт класичний. У каструлі з'єднуємо яєчні білки з цукром, ретель...

Бозбаш-куфта

Бозбаш-куфта

Цей чудовий супчик — справжній подарунок для всіх гурманів і любителів кавказької кухні. Він неймовірно смачний, з неповторним ароматом і досить незвичайними інгредієнтами. опис приготування: Рецепт приготування бозбаш-кюфта відноситься до азербайджанської кухні, цей суп є різновидом кюфта, ал...

Апельсиновий коктейль смузі

Апельсиновий коктейль смузі

Освіжаючий річний коктейль з апельсинового шербету і крему. опис приготування: Змішуємо всі інгредієнти за допомогою блендера до однорідної густої маси. розлити в 6 склянок. Подавати відразу ж. апельсиновий шербет— 750 мілілітрів deyrilend крем— 400 мілілітрів ванільний йогурт— 250 мілілітрі...

Брізоль куряча

Брізоль куряча

Вашій увазі пропоную простий рецепт брізолі курячої. Якщо раптом хто не знає, бризоль - це особливий вид котлети, великий, м'якої, ситної і соковитою. Спробуйте, смачно до неподобства, вам сподобається! опис приготування: Перед вами простий рецепт смачного страви, і я з радістю вам розповім, я...

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Баклажани з волоськими горіхами на зиму

Ділюся рецептом дуже смачної заготовки на зиму з баклажанів з волоськими горіхами. Процес приготування нескладний, а виходить закуска гідна святкового столу. опис приготування: Якщо любите гостре, то в начинку можна додати стручок гострого перцю. Із зелені підійде кінза, петрушка або кріп. А в...

Борщ з кислим молоком

Борщ з кислим молоком

Уявляю Вашій увазі рецепт приготування холодного борщу з буряка, капусти, кислого молока, лука, моркви і картоплі. опис приготування: Додавши в борщ кисле молоко, ви отримаєте густий вершковий суп, який відмінно Вас наситить і освіжить в жарку погоду. Борщ ми приготуємо на основі варених овочі...

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Баранина на кісточці з помідорами і вином

Рецепт приготування баранини на кісточці з вином і помідорами. Тертий свіжий картопля і імбир додаємо до реберцям. опис приготування: Баранячі реберця дуже добре поєднуються з картоплею. Овочево-винний соус з м'ясом - відмінний смак. Приготувати страву не складно. реберця баранячі— 1 кілогра...

Бублики тыквенные

Бублики тыквенные

Рецепт бублики тыквенные — приготування випічки з гарбузом і мигдалем. Традиційна російська кухня. опис приготування: Дріжджі розчиняються в теплій воді, після чого в них всипається борошно і додається цукор. Далі слід яйце, масло і сіль. З наявних інгредієнтів замісіть тісто. Як тільки воно г...

Борщ з борщівника

Борщ з борщівника

Рецепт приготування борщу з борщівника, буряка, картоплі, зеленої цибулі і бурякового відвару. опис приготування: Борщівник - багаторічна трав'яниста рослина сімейства зонтичних з зазубреними листям. За старих часів борщем називалася юшка з борщівника, а саме відвар борщівника на буряковому кв...

Млинці на сироватці з яйцями

Млинці на сироватці з яйцями

Основою для млинців може стати будь-який кисломолочний продукт. Цей рецепт про те, як зробити млинці на сироватці з яйцями. Вони виходять тоненькими, м'якими і дуже смачними. опис приготування: Рецепт приготування млинців на сироватці з яйцями — це гідна альтернатива більш дорогому молоку. Мли...

Булочки в хлібопічці

Булочки в хлібопічці

З появою такого «розумного» побутового приладу, як хлібопічка, домашня випічка перетворилася в простий і приємне проведення часу. Спробуйте приготувати смачні здобні булочки в хлібопічці, і переконайтеся в цьому самі! опис приготування: повірте, дізнавшись, як зробити булочки в хлібопічці, ви ...

Безе з ревенем і малиною

Безе з ревенем і малиною

Рецепт приготування легкого десерту з ревеню, малини і безе. опис приготування: змішати ревінь, малину, цукор і борошно в каструлі і варити на середньому вогні, приклад 5 до 7 хвилин. Зменшити вогонь і варити 20 до 30 хвилин, поки ревінь не стане м'яким. Викласти масу в форму для випічки і від...

Бразильські сирні булочки

Бразильські сирні булочки

Рецепт приготування булочок з гранульованим сиром. опис приготування: Ці чудові маленькі булочки стануть відмінною закускою. Готуються вони простіше, ніж ви думаєте. води— 1/2 склянки солі— 1/4 чайних ложки(з гіркою) яйця— 1 1/2 штуки гранульованого сиру Котіха— 120 грам(плюс додатковий сир ...

Білі мариновані гриби

Білі мариновані гриби

Жодне російське застілля не обходиться без солоних і грибів. А якщо це ще й білі гриби, то від вашої закуски швидко прохолоне слід. Сьогодні я розповім вам, як приготувати білі мариновані гриби. опис приготування: Такі гриби відмінно простоять у вас всю зиму і будуть радувати вас в будь-яку тр...

Болонська лазіння

Болонська лазіння

Болонська лазіння відмінно поєднується з соусом бешамель, м'ясним фаршем і томатним соусом. кількість порцій: 8 гриби— 250 грам цибулина— 1 штука оливкова олія— 4 Ст. ложки(2 ст.ложки — для грибів, 2 ст.ложки — для фаршу) фарш із яловичини— 600 грам букет гарні— 1 штука кубик яловичого бульйон...