Рецепти womanlife.com.ua

Барбекю з баранини з кінзою

Барбекю з баранини з кінзою

Рецепт приготування смачного барбекю з баранини. американська кухня. кількість порцій: 4 баранина— 1,5 кілограма(нога, без кісток) лавровий лист— 1 штука червоне вино— 1 Склянка часник— 2 штуки складові: Змішуємо інгредієнти для маринаду. Маринуємо м'ясо ягняти протягом 4-5 годин. ...

Баклажани по-каталонски

Баклажани по-каталонски

Не знаю? яким блюдом прикрасити святковий стіл, підкажу вам відмінний варіант. Якщо ви любите баклажани, спробуйте їх приготувати по-каталонски, нафарширований їх овочами і сиром, а потім запечіть! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування баклажанів по-каталонски. Якщо у вас...

Білий квас

Білий квас

З настанням тепла особливої ​​актуальності набувають домашні напої, добре вгамовують спрагу. Тому на замітку пропоную вам відмінний рецепт приготування білого квасу. Дивіться і запам'ятовуйте! опис приготування: 1. Візьміть 2 столові ложки борошна, розведіть їх в невеликій кількості води. 2. Т...

Бефстроганов з мови

Бефстроганов з мови

Для багатьох може здатися, що бефстроганов з мови в домашніх умовах — блюдо не зовсім звичайне, але це не так. Субпродукти завжди вимагають до себе особливий "; підхід ";, тому їх слід обробляти. опис приготування: Спробуйте приготувати мову саме за цим рецептом. Попередньо обробіть його (відв...

Млинці на топленому молоці

Сазан гарячого копчення

Млинці на топленому молоці виходять ніжними, їх можна приготувати як тонкими, так і толстенькими. Це залежить від густоти тесту! Якщо є пряжене молоко — спробуйте! опис приготування: Млинці на топленому молоці я готую не надто тонкими і добре промазують маслом, може бути навіть дуже щедро. Але...

Азербайджанська долма «Три сестри»

Азербайджанська долма «Три сестри»

Розповім про рецепт не зовсім традиційної долми, а саме - як приготувати азербайджанську долму «Три сестри». Вона відрізняється своїм виглядом приготування і подачею, страва смачна і соковите. опис приготування: Для начинки використовую баранину (традиційний варіант), якщо такої немає, то її м...

Баклажани на зиму

Баклажани на зиму

Люблю готувати баклажани, а їсти їх люблю ще більше! даний рецепт, як приготувати бакалажани на зиму простий і дозволяє зберегти баклажани надовго. Овочі на смак схожі на мариновані гриби. опис приготування: Дуже рекомендую спробувати такий вид консервування баклажана. По перше, це дуже смачно...

Баклажани з морквою фаршировані

Баклажани з морквою фаршировані

Пропоную вашій увазі рецепт приготування фаршированих баклажанів з морквою. Це прекрасна закуска, дуже апетитна і пікантна. Зробити її досить просто, а результат — фантастичний. опис приготування: Такі баклажани з морквою, фаршировані в домашніх, умовах стануть відмінним доповненням до будь-як...

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником

Баклажани з сиром і часником — прекрасна святкова і повсякденна закуска. Дуже важливо відзначити, що цю закуску можна їсти як теплою, так і остигнула. Остившая вона набуває несподіваний смак. опис приготування: Баклажани з сиром і часником готуються дуже легко і швидко. Дам ще один практичний...

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Млинцева равлик з м'ясним фаршем

Млинцева равлик з м'ясним фаршем - це незвичайний пиріг, оформлений у вигляді равлика. Він складається з млинців з м'ясною начинки і смачною заливки з шаром сиру зверху. Дуже цікаве блюдо! опис приготування: Рецепт оригінальний і запам'ятовується. припускаю, що мало хто знає, як приготувати мл...

Бісквіт з бананом

Бісквіт з бананом

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати бісквіт з бананом і урізноманітнити Ваше вечірнє чаювання. Цей бісквіт відмінно прикрасить ваш святковий стіл і здивує гостей. опис приготування: Такий бісквіт може послужити як самостійним десертом, так і стати відмінним коржем для торта, а мій п...

Млинці з гарбузом

Млинці з гарбузом

Здивуйте своїх близьких незвичайним сніданком, дізнавшись в даному рецепті, як приготувати млинці з гарбузом за лічені хвилини. Корисне і смачне блюдо неодмінно оцінять і діти, і дорослі. Спробуйте самі! опис приготування: Подавати корисні млинці найкраще з сиропом і маслом. Гарячі і ароматні,...

Bražka на пшеницю

Bražka на пшеницю

Якщо ви раптом вирішите робити домашній самогон, то кращої основи, ніж бражка на пшениці ви не придумаєте. Тому, раджу запам'ятати рецепт бражки на пшениці і записати в куховарську книгу! опис приготування: Існує багато різних рецептів браги, не тільки на пшеницю. Якщо ви вирішили саме пшеничн...

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Баклажан з курячими ковбасками і сирно-сирної шапкою

Поєднання баклажанів і сирних сирів — одне з моїх улюблених. Ця страва досить ситне і багате смаком, щоб послужити вечерею, проте не важке і готується без використання масла і солі. опис приготування: За бажанням в сирно-сирну суміш можна додати не тільки петрушку, але і часник, аджику і інші ...

Біла глазур для паски

Біла глазур для паски

Пропоную простий рецепт, як швидко і красиво прикрасити домашню випічку. Така глазур підійде не тільки для паски, але і для святкових капкейков, бісквітів та інших ласощів. опис приготування: рецептів, як приготувати білу глазур для паски, багато, але всі вони ґрунтуються на двох інгредієнтах:...

Бананові мафіни з шоколадом

Бананові мафіни з шоколадом

Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...

Брізоль зі свинини

Брізоль зі свинини

сподіваюся, що вам сподобається це блюдо. І готувати, і їсти. Хоча хіба може бризоль зі свинини не сподобатися? рецепт — найпростіший, смак — божественний. опис приготування: Класичний рецепт бризоль зі свинини — це зовсім нескладно, але дуже смачно. ніжне і соковите м'ясо з дивним ароматом сп...

Баранина з йогуртовим соусом

Баранина з йогуртовим соусом

Рецепт приготування смажених реберець ягняти з соусом з йогурту, Порт-salotų, кінзи і лимонного соку. опис приготування: Приправити реберця ягняти з обох сторін сіллю і перцем. Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Обсмажувати реберця в дві партії від 4 до 6 хвилин з кожного бо...

Борщ на курячому бульйоні

Борщ на курячому бульйоні

Це прекрасний дієтичний борщ, приготований на основі курячого бульйону. Блюдо ідеально зігріває в холодну пору року, що дуже актуально в осінньо-зимовий період. Простий і смачний обід! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування борщу на курячому бульйоні. За рахунок того, що кур...

Аджика из перца и чеснока

Аджика из перца и чеснока

Кто хочет попробовать настоящую остренькую абхазскую закуску? тоді дізнайтеся, как приготовить аджику из перца и чеснока. Можна сказати, що це класичний рецепт. Готуйте і насолоджуйтеся! опис приготування: Будем делать этот соус без варки и с минимальным количеством продуктов. Нам всего лишь п...