Рецепти womanlife.com.ua
Баранина тушкована з картоплею
Рецепт баранини тушкована з картоплею — приготування м'ясної страви з баранини з гарніром і зеленню. опис приготування: Часник ретельно розбирається на окремі зубці й очищається. Кілька з них нарізаються шматочками, які вкладаються в м'ясо. Необхідно зробити кілька надрізів уздовж волокон ялов...
Бефстроганов з овочами
Befstroganov — дуже популярне м'ясне блюдо, приготоване з яловичої вирізки. Як гарнір мені подобаються варені на пару овочі. Виходить дуже смачно і корисно! прекрасний вечеря! опис приготування: До вашої уваги — простий рецепт приготування бефстроганова з овочами. Овочі в даному рецепті виступ...
Банановий хліб з кокосовою стружкою
Банановий хліб можна зробити по-різному, наприклад, додавши до нього замість звичайного молока кокосове або мигдальне. Мені сподобався варіант, як приготувати банановий хліб з кокосовою стружкою. опис приготування: Один маленький рада: використовуйте банани, які вже трохи почорніли. вони м'якш...
Баклажани пармеджано
трохи спрощений (але результат виходить не менш смачний) рецепт приготування знаменитого італійського блюда — баклажанів пармеджано. Не лякайтеся назви: страва дуже просте. опис приготування: Ця страва таке яскраве і ситне, що його не соромно подати і на святковий стіл. Його їдять і гарячим, і...
Рисова локшина з куркою і яйцем
Хочете простого і смачного блюда на східний манер? Будь ласка — ароматна баранина з нутом! Простий механізм приготування, доступні інгредієнти — і фантастично смачна страва на столі! опис приготування: Ароматна баранина з нутом — смачна штука, я вам скажу. І особливого клопоту з нею немає, і в...
Баклажани по-селянськи
Просте і смачне блюдо, яке з легкістю приготує навіть недосвідчений в "; кухонних справах" людина. баклажани, тушковані зі сметаною, за смаком нагадують гриби, приготовані таким же чином. опис приготування: Це класичний рецепт приготування баклажанів по-селянськи. Щоб приготувати цю страву я в...
Баклажани по-одеськи
Баклажани по-одеськи приготує дуже просто, а по популярності подібний рецепт поступається тільки знаменитої ікрі. Закуску цю їсти можна вже на наступний день. Дуже добре підходить для будь-якого випадку. опис приготування: Як приготувати баклажани по-одеськи? 1. баклажани промийте, поріжте на ...
Баклажани в томаті на зиму
Простий і смачний спосіб запастися улюбленими баклажанами на всю зиму — це приготувати їх з цього рецепти. Він гранично простий, а сама заготовка виходить неймовірно смачна, соковита і ароматна. опис приготування: Останнім часом я все частіше стала робити заготовки в томаті, адже така заливка ...
Балик з яловичини
У класичному розумінні балик — це засолений і пров'яленої на повітрі хребет риби. Однак ми будемо готувати балик з яловичини, який чимось нагадує мені (по формі) справжній балик. опис приготування: Готується балик з яловичини приблизно 10-12 днів. Приготувати його в домашніх умовах реально і в...
Баклажани з моцарелою в духовці
Пропоную вам спробувати приготувати пікантні запечені баклажани, вони набагато смачніше смажених! блюдо легке, але ситне і добре вписується в збалансовану дієту. Дивіться рецепт і записуйте! опис приготування: Зазвичай ми звикли обсмажувати баклажани з часником кільцями — і сніданок готовий. А...
Ачма лінива
Ачма - це листковий сирний пиріг родом з Грузії. Його часто вважають різновидом хачапурі. Дуже ніжна і соковита текстура добре поєднується із золотистою скоринкою. Уже потекли слюні? тоді читайте! опис приготування: Мій рецепт для таких кулінарів, як я, які люблять щось смачне, оригінальне, но...
Баклажани з грибами в сметані
Баклажани добре поєднуються з печерицями, а вже тушковані в сметані - справжня смакота! Блюдо ідеально поєднується з картопляним пюре або спагетті. ситно, смачно і дуже просто! рекомендую! опис приготування: Докладніше, як приготувати баклажани з грибами, я розповім нижче. Печериці можна замін...
Борщ з мовою
Борщ в нашій країні залишається одним з найпопулярніших страв. Давайте сьогодні його приготуємо з мовою, який сам по собі вже делікатес. пробуйте, дуже смачно. опис приготування: Борщ з мовою готується, як звичайний, з тією лише різницею, що попередньо потрібно зварити мову. Який брати мову — ...
Баклажани з болгарським перцем на зиму
Зимова заготівля на швидку руку. Рецепт максимально простий, поєднання овочів класичне, в результаті, чудовий овочевий гарнір, який добре зберігатися зиму, підходить до м'яса, рису и картофелю. опис приготування: Вибираємо стиглі овочі без пошкоджень. Пропорції можна трохи змінити на свій смак...
Шоколадні сніжинки
Рецепт приготування печива з шоколаду, покритого глазур'ю в формі сніжинки. опис приготування: Змішайте розтоплений шоколад з маслом. Потім збийте яйця з цукром, борошном і сіллю. Отримані суміші з'єднайте між собою і ретельно перемішайте. Отримане тісто викладається на деко і трохи місить, пі...
Бананові пончики з арахісової глазур`ю
Рецепт приготування пончиків з банановим пюре, корицею, ванільним екстрактом і глазур'ю з арахісового масла і цукрової пудри. опис приготування: Соковиті бананові пончики з арахісової глазур'ю зарядять вас відмінним настроєм з самого ранку. борошна— 1 1/4 склянки розпушувача— 2 чайних ложки...
Бігос з квашеної капусти
Бігос з квашеної капусти — дуже смачне, ситне блюдо. Зазвичай його готують зі звичайної свіжої капусти, проте в її відсутність я спробувала пріготвіть бігос з квашеної — вийшло нітрохи не гірше. опис приготування: Бігос з квашеної капусти я роблю полегшеним, Не додає копченості. Томатна паста...
Бананово-вівсяні ПП кекси
Якщо ви стежите за своєю фігурою і правильним харчуванням — це не означає, що не можна їсти випічку. Головне радувати себе правильної випічкою, як ці смачні кекси. опис приготування: Приготуйте такі смачні, ніжні кекси. У тесті немає дріжджів і вершкового масла — його замінить сметана, краще д...
Баклажани сациві з волоськими горіхами
баклажани сациві — це просто універсальна закуска з репертуару грузинських кулінарів і кухарів. Ця холодна закуска прекрасно виглядає на будь-якому столі, але особливо добре — природа. опис приготування: баклажани сациві — це моя улюблена страва грузинської кухні. Хоча це навіть не страва, а п...
Баклажани по-абхазски
Баклажани по-абхазски — чудова гостра закуска, приготована з обсмажених в маслі баклажанів, в які загорнена начинка. Може бути як самостійною стравою, так і чудовою закускою! опис приготування: Класичний рецепт баклажанів по-абхазски: 1. Баклажани порізати пластинками товщиною 0,5-0,6мм, злегк...