Рецепти womanlife.com.ua

Борщ з грибами

Борщ з грибами

Напевно, з усіх супів найулюбленіший у всіх це борщ. наваристий, смачний, який на наступний день стає ще смачніше. Чого тільки не додають в цей суп крім капусти і буряка. опис приготування: Описаний мною в цьому рецепті пісний борщ з грибами — легша і дієтична версія традиційного борщу. Проте,...

Безалкогольний апельсиновий пунш

Безалкогольний апельсиновий пунш

Удар — алкогольний коктейль, який містить фрукти або фруктовий сік. Я пропоную приготувати безалкогольну версію пуншу на основі апельсинового соку. опис приготування: Нижче я розповім докладніше, як приготувати безалкогольний апельсиновий пунш. Якщо використовуєте несолодкі соки, то можна дода...

Баранячі котлети

Баранячі котлети

Рецепт приготування котлет з баранини, картоплі і часнику. опис приготування: На гарнір до баранячим котлет добре подати смажену картоплю, тушковану в маслі моркву і зелений салат. приготування: Прокрутити баранину через м'ясорубку і викласти в миску. Прокрутити через м'ясорубку сиру картоплю ...

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи

Баклажани по-єгипетськи — просте, але дуже смачне і оригінальне блюдо. Ця чудова гостра, пряна закуска підійде до будь-якого столу! А головне — всі інгредієнти доступні в будь-якому супермаркеті. опис приготування: Рецепт приготування баклажанів по-єгипетськи: готуємо баклажани. 1. баклажани п...

Булочки из дрожжевого теста

Рецепти салат «Капуста по-корейськи»

Булочки из этого теста получаются удивительно вкусными и нежными. Сьогодні я розповім, как приготовить булочки из дрожжевого теста с маком. Буде дуже смачно! опис приготування: Булочки из дрожжевого теста с маком получаются удивительно вкусными и ароматными. По бажанню, можно добавить в тесто ...

Банановий фостер

Банановий фостер

Не лякайтеся назви! банановий фостер — це досить простий у приготуванні десерт, який робиться з бананои з додаванням цукру і рому. Американське популярне солодка страва. опис приготування: Рецепт бананового Фостера відбувається зі штату Луїзіана (США). Там цей десерт — щось на зразок традиційн...

Аджика из перца и чеснока без варки

Аджика из перца и чеснока без варки

Сырая аджика не только вкусная и ароматная, але ще і дуже корисна. Подойдет в качестве дополнения к мясным блюдам и птице, картофелю и несладким пирогам, а також, к блюдам из круп. опис приготування: Для того, чтобы сырая аджика хорошо хранилась нужно: 1. Выбрать спелые овощи без повреждений. ...

П’ять пальців

П’ять пальців

Національне Казахське блюдо…. Моє дитинство… опис приготування: У каструлю покласти м'ясо, залити холодною водою і поставити на вогонь. Довести до кипіння, зменшити вогонь, зняти піну. Варити ~ 3 — 3,5 години при слабкому кипінні, прикривши кришкою, поки м'ясо не стане м'яким і буде дуже легко...

Млинці з ліверної ковбасою

Млинці з ліверної ковбасою

Сьогодні будемо готувати млинці з ліверної ковбасою. На мою думку, у цих млинчиків свій неповторний смак, який дуже сподобається тим, хто любить печінку і паштети. опис приготування: Я дуже люблю млинці з ліверної ковбасою. Начинка виходить такою ніжною, що прямо таки тане в роті. чарівне відч...

Млинці на сироватці тонкі з дірочками

Млинці на сироватці тонкі з дірочками

Смачні млинці виходять не тільки на молоці. Економні господині знають, як приготувати млинці на сироватці тонкі з дірочками, які нітрохи не поступаються молочним. Про всяк випадок ділюся рецептом. опис приготування: Млинці знайомі кожному з дитинства. Існує маса рецептів приготування млинців, ...

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи

Баклажани по-пекінськи — дуже популярне в Китаї блюдо, покроковий рецепт якого я і хочу вам показати. опис приготування: Баклажани по-пекінськи готуються дуже просто, з додаванням звичних китайської кухні інгредієнтів — перцю чилі, часнику, зеленої цибулі і свинячого фаршу. Блюдо виходить в ки...

Блінчатий пиріг

Блінчатий пиріг

Рецепт блінчатий пиріг — приготування пирога з млинців зі шпинатом і грибами. опис приготування: з інгредієнтів, які вказані в графі меню «Для тесту», замісіть це саме тісто, і спечіть млинчики з нього. Подрібніть в міксері і перемішайте з майонезом крабове м'ясо. Шпинат смажиться разом з часн...

Баклажани на грилі

Баклажани на грилі

Баклажани на грилі — чи не найпростіший спосіб приготувати цей овоч. Найпростіший, але не найгірший — блюдо виходить дуже ніжним і пікантним. опис приготування: Баклажани на грилі — страва, від якого віє Середземномор'ям. баклажани, оливкова олія, часник, базилік… нерозумно, що це блюдо відмін...

Баклажани в духовці на швидку руку

Баклажани в духовці на швидку руку

Дуже простий рецепт приготування неймовірно смачних баклажанів. Використовуйте улюблені поєднання овочів і улюблених спецій. опис приготування: Я взяла до баклажанів помідори, цибуля і часник. Зі спецій використовувала сіль, орегано, чорний мелений перець і італійські трави. баклажани— 3 шту...

Підбадьорливий зелений чай

Підбадьорливий зелений чай

Бадьорить може бути не тільки каву, але і чай, і в цьому ви переконаєтеся, приготувавши його за моїм рецептом! Чай виходить просто неперевершено ароматним і таким же смачним! опис приготування: На відміну від кави, цей напій корисний і бадьорить. Він прекрасно втамовує спрагу в спекотний літні...

Австралійські смажені курячі крильця

Австралійські смажені курячі крильця

Рецепт приготування австралійських смажених курячих крилець. Спробуйте самі і почастуєте ваших близьких. опис приготування: Найсмачніші курячі крильця! Спочатку з потрібно замаринувати в соєвому і устричному соусах, потім обваляти в борошні і обсмажити. Давайте готувати разом! курячих криле...

Апельсиновий пудинг

Апельсиновий пудинг

Класичний англійський десерт — апельсиновий пудинг завжди радує своїм ніжним смаком і легкістю приготування. Однак, для пудингу потрібна спеціальна форма. опис приготування: Апельсиновий пудинг готується практично півтори години, але воно того варто! Пудинг виходить дуже красивого кольору зовн...

Баклажани по-каталонски

Баклажани по-каталонски

Не знаю? яким блюдом прикрасити святковий стіл, підкажу вам відмінний варіант. Якщо ви любите баклажани, спробуйте їх приготувати по-каталонски, нафарширований їх овочами і сиром, а потім запечіть! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування баклажанів по-каталонски. Якщо у вас...

Аджабсандал

Аджабсандал

Adjab стілець — це ароматне, ситне і красиве блюдо кавказької кухні. найсмачніше, звичайно, виходить Аджаб сандал влітку, коли під рукою є велика кількість свіжих молодих овочів. опис приготування: фіолетовий баклажан, червоний перець, наповнений сонцем помідор, остренький часник, фіолетовий а...

Безе з шоколадом

Безе з шоколадом

Це справжні ласощі! Не просто хрустке безе, а з начинкою. А в начинке – шоколад, фундук і в'ялена вишня. опис приготування: Горіхи для начинки можуть бути будь-які, а також це можуть бути будь-які в'ялені ягоди і фрукти. білок яєчний— 3 штуки Funduk— 70 грам шоколад гіркий— 50 грам вишня в'я...