Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Ця заготовка прекрасно підходить як добавка до будь-якого м'яса, відварного картоплі, обожнювання. Та й для легкої вечері — просто з шматочком хліба дуже смачно. розповім, як приготувати баклажани в соусі. опис приготування: Ця прекрасна заготівля на зиму в моїй родині користується попитом в х...

Млинці з кабачків з грибами

Млинці з кабачків з грибами

Щоб смачно і ситно поснідати, досить чашечки чаю і гарненького бутерброда. Але щоб сніданок був ще й корисним, пропоную вам рецепт приготування млинців з кабачків з грибами. опис приготування: Млинці з кабачків з грибами вам сподобається. Виберіть з найсмачніших кабачковий млинчиків з грибами....

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані

Баранина тушкована в казані - дуже просте в приготуванні блюдо, а найголовніший інгредієнт - баранина виходить м'якою і соковитою. опис приготування: Мінімальний набір продуктів і мінімальну кількість часу, який витрачається на підготовку, роблять це блюдо ще більш привабливим в очах господинь...

Баранячі реберця смажені

Баранячі реберця смажені

Чи знаєте ви, що приготувати баранячі реберця смажені — простіше простого? Мінімум зусиль і максимум смаку і задоволення від готового блюда. опис приготування: Баранячі реберця смажені — це не сама низькокалорійна їжа, проте їх приголомшливий смак іноді змушує забути про це. З детальними інстр...

Бананові мафіни з шоколадом

Ніжні булочки з родзинками

Рецепт приготування мафінів з бананами, какао, корицею і шоколадом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12-14 маффинов. мука— 2 Ст. ложки(начинка) обкладинка— 1/4 чайних ложки(начинка) охолоджене вершкове масло— 1 Ст. ложка(начинка) сода— 1 Чайна ложка розпушувач— 1 Чайна ложка сі...

Badridƶani

Badridƶani

Бадріджані - це популярне грузинське блюдо. Закуска з баклажанів і волоських горіхів на смак пряна, трохи гостра і ароматна. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати бадріджані. Замість петрушки можна використовувати кінзу, якщо любите. У пасту...

Борщ по Дюкану

Борщ по Дюкану

любителям борщу, які дотримуються системи харчування по Дюканов пропоную рецепт цієї страви. Він такий же смачний, корисний і ароматний, як звичайний борщ, але менш калорійний. опис приготування: Борщ по Дюканов відрізняється від звичайного тим, що в ньому немає картоплі і жиру. Зварити його м...

Биточки зі свинини

Биточки зі свинини

Биточки зі свинини — це дуже смачні м'ясні биточки, рецепт яких виручить вас тоді, коли вам потрібно буде приготувати швидкий, але смачну вечерю або обід. опис приготування: При правильному приготуванні свинини м'ясні биточки, рецепт яких я із задоволенням вам привела, виходять ніжними і смачн...

Банановий маффін

Банановий маффін

Ці мафіни готуються дуже легко і просто! Ви витратите всього 10 хвилин на заміс тесту і 30 хвилин на випічку. ділюся рецептом! опис приготування: Крім бананів можна додати горіхи, спеції, будь-які ягоди і фрукти. Мафіни можна подати на сніданок і на полуденок. Пшеничне борошно можна замінити в...

Бананове желе

Бананове желе

Я розповім вам рецепт справжнього бананового желе. Домашнє бананове желе ви приготуєте з одинадцяти бананів! Уявіть, яким густим і смачним воно вийде. опис приготування: Приступимо до приготування бананового желе. Ще раз нагадаю, що банани краще брати стиглі, м'які. 1. Розімніть банани вилкою ...

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику — гостра холодна закуска. зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. цікаво? розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці! опис приготування: Баклажани в аджику я готувала трохи незвично. те, що я називаю аджикою, на Кавказ...

Батон з начинкою

Батон з начинкою

Рецепт батон з начинкою — приготування закуски з білого хліба з ковбасою, овочами і зеленню. опис приготування: Відріжте скоринки батона з обох кінців, після чого виріжте хлібний м'якуш довгим і гострим ножем. Масло з гірчицею і хріном розітріть між собою і додайте до них сіль, а також дрібно ...

Рибний слід коропа

Рибний слід коропа

Такий чудовий делікатес, як балик з риби — це досить популярна страва з багатовіковою історією. У цьому рецепті я хочу поділитися одним із способів, як приготувати балик з коропа будинку. опис приготування: 1. Обробляє коропа. Для цього в першу чергу потрібно очистити його від луски, потім вип...

Баклажани із зеленню на зиму

Баклажани із зеленню на зиму

Зимова заготівля з баклажанами — відмінний варіант урізноманітнити повсякденний стіл або будь-яке застілля. Приготувати баклажани із зеленню на зиму досить просто, рецепт можна назвати "; ледачим ";. опис приготування: Для любителів гостренького — баклажани з часником і зеленню. Закуска виходи...

Австралійське тістечко

Австралійське тістечко

Дуже швидке в приготуванні і солодке тістечко точно порадує ваших близьких і гостей! Цей варіант відмінно підійде тим, кому необхідно швидко приготувати якийсь десерт без втрати смаку. опис приготування: Мало хто знає, як приготувати австралійське тістечко, але це зовсім нескладно! Це дійсно о...

Борани из цыплят

Борани из цыплят

Предлагаю вам приготовить фантастическое блюди кавказской кухни, которое готовится очень быстро и превосходит все ожидания, спробувавши, ви переконаєтеся в цьому самі. Відмінний варіант обіду або вечері! опис приготування: Это просто замечательный рецепт борани из цыплят. В нем великолепно соч...

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Брюссельська капуста з бальзамічним оцтом і журавлиною

Рецепт приготування брюссельської капусти, запеченої в духовці з оливковою олією, в соусі з бальзамічного оцту і цукру з сушеної журавлиною. опис приготування: Смажена брюссельська капуста неймовірно смачна сама по собі, але полита глянцевою чорною глазур'ю з бальзамічного оцту і посипана терп...

Аджика з гострого перцю і часнику

Аджика з гострого перцю і часнику

Свіжа і ароматна аджика виходить, якщо слідувати даним рецептом. Аджика виходить гострої, як і властиво даної заготівлі. У складі немає ні цукру, ні краплі жиру, аджика освіжаюча і смачна. опис приготування: Така аджика добре поєднується з м'ясо (смаженим, тушкованим або печеним). Вам не знадо...

Булочки з сирного тесту

Булочки з сирного тесту

Булочки з сирного тесту відрізняються від звичайних тим, що вони набагато ніжніше. Завдяки сиру вони мають підвищений вміст кальцію, тому їх корисно давати на полуденок дітям. опис приготування: Якщо вам стало цікаво, як приготувати булочки з сирного тесту, то просто прочитайте цей рецепт. З н...

Баклажани роли

Баклажани роли

Рецепт приготування ролів з баклажан. кількість порцій: 6-8 баклажани— 4-5 штук рослинна олія— 1 штука(для смаження) паніровачних сухарів— 120 грам оливкова олія— 7-8 Ст. ложок середня цибулина— 1 штука(дрібно посіченою) сир пекоріко (романо)  — 85 грам(черепаха) листя орегано— 1 Чайна ложка(др...