Рецепти womanlife.com.ua

Баклажани «під гриби»

Баклажани «під гриби»

Існує багато рецептів, як приготувати баклажани "; під гриби ";. Ось ще один - з неаполітанської кухні, просто вражає своєю різноманітністю і фантазією геніальних кухарів. опис приготування: Одне з найулюбленіших страв неаполітанців подається як гарнір до м'яса. Баклажани замість обсмажування,...

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Борщ з кислої капусти (в мультиварці)

Сьогодні хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати борщ з кислої капусти. Буде дуже смачно і економно. Приступаємо до приготування! опис приготування: Ця страва чудово підійде на обід і вечерю, адже воно дуже ситне і поживне. Борщ з кислої капусти обов'язково стане вашим фаворитом, тому ...

Борщ на бобах

Борщ на бобах

Борщ на бобах — це борщ спеціально призначений для тих, хто дотримується дієти, воліє пісну або вегетаріанську їжу. Однак смак такого борщу абсолютно не поступається класичним! опис приготування: Борщ на бобах — це борщ абсолютно пісний і вегетаріанський. Тут немає м'яса, але в той же час він ...

Баклажани по-татарськи

Баклажани по-татарськи

Баклажани по-татарськи — чудова закуска для святкового столу. На вигляд вона схожа на торт, а за смаком — просто чудова! Готується вона протягом години, а потім настоюється до ранку наступного дня. опис приготування: Як приготувати баклажани по-татарськи? 1. Болгарський перець промийте, розріж...

Млинці з червоною рибою і огірком

Картопляні кульки з начинкою

Млинці - традиційне російське страви. Вони ситні і дуже смачні. Існує безліч рецептів приготування млинців. Про те, як приготувати млинці з червоною рибою і огірком, читайте в цьому рецепті. опис приготування: Млинці з червоною рибою і огірком стануть незамінною закускою на вашому столі. Це не...

Борщ «гетьманський»

Борщ «гетьманський»

Рецепт приготування Гетьманського борщу з кулінарної передачі телеканалу Кухня ТВ. опис приготування: почистити овочі. Кубиками нарізати цибулю, буряк, морква, перець, капусту, картопля і баклажани — порізати крупною соломкою. Нагріти сковороду з рослинним маслом. Обсмажити моркву протягом 3 х...

Банановий пиріг без яєць

Банановий пиріг без яєць

Швидкий, досить ситний, при цьому вельми легкий і корисний пиріг хочу запропонувати вам спекти. показую, як приготувати банановий пиріг без яєць, запам'ятовуйте і повторюйте! опис приготування: Всього за 40 хвилин у вас вийде відмінна випічка до чаю для сім'ї та гостей з мінімумом зусиль і нев...

Баклажани по-арабськи

Баклажани по-арабськи

недорогий, але при цьому витончений, оригінальний, але при цьому простий рецепт баклажанів по-арабськи вам точно припаде до смаку! Ситна за рахунок додавання фаршу закуска до будь-якого столу і за будь-що! опис приготування: Такий класичний рецепт баклажанів по-арабськи, побачити, як, був трох...

Брауни с кофе эспрессо

Брауни с кофе эспрессо

Брауни с эспрессо — это разновидность кекса, который идеально сочетается с чашечкой кофе. Особенно приятно отведать брауни в полдник, чтоб как-то дотянуть до ужина! це, звичайно ж, жарт! ось рецепт. опис приготування: Брауни с эспрессо готовится с вареным кофе и это придает нашей выпечки влажн...

Млинці в лимонної карамелі

Млинці в лимонної карамелі

Найсмачніший для мене сніданок. Млинці з пилу з жару і лимонна карамель відмінне поєднання дає позитив і бадьорість на цілий день. кількість порцій: 5 кефір— 500 мілілітрів яйце— 1 штука коричневий цукор Містраль— 3 Ст. ложки(в тісто) рослинна олія— 2 Ст. ложки сіль— 1 щіпка сода— 0,5 чайних ло...

Бісквіт молочний в мультиварці

Бісквіт молочний в мультиварці

Цей варіант приготування бісквіта передбачає заварювання повітряного тесту гарячої молочно-масляною сумішшю і подальше випікання за допомогою мультиварки. Випічка виходить ніжною і пористої. опис приготування: Молочний бісквіт має дуже приємну дрібнопористу структуру і ніжний ванільно-молочний...

Бухарская самса

Бухарская самса

Секретний рецепт чудового листкового тіста і начинка з баранини — ось дві невід'ємних складових справжньою бухарської самси. Домашня випічка для всієї родини! Обов'язково варто спробувати! опис приготування: Приготуємо бухарскую самсу в домашніх умовах. Листкове тісто, якщо готувати строго за ...

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Баклажани, фаршировані фаршем, в духовці

Мені здається, кожна господиня повинна вміти приготувати це приголомшливе блюдо, адже його можна зробити і до свята, і на обід, такі баклажани виходять дуже смачними, а виглядають вони просто супер. опис приготування: Хочете зробити приємний сюрприз своїм домашнім і приготувати для них щось ді...

Белковое печенье

Белковое печенье

Недавно я узнала хороший рецепт простой выпечки. Когда впервые сделала белковое печенье, то була здивована: получилось совсем как магазинное лакомство, которое я как-то покупала в кондитерской. опис приготування: Тепер і ви можете дізнатися про те, как приготовить белковое печенье с кокосовой ...

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Баранячі реберця з картоплею тушковані

Ця страва ідеально готувати на дачі восени. Практично всі овочі можна виростити на своєму городі. А баранину можна купити на найближчому ринку. опис приготування: Аромат смачних баранячих реберець з картоплею збере на кухні всіх ваших домочадців і гостей. Розкладіть блюдо по глибоких мисках, п...

Аджика з морквою і помідорами

Аджика з морквою і помідорами

Спочатку аджика не включала в себе нічого, крім гострого перцю і солі. Ця приправа мала яскравий насичений смак і не менш яскравий колір (червоний або зелений, в залежності від ступеня зрілості перцю). опис приготування: У наш час в аджику все частіше стали додавати помідори, солодкий перець т...

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном

Баклажани з пармезаном — це оригінальна закуска, який може бути подана як гарячої, так і холодної. Але зазвичай важко втриматися і дати їй хоч трохи охолонути Настільки вона смачна. опис приготування: Цей простий рецепт баклажан з пармезаном, з ноткою італійського смаку, допоможе вам приготува...

Баклажани, смажені кільцями

Баклажани, смажені кільцями

Найпопулярніший спосіб приготування баклажанів — кільця світла. Можна подавати з різними соусами. опис приготування: Перед смаженням баклажанів їх треба посолити, залишити на хвилин 5-10 і потім злити сік. Так ми позбудемося гіркоти. Потім обов'язково промокніть паперовою серветкою і тільки то...

Баклажани в аджику на зиму

Баклажани в аджику на зиму

дотримуючись рецептури, баклажани в аджиці на зиму в домашніх умовах порадують навіть вимогливих гурманів своїм кисло-солодким і злегка гоструватим смаком. Дуже рекомендую в якості закуски. опис приготування: Відмінна закуска для тих, хто любить відкривати соління до смаженої картоплі або м'яс...

Млинці товсті з картоплею

Млинці товсті з картоплею

млинці, приготовані за цим рецептом, виходять дуже ситними, ароматними і корисними, так як для їх приготування необхідна не тільки закваска-опара з пшеничного борошна, але і терту картоплю. опис приготування: Якщо ви любите млинці, але хочете приготувати їх більш ситними, додайте до них терту ...