Рецепти womanlife.com.ua

Брики

Брики

рецепт бріки — приготування м'ясної закуски в тесті з додаванням сиру і розмарину. опис приготування: Цибулю дрібно шинку, після чого вирушає на розпечену сковорідку на 2-3 хвилини, де і обсмажується на маслі. Потім до нього приєднується баранина і все смажиться близько 10 хвилин. По готовност...

Болгарський суп

Болгарський суп

Літо вже на порозі, скоро настануть спекотні дні. Захочеться з'їсти чогось смачного і прохолодного. Розповім сьогодні про рецепт, як приготувати болгарський суп, який нагадує окрошку. опис приготування: В основі приготування - огірки і несолодкий йогурт. Ви можете подрібнити огірки невеликими ...

Баклажани з болгарським перцем

Баклажани з болгарським перцем

Рецепт приготування запечених баклажанів з маслинами, оливками, лимонною цедрою і болгарським перцем. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Викласти баклажани на аркуші для випічки, змастити 1/2 чайної ложки масла. Посипати часником і сіллю зверху. Випікати до золотистого кольо...

Баклажани фаршировані на зиму

Баклажани фаршировані на зиму

фаршировані баклажани — дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається. опис приготування: Як правильно приготувати баклажани фаршировані на зиму? 1. баклажани промийте,...

Баклажани «трійка»

Пиріжки з прісного тіста

Таку назву отримав салат через кількість продуктів. Всі овочі необхідно взяти по три штуки. Розмір овочів середній. Для любителів баклажанів рекомендую цей шикарний овочевий салат. опис приготування: Для того, щоб приготувати баклажани трійка, відберіть тільки самі спілі овочі, набралися смаку...

Бальзамічний соус

Бальзамічний соус

Бальзамічний соус стане в нагоді вам в багатьох стравах. Він підходить для рибних, м'ясних і овочевих інгредієнтів. Ви можете комбінувати його з іншими соусами або ж успішно використовувати для маринаду. опис приготування: Щоб приготувати смачний і ароматний соус, вам знадобиться чимало інгред...

Бажання в духовці у фользі

Бажання в духовці у фользі

Таке блюдо особливо затребуване господинями. воно святкове, годиться і для нарізки для бутербродів, і як частина другого блюда. З його використанням можна приготувати ще інші страви. універсальне! опис приготування: У маринаді маринуємо шматочок м'яса. Потім шпігуем його морквою і часником, за...

Млинці на сироватці з яйцями

Млинці на сироватці з яйцями

Основою для млинців може стати будь-який кисломолочний продукт. Цей рецепт про те, як зробити млинці на сироватці з яйцями. Вони виходять тоненькими, м'якими і дуже смачними. опис приготування: Рецепт приготування млинців на сироватці з яйцями — це гідна альтернатива більш дорогому молоку. Мли...

Бананово-малиновий смузі

Бананово-малиновий смузі

Рецепт приготування річного коктейлю "; Смузі" з молока, бананів і малини. кількість порцій: 2 кубики льоду— 2 штуки молоко— 1/2 склянки банан— 1 штука малина— 1/2 склянки шоколадний крем— 1 штука складові: Залити молоко в блендер і додати лід. Додати банан. Додати малин...

Азербайджанський суп «Довга»

Азербайджанський суп «Довга»

Дуже смачний і освіжаючий суп на основі кисломолочних продуктів і великої кількості зелені. Завдяки покрокової інструкції з фотографіями ви дізнаєтеся, як приготувати азербайджанський суп «Довга». опис приготування: Цей суп схожий на відому всім окрошку, однак для його приготування не потрібно...

Бісквіт під мастику

Бісквіт під мастику

Цей шоколадний торт, що складається з бісквітних коржів, дуже простий у приготуванні. Його можна прикрасити на свій розсуд і бажанням. розповідаю, як приготувати бісквіт під мастику. опис приготування: Будь-торт вимагає прикраси, будь то торт до Дня Народження або без приводу. Є багато спосіб ...

Баклажани по-сінгапурськи

Баклажани по-сінгапурськи

Баклажани по-сінгапурськи можна готувати по-різному. Мені подобається рецепт баклажанів по-сінгапурськи зі смаком риби. Хоча нічого "; рибного" в рецепті немає, але смак виходить дуже насичений і цікавий. опис приготування: Як приготувати баклажани по-сінгапурськи? 1. баклажани промийте, razre...

Банановий хліб

Банановий хліб

Банановий хліб відмінно підходить для вечірнього десерту або полудня. Готується він близько двох годин. Для бананового хліба знадобляться два-три перестиглих банана, мука, олія, цукор і яйця. приступаємо! опис приготування: Банановий хліб подобається мені своїм ніжним смаком і горішками. Випік...

Бефстроганов з овочами

Бефстроганов з овочами

Befstroganov — дуже популярне м'ясне блюдо, приготоване з яловичої вирізки. Як гарнір мені подобаються варені на пару овочі. Виходить дуже смачно і корисно! прекрасний вечеря! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування бефстроганова з овочами. Овочі в даному рецепті виступ...

Баранячі котлети

Баранячі котлети

Рецепт приготування котлет з баранини, картоплі і часнику. опис приготування: На гарнір до баранячим котлет добре подати смажену картоплю, тушковану в маслі моркву і зелений салат. приготування: Прокрутити баранину через м'ясорубку і викласти в миску. Прокрутити через м'ясорубку сиру картоплю ...

Баклажани в маслі

Баклажани в маслі

Роблю завжди дуже багато заготовок з баклажанів, але ця смачніше всіх. Такі синенькі можна подати і як гарнір, і додати в салат, і смачно як самостійну страву. Готувати дуже просто! опис приготування: Цілком можна додати в баночку при консервуванні гілочку розмарину або чебрецю, — це додасть с...

Батончики «мюслі» з горіхами кешью

Батончики «мюслі» з горіхами кешью

Рецепт приготування батончиків «Мюслі» з вівсяних пластівців, фініків, горіхів кешью, кленового сиропу і кориці. опис приготування: Це хрустке корисне ласощі припаде до душі всієї сім'ї. До того ж в батончиках мінімум калорій. За цим рецептом у вас вийде 16 батончиков. фініків без кісточок— ...

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти

Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло

Abrikosovoe повидло — трудомісткий і тривалий процес, який все таки не варто боятися! Значна перевага повидла — це те, що для приготування страви можна використовувати переспілі абрикоси. опис приготування: В цілому абрикосове повидло готується близько 2-3 годин. Однак повна готовність настає ...

Млинці з консервованим лососем і рисом

Млинці з консервованим лососем і рисом

Поєднання перерахованих інгредієнтів часто зустрічаються в салатах. А якщо такий салат використовувати як начинку для млинчиків? Це дуже смачно і яскраво! опис приготування: До лососевим відносяться кілька видів риби — сьомга, форель, горбуші. Тому можна використовувати будь-яку консервовану р...