Рецепти womanlife.com.ua
Бринза запечена в духовці
Бринза запечена в духовці — дуже просте в приготуванні і смачна страва на балканський манер. Щось схоже часто готують в Болгарії, колишньої Югославії. опис приготування: мабуть, моє улюблене болгарське блюдо — бринза, запечена в духовці з овочами. Якщо бринза хороша, свіжа, то блюдо завжди вих...
Бефстроганов з яловичини з грибами
Бефстроганов з яловичини з грибами — блюдо для повноцінного буденного обіду, хоча і на свято його можна подати. Розкрию вам секрет смачного грибного соусу. Спробуйте! опис приготування: Пропоную вашій увазі простий рецепт бефстроганова з яловичини з грибами з фото. У цьому рецепті я так само п...
Баклажани з морквою і цибулею на зиму
Серед великої різноманітності заготовок на зиму варто виділити смачні баклажани з морквою і цибулею. Попередньо запечені в духовці, шматочки баклажанів виходять просто чудово! опис приготування: Для того, щоб приготувати смачні баклажани з морквою і цибулею на зиму, найкраще запекти або обсмаж...
Бастурма з яловичини
думаю, бастурму пробували все, і я знаю мало людей, які мають щось проти цієї смачної і пікантною закуски! А я вам розповім, як зробити бастурму з яловичини самостійно! Це дуже просто! опис приготування: якщо придивитися, то стає зрозуміло, що це дуже простий рецепт бастурми з яловичини, і впо...
Ліниві голубці (рецепти в мультиварці)
Дуже простий у приготуванні домашній торт із млинців і заварного крему. Особливу пікантність додає шоколад і ром. Випічка виходить м'якою і ніжне, і насправді тане в роті. рекомендую! опис приготування: Це покрокова інструкція, як приготувати млинцевий торт з вершковим кремом в домашніх умовах...
Англійський бісквіт
англійська бісквіт — це традиційна англійська випічка зі збитими вершками і полуницею. Ласунам присвячується опис приготування: Правильний рецепт традиційного англійського бісквіта, упевнений, стане в нагоді кожній господині. взагалі, варто один раз зважитися будинку спекти бісквіт і зробити з...
Банановий чізкейк з маскарпоне
Хочете здивувати казково смачним і надзвичайно ніжним десертом своїх рідних? Тоді пропоную вам приготувати легкий і ніжний банановий чізкейк. Цей десерт заслуговує найвищих похвал, а рецепт нескладний. опис приготування: Варіантів приготування чізкейк дуже багато: їх можна приготувати в духовц...
Бананові чіпси (сушені банани з корицею)
розповім вам, як приготувати бананові чіпси (сушені банани з корицею) — дуже корисну солодкість, яка допоможе підняти вам настрій. Вони відмінно підійдуть в якості легкого перекусу. опис приготування: За цим рецептом можна засушити банани в формі чіпсів до такого стану, яке вам подобається: за...
Борщ «гетьманський»
Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...
Баклажани на зиму без оцту
Рецепт дуже смачної заготовки з баклажанів на зиму. баклажани обсмажуються, а потім перекладаються часником і зеленню. Така закуска буде до місця на будь-якому застілля. опис приготування: До цієї закуски достатньо буде приготувати будь-який гарнір і смачний обід або вечерю буде готовий. Можна...
Бастурма з індички з коньяком
Этот простой рецепт бастурмы из индейки с коньяком стал уже классикой в узких кругах. перевірено: хто готував його хоч раз, вже до інших рецептами не вертався. Неймовірно смачно і дуже просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом бастурми з індички з коньяком! швидко готується (в порівня...
Баклажанна ікра
Баклажанна ікра — наша слабкість! смачна, яскрава за смаком, ароматна ікра з баклажанів. обов'язково спробуйте! Її можна їсти ложкою або намазувати на хліб. Вкуснятина! кількість порцій: 3 баклажани— 3 штуки перець солодкий— 2 штуки помідори— 3 штуки морква— 1 штука зелень, сіль, гострий перець...
Баранина в арабському стилі
Рецепт приготування баранини в арабському стилі кількість порцій: 6 м'якоті баранини— 1,5 кілограма чорносливу— 200 грам міцного гарячого чаю— 300 мілілітрів цибулина— 1 штука пучок петрушки— 1 штука пучок кінзи— 1 штука приправи до м'ясних страв— 1 Чайна ложка меленого імбиру— 0,5 чайних ложки...
Баклажани в маслі
Роблю завжди дуже багато заготовок з баклажанів, але ця смачніше всіх. Такі синенькі можна подати і як гарнір, і додати в салат, і смачно як самостійну страву. Готувати дуже просто! опис приготування: Цілком можна додати в баночку при консервуванні гілочку розмарину або чебрецю, — це додасть с...
Бефстроганов з кропом
Рецепт приготування страви бефстроганов. Для приготування цієї страви яловичина підходить найбільше. опис приготування: Бефстроганов є одним з класичних страв, з яким пов'язані легенди. як, напевно, і з будь-яким іншим знаменитим блюдом. Найчастіше, легенди зачіпають історію виникнення страви,...
Булочки з сиром та цибулею
Рецепт приготування булочок із сиром Чеддер, вершками і зеленою цибулею. опис приготування: Тісто для цих булочок можна приготувати за добу або за тиждень, заморозивши його в холодильнику. Попередньо розморожувати його не потрібно. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1 Чайна ложка вершкового масл...
Аджика справжня (абхазький рецепт)
Цей рецепт сподобається всім любителям гострих соусів. Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати аджику справжню. Смак виходить як у абхазької, особливо гострою аджики. Приступаємо до приготування. опис приготування: приготування справжньою, абхазької аджики не відніме у вас багато часу і зусиль....
Берлінер
Берлінер - це вид пончиків, які придумали в Берліні. Вони великі, пишні, без дірочки посередині, але зате з начинкою. Тому існує не мало смакових варіацій. Спробуємо одну з них. опис приготування: Рецепт не є складним, вам лише необхідно замішати дріжджове тісто, і дочекатися, поки воно піднім...
Білі гриби в сметані
ух, до чого ж вони смачні, ці білі гриби! Серед величезної кількості рецептів приготування боровиків, цей, мабуть, мій улюблений - нічого зайвого, але смак просто запаморочливий! опис приготування: Пропоную вам класичний рецепт білих грибів в сметані - їх, напевно, ще Іван Грозний їв та нахвал...
Badagi
Для тих, хто не знає: badagi — це спресований і згущений виноградний сік, використовуваний в грузинській кухні для приготування ряду солодощів та десертів. розповідаю, як зробити Бадагов. опис приготування: Якщо балуєтеся грузинською кухнею, зокрема десертами, то рано чи пізно вам доведеться д...