Рецепти womanlife.com.ua

Баба romovaya

Баба romovaya

До вашої уваги — рецепт приготування баби з ромовим сиропом і цукровою помадкою. Romovaya бабуся — це традиційна великодня випічка, проте я її печу не тільки на Великдень, але і в будні дні. опис приготування: Ромова баба - різновид кексу з дріжджового тіста з родзинками, ромової просоченням і...

Березовий сік з апельсином

Березовий сік з апельсином

Березовий сік — джерело вітамінів, особливо в холодну пору року, коли настає авітаміноз. Пропонуємо зробити запас на зиму. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати березовий сік з апельсином опис приготування: Березовий сік цінний не тільки своїми корисними властивостями. Його унікальний смак ...

Млинці вегетаріанські

Млинці вегетаріанські

Хочу поділитися з вами дуже цікавим рецептом млинців вегетаріанських, приготованих з бананами і вівсяними пластівцями. недавно, смачно, корисно, думаю, діти оцінять цей рецепт! опис приготування: Якщо тісто дуже загусне, його можна розбавити молоком. Млинці вегетаріанські можна випікати мален...

Блюдо з солодкою гарбуза

Блюдо з солодкою гарбуза

гарбуз — універсальний продукт, з якого смачними виходять основні блюда, гарніри і десерти. При цьому гарбуз надзвичайно корисна, що в осінньо-зимовий період особливо важливо. опис приготування: Сьогодні я пропоную приготувати дуже смачну страву з солодкою гарбуза з яблуком і грушею і ароматни...

Будайський сирник

Швидкі бургери

Будайський сирний пиріг, або просто Будайський сирник — національне угорське блюдо і гордість кулінарів Будапешта. рекомендую спробувати! опис приготування: Коли я був у відрядженні в Будапешті, одного разу мені довелося спробувати Будайський сирний пиріг, про який так натхненно розповідали ме...

Бефстроганов в лаваші

Бефстроганов в лаваші

Бефстроганов або м'ясо по-строгановски - тонко нарізані шматочки яловичини в сметанному соусі. Сьогодні ми загорніть його в тонкий вірменський лаваш. Хрусткий лаваш з соковитою м'ясною начинкою… Дуже смачно! опис приготування: Готується ця закуска швидко і легко, якщо ви знаєте деякі тонкощі. ...

Баклажани «під гриби»

Баклажани «під гриби»

Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...

Баклажани під соусом

Баклажани під соусом

Хочу запропонувати просту і дуже смачну дієтичну їжу. це — баклажани, запечені під соусом зі свіжих томатів зі спеціями і часником, гірким перцем. опис приготування: У спеку приготуйте баклажани під овочевим соусом. Блюдо готується півгодини, виходить ситним і дуже соковитим. До нього можна по...

Блинчики с творогом в мультиварке

Блинчики с творогом в мультиварке

А вы пробовали готовить блинчики с творогом в мультиварке? Між іншим, дуже зручний спосіб! Времени занимает также, как при готовке на плите, але виходить дуже смачно, ситно і поживно! опис приготування: Перед вами — классический рецепт приготовления блинчиков с творогом в мультиварке. смажьте ...

Баклажани в горлодері

Баклажани в горлодері

Серпень - сама баклажанная пора! А ще в серпні стиглі помідори і зріла ароматна зелень. Саме час готувати смажені баклажани в заливці з гострого горлодера. Вкуснятина! опис приготування: Горлодер краще зробити напередодні, щоб настоявся і навіть трішки заграє - так смачніше! А взагалі блюдо пр...

Бананово-горіхові вафлі

Бананово-горіхові вафлі

Рецепт приготування вафель з бананами, горіхами, кленовим сиропом, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Ці вафлі за смаком нагадують банановий хліб, тому безсумнівно припадуть до душі любителям цих ласощів. Більш того, рецепт цих вафель є вегетаріанським. Відмінне блюдо на снідан...

Бисквит на кипятке

Бисквит на кипятке

Все те, кто любит готовить торты и пирожные, бисквит готовили не раз. Он — главная основа для творчества. Якщо ви хочете, чтобы Ваша выпечка была ещё более вкусная, то попробуйте данный рецепт. опис приготування: «Как приготовить бисквит на кипятке и чем он лучше обычного?», — запитаєте Ви. Он...

Бефстроганов з мови

Бефстроганов з мови

Для багатьох може здатися, що бефстроганов з мови в домашніх умовах — блюдо не зовсім звичайне, але це не так. Субпродукти завжди вимагають до себе особливий "; підхід ";, тому їх слід обробляти. опис приготування: Спробуйте приготувати мову саме за цим рецептом. Попередньо обробіть його (відв...

Бенедикт з лососем

Бенедикт з лососем

Бенедикт с лососем – это не только изысканный завтрак, але і ресторанне блюдо. підсмажена булочка, яйце пашот і голландський соус - ідеально! опис приготування: Яйця Бенедикт люблять і знають у всьому світі. Готують цю страву з беконом, шинкою і іншими інгредієнтами. Незмінним залишається було...

Смачне абрикосове варення

Смачне абрикосове варення

Рецепт приготування десерту з корицею, мигдалем і Хересом. опис приготування: Листкове тісто ретельно розкочується до товщини в 0,3 см, після чого з нього вирізується квадрат 30х35 см. Мигдаль змішайте з мармеладом і викладіть суміш на тісто. Краї змащуються збитим жовтком, після чого тісто зг...

Бісквітний торт

Бісквітний торт

Рецепт приготування бісквітного торта прикрашеного ківі і полуницею. Торт на день народження. опис приготування: 1. Для початку вам потрібно відокремити яєчні жовтки від білків. Збити жовтки в піну і поступово додавати 2 столові ложки цукру. Яєчні білки збиваємо з 1 дрібкою солі, далі додаємо ...

Баклажани по-індійськи

Баклажани по-індійськи

Щоб приготувати баклажани по-індійськи вам знадобляться найменші баклажани, які ви знайдете. Індійські спеції і приправи і тамаринд. перевірте, чи все у вас є і готуйте із задоволенням. опис приготування: Баклажани по-індійськи краще подавати без всякого гарніру. З індійським хлібом, будь-яким...

Bkhaji

Bkhaji

Цибулеві бхажі - це популярні індійські котлетки, неймовірно смачні, соковиті і, звичайно ж, ароматні. А як же по-іншому, адже це індійське блюдо! Але незважаючи на це все продукти доступні для нас. опис приготування: Основою цих котлеток є цибуля, до нього також додають трохи картоплі, сочеви...

Балик з яловичини

Балик з яловичини

У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...

Антрекот свинячий

Антрекот свинячий

Ніжний і соковитий всередині, ароматний і дуже апетитний антрекот свинячий в домашніх умовах можна приготувати всього за 30 хвилин, а насолоду від цього блюда складно передати словами. опис приготування: 1. Вимиті і обсушені шматочки м'яса необхідно посолити і поперчити з усіх боків. 2. На ско...